- Konu Sahibi dolunayasya
-
Amin kumsalcım. İnşallah güzel geçmiştir herşey. Merak ettim naptın gördün mü bebişini nasıl geçti doktor? Halsizlik bnde de war. İşyerinde bazen kafamı koyup uyumak istiyorum. Akşam eve gidiyorum sanki bütün dünyanın işini bn yaptım.
Ben disari cikmaya bile zorlaniyorum siz nasil calisiyorsunuz Allah yardimciniz olsun devamli acikmakta yoruyor beni. Dun gittim hadtaneye sukur duydum kalp atisini hersey yolunda simdilik insallah boyle guzel devam eder hepimiz icin
Hadi hayırlısı olsun. Çok sevindim. İnşallah hep güzelliklerle devam eder canım. Çok güzel bi duygu değil mi. Dinletiyo ya sana çıldıracak gibi oluyosun:)))
çok güzeldi eşim makineden geliyo sanmış anlamamış :)
Hadi hayırlısı olsun. Çok sevindim. İnşallah hep güzelliklerle devam eder canım. Çok güzel bi duygu değil mi. Dinletiyo ya sana çıldıracak gibi oluyosun:)))
Ben ilk gebelıgımde kullanmıstım progestan su an kullanmıyorum cunku henuz doktora gıtmedım .. ılk gebelıktede pembe sıvı gelıyordu o yuzden vermıstı doktor.. folık asıte 3 ay once basladım bu konuda bılınclendırmıstı doktor sagolsun.. su an doktora gıtmeye korkuyorum yıne kalbı atmazsa dıye ıcım ıcımı yıyo.. ama en gec pazartesı gıtmeyı planlıyorum mecbureninsallah hayrlı olur
bende şu an 7 haftalık hamileyim ama daha önce 2 tane kayıbım olduğundan hemen panik oluyorum.geçen gün doktor kalp atışını duyamadı.ben yine endişelendim.acaba ne zaman duyuBİLİRİM ACABA?
bende şu an 7 haftalık hamileyim ama daha önce 2 tane kayıbım olduğundan hemen panik oluyorum.geçen gün doktor kalp atışını duyamadı.ben yine endişelendim.acaba ne zaman duyuBİLİRİM ACABA?
Tesekkur ederim canim :)
Canim nasılsın nane sekerini denedin mi ? Iyi geldi mi ??
nane şekeri iyi geldi gayet. ama artık gerek kalmadııı :) bulantılarım yok denebilecek kadar azaldi :9 çok teşekkür ederim
merabalar bnde hamileyııımmm çok şükür hafta sonu kan testyle ögrendmm ultrasyonda kaç haftalıkken kese görnuyo bilgi verrmsnz bi de alttan muayene mi oluyo ilk gdildignde
Mrb arkadaşlar bende hamileyim. 15,03,2014 tarihinde kan testi sonucum 541 çıkmıştı doktor 3,5 haftalık falan demişti muayene olmaya gittiğimde gözükmedi. Nekadarlıkken görünüyor bilgi verebilirmisiniz.. Teşekkürler şimdiden
merabalar bnde hamileyııımmm çok şükür hafta sonu kan testyle ögrendmm ultrasyonda kaç haftalıkken kese görnuyo bilgi verrmsnz bi de alttan muayene mi oluyo ilk gdildignde
Mrb arkadaşlar bende hamileyim. 15,03,2014 tarihinde kan testi sonucum 541 çıkmıştı doktor 3,5 haftalık falan demişti muayene olmaya gittiğimde gözükmedi. Nekadarlıkken görünüyor bilgi verebilirmisiniz.. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?