• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizin ilk 3 ayında olanlar gelin kaderdaşlarım paylaşalım :)

Amin kumsalcım. İnşallah güzel geçmiştir herşey. Merak ettim naptın gördün mü bebişini nasıl geçti doktor? Halsizlik bnde de war. İşyerinde bazen kafamı koyup uyumak istiyorum. Akşam eve gidiyorum sanki bütün dünyanın işini bn yaptım.

Ben disari cikmaya bile zorlaniyorum siz nasil calisiyorsunuz Allah yardimciniz olsun devamli acikmakta yoruyor beni. Dun gittim hadtaneye sukur duydum kalp atisini hersey yolunda simdilik insallah boyle guzel devam eder hepimiz icin

Ben disari cikmaya bile zorlaniyorum siz nasil calisiyorsunuz Allah yardimciniz olsun devamli acikmakta yoruyor beni. Dun gittim hadtaneye sukur duydum kalp atisini hersey yolunda simdilik insallah boyle guzel devam eder hepimiz icin

Hadi hayırlısı olsun. Çok sevindim. İnşallah hep güzelliklerle devam eder canım. Çok güzel bi duygu değil mi. Dinletiyo ya sana çıldıracak gibi oluyosun:))):52:

Arkadaslar bnde 4 haftalik hamileyim. ama durumu ogrendigimden beri karnimda kasiklarimda agrilar var arada kramplar falan girio bazen sol bazen sagda oluo bu agrilar ayni sikayetleri yasiyan varmi acaba yada tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz bu konuda..

Ben ilk gebelıgımde kullanmıstım progestan su an kullanmıyorum cunku henuz doktora gıtmedım .. ılk gebelıktede pembe sıvı gelıyordu o yuzden vermıstı doktor.. folık asıte 3 ay once basladım bu konuda bılınclendırmıstı doktor sagolsun.. su an doktora gıtmeye korkuyorum yıne kalbı atmazsa dıye ıcım ıcımı yıyo.. ama en gec pazartesı gıtmeyı planlıyorum mecburen :( insallah hayrlı olur

bende şu an 7 haftalık hamileyim ama daha önce 2 tane kayıbım olduğundan hemen panik oluyorum.geçen gün doktor kalp atışını duyamadı.ben yine endişelendim.acaba ne zaman duyuBİLİRİM ACABA?

merrhaba arkadaslar ..lutfen bılgısı olan yazsım catlıycam supheden ..
ben bugun etanoz asısı olmaya gıttım..
uzerınde tetanoz +dıfterı yzıyordu..herkeze bundan yaptıklarını soyedı saglık ocagındakıler acaba yanlıs mı yaptılar ..sadece tetanoz mu olması gerekıyordu..

merabalar bnde hamileyııımmm çok şükür hafta sonu kan testyle ögrendmm ultrasyonda kaç haftalıkken kese görnuyo bilgi verrmsnz bi de alttan muayene mi oluyo ilk gdildignde

Mrb arkadaşlar bende hamileyim. 15,03,2014 tarihinde kan testi sonucum 541 çıkmıştı doktor 3,5 haftalık falan demişti muayene olmaya gittiğimde gözükmedi. Nekadarlıkken görünüyor bilgi verebilirmisiniz.. Teşekkürler şimdiden

nane şekeri iyi geldi gayet. ama artık gerek kalmadııı :) bulantılarım yok denebilecek kadar azaldi :9 çok teşekkür ederim :52::49:

Cok sevindim senin adina benimde azaldi sukur ben de ilac kullanmiyorum sekeri de acligimi hissettirmesin diye kullaniyorum geriye halsizlik ve devamli acikma kaldi insallah onlarda biterse rahatim

merabalar bnde hamileyııımmm çok şükür hafta sonu kan testyle ögrendmm ultrasyonda kaç haftalıkken kese görnuyo bilgi verrmsnz bi de alttan muayene mi oluyo ilk gdildignde

Mrb arkadaşlar bende hamileyim. 15,03,2014 tarihinde kan testi sonucum 541 çıkmıştı doktor 3,5 haftalık falan demişti muayene olmaya gittiğimde gözükmedi. Nekadarlıkken görünüyor bilgi verebilirmisiniz.. Teşekkürler şimdiden

Kizlar ben keseyi 5+5 de gordum 5. Haftadan itibaren gorunuyor sanirim

Bende sekiz haftalık hamileyim ... Ilk hamileligim ve heyecan var ama suan korku hissetmiyorum :-) biraz komik belki ama sanırım doğuma yakın korkularım baslicak kendimi biliyorum... çok üstüne titremiyorum kötü düşünürsek kotu Olur ..pozitif oluyorum :) mide bulantısı ve ara ara kasık ağrısı çekiyorum ...birazda yorgunluk var tabi ... Bugun tahlil verdim cuma doktorum görecek bakalım ilaca gerek gorecekmi ...inş sagsalim kucagimiza alırız bebişlerimizi

kese görünümü değişiklik gösterebilir canım yumurtlaman geç olmuş olabilir korkma 5-6 haftalıkken görülüyor. 7-8 haftalarda da kalp atışı duyuluyor . tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

5-6 haftalıkken görülüyor. tebrik ederim 7-8 haftalıkkende kalp atışları belli oluyor

Back