- Konu Sahibi dolunayasya
Kizlar gecen seneler de hamilelik takvimi vardi doguma kadar otomatik ilerliodu simdi yapilmiyor mu o ben mi bulamadim bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzer besleniyoruz canım:) ben birde bana kan yapsın diye kuru üzüm yiyorum arasa pekmez içmeye çalışıyorumBen folik asit alıyorum her akşam.
yatmadan önce ballı süt içiyorum.
haftasonları ikişer yumurta yiyorum.
işyerimde 3-5 ceviz atıyorum.
akşam yemeğinde ayran ya da yoğurt yiyorum.
haftasonu zorla balık yedim .
benim bebeğim arada bir alt tarafımı ağrıtır. Başka da hiç hissettirmez kendini. Bende hamilelik belirtileri yok:)))
Nerdesin kız senBenzer besleniyoruz canım:) ben birde bana kan yapsın diye kuru üzüm yiyorum arasa pekmez içmeye çalışıyorum
Canımya msj kutum mu dolmuşş.silmeye kıyamadııgm anı olsun diye sakladgm msjlaeımız var ama orda Bikaç tane siliyim senin için durNerdesin kız sen
şu mesaj kutunu boşalt. sana mesaj gönderemedim.
ben de bu sabahtan itibaren bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi almaya başladım.
inşallah kalp atışlarını duyarsın canım :) inşallah bu sefer bende duyabılrıım.. grıpsen sakın ılac ıcme acıle gıt serum taksınlar..
ınsallah ılac ıcmedım ıste 6hafta 12 gunluk suanda haftaya gıtmeyı dusunuyorum sızde duyarsınız ınsaallah rabbım saglıklı dunyaya getırmeyı nasıp etsın hepımıze
arkadaşlar bende 11+ 4 um ıkılı test haftamdı doktor bıraz kucuk dedi bu sekılde olcemeyız vajınal ultrasonla ölcebılırız dedii cok moralım bozuldu bbeebegımde bı sorun yoktur degılmı olsa soylerdı heralde basına boyle bısey gelen varmııı
bende düşükten sonra hamile kalamamaktan korktum 3. ayımda hamıle kaldım şükürler olsun.. stres yapmayın düşünmeyin .. sanırım o zaman oluyor..Ben de 7+1 hamileyim. Dünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ben hamile kalmadan önce sitede yazılanları okuyup hamile kalamayacağımdan çok korkuyordum ama şükürler olsun 3.ayımda hamile kaldım. Belirtilere takılmayın. Her hamilelikde olmuyor demek ki. Ben belirti olarak çok net bişey yaşamadım.
Selam bende araniza yeni katildim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum simdi 5+4 gunluk hamileyim hic bir belirti yok yine ayni olacak diye korkuyorum gecen hafta doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi haftaya gel dedi keseyi o zaman goruruz dedi cok korkuyorum
Ben de 7+1 hamileyim. Dünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ben hamile kalmadan önce sitede yazılanları okuyup hamile kalamayacağımdan çok korkuyordum ama şükürler olsun 3.ayımda hamile kaldım. Belirtilere takılmayın. Her hamilelikde olmuyor demek ki. Ben belirti olarak çok net bişey yaşamadım.