- Konu Sahibi dolunayasya
-
,Aramizda 1 gun var bebegi gordun mu sen
,
Bizimde aramızda 1 gün varBen gördüm kalp atşlarını da gördüm,bugün tekrar gitcem biraz ağrım var inş herşey yolundadır :18:
Kizlar bende 6 haftalik hamileyim sut yogurt peynir tuketmeyenlerin disleri curuyormus tuketenlerin ise cocuklari dis cikarirken ateslenmiyormus kalsiyumu fazla oldugu icin.
Ben cok halsizim duzenli beslenemiyorum doktor ilk 3 aydan sonra beslenme programina basla ama haftada 1 mutlaka balik ye dedi sutu yogurdu da iyi tuket dedi.
eveet kumsalcım gördüm bebeği kalp atışlarını da duydum Allah ın izniyle
Kızlar ben tam 3 aylık hamileyim. İlk bi ay yemek yiyebilir durumdayiz. 3 aylık ikizlerime hamileyim. Ve daha sadece bugün yemek yedim. Mide bulantıları o kadar kötü ki. Ve daha kotusu düşük tehlikesi bile geçirdim . Çok dikkat edin
Coookkk sevindim canim darisi basima ben de bugun gidicem cok haldizim nasil gidicem bilmiyorum
Gecmis olsun benimde 2 gun surekli bulantim oldu simdi ara ara bulaniyor karnim hic doymuyor devamli yemekte yoruyor beni zaten kalkamiyorum esim isten gelince yemek yapiyor gun icinde gecistiriyorum o da yeterli gelmiyor Allah a sukur bulantim azaldi nane sekeri de iyi geldi bana bulantiyi engelliyor tavsiye ederim
ben hiç birşey yemiyorum . su dahi içemiyorum. o kadar kötü ki. tam 10 kilo werdim 3 ayda. nane sekeri mi ? hiç denemedim . :)
Bana iyi geldi nane sekeri zaten doktorlarin verdigi ilaclarda genelde naneli-mentollu
York kesesi var mı sizceEki Görüntüle 1021261
5+2 idi bu görüntüde. İlk gebeliğim boş, ikinci gebeliğim dış gebelikti. Diken üzerindeyim
mesela isim olarak kullandığını söylesen. şansa kalsın istemiyorum. çünkü çok kötüyüm
Canim mentos yazani alma onlar cok ağir olips kullanabilirsin olips bitince ben ulkerin nane sekerini aldim
Tesekkur ederim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?