• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizin ilk 3 ayında olanlar gelin kaderdaşlarım paylaşalım :)

Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum ben 5 haftalik hamileyim cumartesi doktora gittim ve herseyin normal oldugunu soledi solgar female multiple vitamin basladi hamilelik döneminde bu vitamini kullananlar varmi ve memnu kaldinizmi acaba onun disinda folik asit baslamadi :(

Kizlar bende 6 haftalik hamileyim sut yogurt peynir tuketmeyenlerin disleri curuyormus tuketenlerin ise cocuklari dis cikarirken ateslenmiyormus kalsiyumu fazla oldugu icin.
Ben cok halsizim duzenli beslenemiyorum doktor ilk 3 aydan sonra beslenme programina basla ama haftada 1 mutlaka balik ye dedi sutu yogurdu da iyi tuket dedi.

Kızlar ben tam 3 aylık hamileyim. İlk bi ay yemek yiyebilir durumdayiz. 3 aylık ikizlerime hamileyim. Ve daha sadece bugün yemek yedim. Mide bulantıları o kadar kötü ki. Ve daha kotusu düşük tehlikesi bile geçirdim . Çok dikkat edin

eveet kumsalcım gördüm bebeği kalp atışlarını da duydum Allah ın izniyle

Coookkk sevindim canim darisi basima ben de bugun gidicem cok haldizim nasil gidicem bilmiyorum

Kızlar ben tam 3 aylık hamileyim. İlk bi ay yemek yiyebilir durumdayiz. 3 aylık ikizlerime hamileyim. Ve daha sadece bugün yemek yedim. Mide bulantıları o kadar kötü ki. Ve daha kotusu düşük tehlikesi bile geçirdim . Çok dikkat edin

Gecmis olsun benimde 2 gun surekli bulantim oldu simdi ara ara bulaniyor karnim hic doymuyor devamli yemekte yoruyor beni zaten kalkamiyorum esim isten gelince yemek yapiyor gun icinde gecistiriyorum o da yeterli gelmiyor Allah a sukur bulantim azaldi nane sekeri de iyi geldi bana bulantiyi engelliyor tavsiye ederim

Coookkk sevindim canim darisi basima ben de bugun gidicem cok haldizim nasil gidicem bilmiyorum

Gecmis olsun benimde 2 gun surekli bulantim oldu simdi ara ara bulaniyor karnim hic doymuyor devamli yemekte yoruyor beni zaten kalkamiyorum esim isten gelince yemek yapiyor gun icinde gecistiriyorum o da yeterli gelmiyor Allah a sukur bulantim azaldi nane sekeri de iyi geldi bana bulantiyi engelliyor tavsiye ederim

ben hiç birşey yemiyorum . su dahi içemiyorum. o kadar kötü ki. tam 10 kilo werdim 3 ayda. nane sekeri mi ? hiç denemedim . :):49:

Selam kizlaaar:) bende bebegimin kalp atislarini dinledim 3 gun once. E tabi biraz heycanlaniyor insan:) mide bulantilar had safhada butun gun ve gece hic araliksiz devam ediyor. Calisirken daha zor yin evde olsam bi sekilde ekarte ederim ama diger turlu olmuyor:( yinede rabbime sukurler olsun ben aktardan naneli zencefilli seker aldim. Zencefilde bire birmis. Ama tadi bence cook kotu. Zencefil cayini zaten icemiyorummm.. bakalim hayirlisi. Anlicaginiz hiccc tadim yok:(( herkese sevgiler

York kesesi var mı sizce :( $tumblr_n2afjmDYtq1tv7n98o1_500.jpg

Amin kumsalcım. İnşallah güzel geçmiştir herşey. Merak ettim naptın gördün mü bebişini nasıl geçti doktor? Halsizlik bnde de war. İşyerinde bazen kafamı koyup uyumak istiyorum. Akşam eve gidiyorum sanki bütün dünyanın işini bn yaptım.

Back