hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Normal gebelik testi. Ben de zaten bu ay bi tuhaflık olduğunu aynı böyle anladım. 15 gün boyunca sürekli gaz sancısı bağırsaklarım sanki birbirine giriyor sonra geçiyordu. Regl günü gelip vajinal akıntı arttı her seferinde adet oldum zannediyordum ve halen vajinal akıntı var ve karnımın içinde gaz topu var gibi ☺️
Sabah mi yaptiniz testi yoksa herhangi bir saattemi

Merhaba ben bir yillik evliyim ve bes aydır fln çocuk istiyoruz iki ay önce doktora gittim ve iltihap olduğunu söyledi ilaclari kullandim. Su aralar sabah mide bulantilarim oluyor göğüs uçlarım aciyor karnimda sanci oluyor ve sürekli akıntılarim oluyor. Ama adet gunume on bes gun fln var. Banada yardimci olur musunuz lütfen?
Merhaba. Adet tarihinize 15 gün varsa muhtemelen yumurtlama belietileriniz oluşmuş. Bugünleri iyi değerlendirin derim ben

Adet ve gebelik belirtisi neredeyse aynı olduğu için bilemiyoruz ki canım:) . Adet olmadan umut kesilmez :KK66:
Hala olmadım ama iç çamaşırıma ped koydum her ihtimale karsı leke vs gelirse anlarım. Yarında gelmezse şayet testte çıkar mı sence canım? Sana habire yazıyorum ama kusura bakma.

Hala olmadım ama iç çamaşırıma ped koydum her ihtimale karsı leke vs gelirse anlarım. Yarında gelmezse şayet testte çıkar mı sence canım? Sana habire yazıyorum ama kusura bakma.
Benim de bugün bat günüm. Henüz regli olmadım bende ve çok heycanlıyım. İnşallah tutmuştur bu ay. Test alıp yapmamak için çok zor duruyorum. Ama yarına kadar beklemek istiyorum

Benim de bugün bat günüm. Henüz regli olmadım bende ve çok heycanlıyım. İnşallah tutmuştur bu ay. Test alıp yapmamak için çok zor duruyorum. Ama yarına kadar beklemek istiyorum
Siz = ben demektir 😍 bende vallahi. Eşime Pazartesi, Salı adet günüm dedim. Yarın test almak hayırlısıyla nasip olur insallah. İlk deneme mi ?

Siz = ben demektir 😍 bende vallahi. Eşime Pazartesi, Salı adet günüm dedim. Yarın test almak hayırlısıyla nasip olur insallah. İlk deneme mi ?
Yok canım 5 aydır deniyoruz ama ilk defa bu ay ovulsayon testi yaptım. Yumurtlama ve çatlamayı görünce insan ümitleniyor. Bel ağrım ve sıcak basmalarım oldu bu ay bide farklı olarak. Sizin ilk deneme mi ? İnşallah ikimizde gebeyizdir ya 🙏

Yok canım 5 aydır deniyoruz ama ilk defa bu ay ovulsayon testi yaptım. Yumurtlama ve çatlamayı görünce insan ümitleniyor. Bel ağrım ve sıcak basmalarım oldu bu ay bide farklı olarak. Sizin ilk deneme mi ? İnşallah ikimizde gebeyizdir ya 🙏
İnşallah canım benim 🫶🏻 Benim evet ilk deneme. 8 Mayıs’ta yumurtlama günümü değerlendirdik. 10-11 Mayıstan bugüne kadar kasık ağrım oldu 14 Mayıs’ta da akıntı bile denemez 1-2 damla pembe leke geldi yerleşme kanaması mı bilemedim çok azdı. Bakalım akşama neler olacak. Stresli hiç değilim ama çok heyecanlı ve sabırsızım😅 hayırlısı olsun hakkımızda insallah.

22 mayıs yani yarın bat günüm. Sabah test yaptım negatif :KK43: pozitife döner mi ya, erken gebelik yapmadım normal kaset test yaptım. Reglim geçmediğinden mi negatif yoksa bebiş yok diye mi :KK43:
Ablam adetinden bi gün önce erken gebelik yaptı negatif çıktı ertesi gün yani adet gününde kaset test yaptı pozitif çıktı kan verdi 26 çıktı. O yüzden bana erken gebelik testini kullanma der hem yanlış çıkabiliyorlar hassas oldukları için hem de erken yapıldığı için boşuna moral bozuyorlar. Bence en doğrısı zamanında yapılması benim de bir senedir olmuyor her erken gebelik testinden sonra ağlardım adet olana kadar😂 bıraktım bu işleri

8 mayısta yumurtam çatladı benimde canım. Bizde değerlendirdik. Senin hamile olma olasılığın baya yüksek canım ümitlendirmek istemem ama. Yerleşme kanaması da görmüşsün çünkü

Ablam adetinden bi gün önce erken gebelik yaptı negatif çıktı ertesi gün yani adet gününde kaset test yaptı pozitif çıktı kan verdi 26 çıktı. O yüzden bana erken gebelik testini kullanma der hem yanlış çıkabiliyorlar hassas oldukları için hem de erken yapıldığı için boşuna moral bozuyorlar. Bence en doğrısı zamanında yapılması benim de bir senedir olmuyor her erken gebelik testinden sonra ağlardım adet olana kadar😂 bıraktım bu işleri
En doğru sonuç için yumurtlama üzerinden 17 gün geçmeli diyorlar. Ama insan sabırsızlanıyor hemen öğrenmek istiyor. Verdiğiniz örnek de bana umut oldu teşekkür ederim 😍 ben de her regl dönemimde ağlıyorum benim çocuğum neden olmuyor diye. Sanırım hormonlardan iyice kafa gidiyor

8 mayısta yumurtam çatladı benimde canım. Bizde değerlendirdik. Senin hamile olma olasılığın baya yüksek canım ümitlendirmek istemem ama. Yerleşme kanaması da görmüşsün çünkü
Kız kalbimi hızlandırdın 😅😍 ama yerleşme kanaması mıydı bilmem ki baya azdı.

Kız kalbimi hızlandırdın 😅😍 ama yerleşme kanaması mıydı bilmem ki baya azdı.
Benim üç gün önce yumurtam çatladı düne kadar sol kasık ağrısından ölcem dedim ilk defa böyle bişi gerçekleşti korktum adet olursam koşa koşa doktora gidicem neyin nesi diye ama baktım sizlerde de olmuş acaba gebelik habercisimi ben de heyecan yaptım şimdi 3 hazirana da yıl var 😂

Benim üç gün önce yumurtam çatladı düne kadar sol kasık ağrısından ölcem dedim ilk defa böyle bişi gerçekleşti korktum adet olursam koşa koşa doktora gidicem neyin nesi diye ama baktım sizlerde de olmuş acaba gebelik habercisimi ben de heyecan yaptım şimdi 3 hazirana da yıl var 😂
Valla benim kramplar adet olcak gibi ağrılar oluyordu. Valla ben suan bat aslında daha olmadım bakalım ne olacak çok heyecanlıyım sabırsızım. Seni anlıyorum hakkında hayırlısı olsun insallah canım.

X