• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizin ilk 3 ayında olanlar gelin kaderdaşlarım paylaşalım :)

Ben de 10 haftalık hamileyim.. Epey zorlu geciyor mid bulantıları ile.. Bir kaç kez serum taktırdım. Dr.um çogu zaman üçüncü ayda kesilebiliyor bu tür şikayetler diyor.
Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin allah :)

Cok sevindim senin adina benimde azaldi sukur ben de ilac kullanmiyorum sekeri de acligimi hissettirmesin diye kullaniyorum geriye halsizlik ve devamli acikma kaldi insallah onlarda biterse rahatim

Kizlar ben keseyi 5+5 de gordum 5. Haftadan itibaren gorunuyor sanirim

ben ilaç kullanmadım zaten . werdi doktorum ama ii gelmediği için kullanmadım . insallah seninde düzelir artıık :) :49:

slmalr bana dr premesıs verd ıbulantı ıcın ılac degılde sadece vıtamınler var ıcınde b6-folık-calsıyum fln gebelıkte b6 vıtamını eksıklıgı yapıyormuş bulantyı bu ılacla b6 takvıyesı olunca bulantı azalıyomus dün 1 tane ıctım 10 gıbı sabah 16 ya kadar rahattım günde 2 tanede ıcılebılıyomus ben ıcmedım ıkıncıyıa ma aksamsa doğru cok bulantım oldu bugun 2 tane denıycem bakalım benım ılk cocuktada olmuştu bulantım 10.haftada bıtmsıtı ıne bıter ınsallah ozman diye umut edıyorum

ben de mide bulantısından duramıyorum başağrısı halsizlik inş. haftaya geçer 3. ayım dolunca

Canim cok sevindim. Saglikla buyut bebegini. Bu donemde cok dikkat et ama kndine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar gebe kalmak icin yumurta gelistirici kullandim bircok yumurtam oldu catlatma ignemi vurundum iki gun sonra iliski ddi ve birkacgun once hamile oldugumu ogrendim acik kahverengi akintilarim oluyo ve ara ara sancm doktor dusuk tehlikem oldunu soyledi progestan igne haftada birkez vuruncm ve agizdan yumusak kapsul seklinde verdi iki hafta sonra gel ddi cok korkuyrm ilk bebegim cok bekledim surekli yatiyorum boyle olan varmi

merhaba arkadaslar. bende 4,5 haftalik hamileyim. insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben sadece folbiol iciyorum. Oncden bir tane turk kahvesi iciyordum simdi icmiyorum. Meyve sebze yiyorum. Kafein hamilelikte vucuda etkisi iki kat oluyormus
bende 4.5 haftalık hamileyim.. benım de 2. hamılelıgım ılkı kalp atısı olmadıgı ıcın aldırmak zorunda kaldım :( .. süt peynir gerçekten önemli kalsiyum depolarımız dolu olması gerekıyor aksı taktırde ılerıde diş problemı yaşayabılırz.. folık asıt kullanıyormusun ?

Cok dikkat ettigim icin biraz gergin ve korkulu geciyor. Biraz once elimden bardak dustu ve kirildi biraz korktum ve sinirlendim bebisime bir sey olmaz degilmi. 4,5 haftalik . lutfen cevap yazin hamislerim

Ben de 10 haftalık hamileyim.. Epey zorlu geciyor mid bulantıları ile.. Bir kaç kez serum taktırdım. Dr.um çogu zaman üçüncü ayda kesilebiliyor bu tür şikayetler diyor.
Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin allah :)

Merhaba arkadaslar ben 15. Haftamdayim :) ama hala mide bulantim ve baş dönmem ara ara oluyor herkeste ayni sey olacak diye birsey yok ama aklinizda bulunsun.hmm bende şunu sorayim suan iceride degisik biseyler hissediyorum bebegin hareketimi cözemedim sanki iceride kayiyo gibi geliyo ve ara ara oluyo

bnde suan 13 haftalık hamıleyım hala halsızlıgım devam edıyo.acaba nezamn hısedıcem bebegımı.ve hergun parol alıyorum 3 defa .içmem gerkyor ıcıyorum hamılelıgım boyuncada ıcıcem doktor kontrolünde.acaba yan etkısı olurmu korkuyorum

10.haftamdaym ve hala kusuyorm halszlik çabası,serum yemk istemiyorm artk bide su icmeyi özledm doya doya:(

Bende 7 haftalik hamileyim :) dun kalp atışını duyduk cok sukur. Kizlar bol bol ceviz yiyin bikana kadar :) kasigim sol tarafi cok agriyor benim sizde agri oluyor mu aksama dogru basliyor ben yorgunluğa bagliyorm? Benim ultrasyn da görünmüyor catalda gozukuyor bu da canimi sıkıyor doktor sorun olmaz dedi

Ben de 5 haftalık hamileyim =) Yumurtan sağdan çatlamış dedi doktor, henüz sadece keseyi görebildik tabii. Benim de kasıklarımda ağrı oluo zaman zaman. sağ tarafta daha çok sanırsam. Daha önce 2 gebelik geçirdim, ikisinde de başta kalp atışını duyduk fakat daha sonra 7 ve 8. haftalarda kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım =( Korkuyorum çok

Selam bende araniza yeni katildim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum simdi 5+4 gunluk hamileyim hic bir belirti yok yine ayni olacak diye korkuyorum gecen hafta doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi haftaya gel dedi keseyi o zaman goruruz dedi cok korkuyorum

Korkma diicem ama aynı şey benim de başımda. Doktorum pozitif düşün en önemlisi moral diyor ama gel de anlat =( Dua edices bol bol, keşke elimden gelse de pamuklara sarıp sarmalasam

Ben onu bunu bilmemde açım acccc :-( yemek yiyemiyorum ne fena birşey anlatamam size açım ama o kadar iştahsizim ki... Yemeği düşünmek bile midemi altüst ediyor :-( çok üzülüyorum .. midemi çıkarmak yetmiyor birde mide ağrısıda çekiyorum ... Anne olmak kolay değil .. inş miniğim aç kalmaz :-(

Merhaba kizlar. Bu ilk yazim ve ilk hamileligim. Internet hesabina gore sanirim 6+2 haftalik gebeyim. Bugun doktora gittim. Doktor kese bekledigimden kicuk dedi:( alttan kontrolde kalp atisi duymadi. Kesenin boyu8.7 mm. Ama bebegi gormedim dedi. 1 hafta sonra yine bakalim olmazsa sonlandirirz dedi:(. Ultrason goruntusune baktigimda kesenin icinde iplik gibi bisey var. Cok moralim bozuldu. Buna benzer biseyi yasayaniniz varmi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 11. haftamın içindeyim halsizlik ve yorgunluk dışında hiç bir şikayetim yok iştahım hamile kalmadan önceki durumuma göre oldukça açık..

Son düzenleme:
Back