Hamileliğinizin ilk 3 ayında olanlar gelin kaderdaşlarım paylaşalım :)

Kizlar gecen seneler de hamilelik takvimi vardi doguma kadar otomatik ilerliodu simdi yapilmiyor mu o ben mi bulamadim bilgisi olan var mi

arkadaşlar bende 11+ 4 um ıkılı test haftamdı doktor bıraz kucuk dedi bu sekılde olcemeyız vajınal ultrasonla ölcebılırız dedii cok moralım bozuldu bbeebegımde bı sorun yoktur degılmı olsa soylerdı heralde basına boyle bısey gelen varmııı

Ben folik asit alıyorum her akşam.
yatmadan önce ballı süt içiyorum.
haftasonları ikişer yumurta yiyorum.
işyerimde 3-5 ceviz atıyorum.
akşam yemeğinde ayran ya da yoğurt yiyorum.
haftasonu zorla balık yedim .

benim bebeğim arada bir alt tarafımı ağrıtır. Başka da hiç hissettirmez kendini. Bende hamilelik belirtileri yok:)))

Benzer besleniyoruz canım:) ben birde bana kan yapsın diye kuru üzüm yiyorum arasa pekmez içmeye çalışıyorum

Benzer besleniyoruz canım:) ben birde bana kan yapsın diye kuru üzüm yiyorum arasa pekmez içmeye çalışıyorum
Nerdesin kız sen
şu mesaj kutunu boşalt. sana mesaj gönderemedim.

ben de bu sabahtan itibaren bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi almaya başladım.

Nerdesin kız sen
şu mesaj kutunu boşalt. sana mesaj gönderemedim.

ben de bu sabahtan itibaren bir yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi almaya başladım.
Canımya msj kutum mu dolmuşş.silmeye kıyamadııgm anı olsun diye sakladgm msjlaeımız var ama orda Bikaç tane siliyim senin için dur

slm kızlar topiği gördüm hemen atladım bende 7. haftayım ınsallah.5 haftamızda düşük tehlikesi yaşadık ama çok şükür bir sorunumuz yok sun bugün kalp atışları için gittik doktora daha yeni başlamış dedi ay okdar duygulandımki onun atış hareketleri görüldüğünde.Rabbim isteyen herkese nasip etsen olanlarınkini de sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin

Selam bende araniza yeni katildim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum simdi 5+4 gunluk hamileyim hic bir belirti yok yine ayni olacak diye korkuyorum gecen hafta doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi haftaya gel dedi keseyi o zaman goruruz dedi cok korkuyorum

Kizlar bende 7+0 bebegi goremedik doktor haftaya gel dedi moralim bozuldu normal gorunmeyebilir tabi biliyorum ama insan uzuluyor yinede

Ben de 7+1 hamileyim. Dünyanın en güzel duygusu. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ben hamile kalmadan önce sitede yazılanları okuyup hamile kalamayacağımdan çok korkuyordum ama şükürler olsun 3.ayımda hamile kaldım. Belirtilere takılmayın. Her hamilelikde olmuyor demek ki. Ben belirti olarak çok net bişey yaşamadım.

Canim bende 9 haftaligim benim doktorum 3 hafta sonra cagirdi 12 haftalikken oluyor diye biliyorum hem ikili tarama kan tahliliyle yapiliyor

bende yenı ögrendım 5.haftadayım daha kese fln yok bende kasık agrıalrı bıre basagrısı oluyor ıkıncı hamıellıgım bu kasık agrıalrı nekdar sürüyodu hatırlıyamıyorum gecese bıran aevvelde rahatlasam

bende düşükten sonra hamile kalamamaktan korktum 3. ayımda hamıle kaldım şükürler olsun.. stres yapmayın düşünmeyin .. sanırım o zaman oluyor..

aynı şeyleri yaşıyoruz aynı korku bende de var dün bende doktora gıttım cok silik bi kese gordu karnımdan yaptı ultrasonu .. haftaya gel tekrar bakalım dedı .. ben dayanamadım dun aksam tekrar kan testı yaptrdm degerlerım yukselmısmı dıye sukurler olsun 2200 olmus.. 6000 lerde ultrsonda gorunuyormus..:18:

Arkadaşlar stres yapmayalım teslimiyet ve tevekkül içinde Rabbimize sığınalım sonuçta Er-Rahim sıfatıyla rahmimize yerleştiren yüce Rabbimiz Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimiz için sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

Aramizda 1 gun var bebegi gordun mu sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…