evet göğüs uclarında acı olabilir banada arada bir geliyor acı bilmiyorum ama kendimi umutlandırmak istemiyorum...
inşallah canım sende hamilesindir. bende regl olmadan 10 gün önce leke geldi 2 gün kahverengimsi o aralar kasık bel ağrısı cektim hatta ağzım o kadar çok kuruyorduki 2 litre su içtim o günlerde ağzımın tadı bir başka hayladaha aynı ama allahtan hayırlısı pazartesi gününne kadar olmasam umudum artar :Saruboceq:
göğüslerimdeki acı sadece uçlarında böyle şeyler yaşayan warmı_
bu ay göğüs uçlarımda acı bende de oldu yumurtlamadan 2-3 gün sonra ben de de hiç olmazdı. Adete yakın çok ağrım olur ama uçlarında hiç bir zaman olmaz.sonra 2 gün sürüp geçti şimdi adet zamanım gibi bütün her yeri ağrıyor. Ama bu ay hiççç takmıyorum hatta bir ay sonra tatile gideceğim için acele bile etmiyorum yaz için. Hayırlısı Allah'tan hakkımızda. Artık belirtilere kanmıyorum zaten. Her ay farklı bişeyler oluyor biz yeni farkına varıyoruz ya da.
merhaba ;deniz 0509 bende bu konuya takılmıştım ama ilk haftalar drlar bile anlayamıyor bebiş olduğunu kese görünse bile bebeğin görünmediği bi kaç hafta sonra kendini gösterdiği oluyor. ama bence yerleşme esnasında vucudumuzda değişiklikler oluyor benimde midem bulanıyor akşamları yani 2-3 akşamda bir oluyor mide bulantım dün akşamüzeri başladı gece yatıncaya kadar geçmedi bugün hiç bi şeyim yok aynı yemekleri yedim özellikle kontrol etmek için kendimi off inşallah bebeklerimiz bizimledir
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
birde bu ateşlenme sizde oldumu geceleri bana ateş basıyor ama içten normal ateş çıkması gibi değil ayaklarım buz gibi dururken içten yandığını hissediyorum ve ağız kuruması çok var bende devamlı (afedersiniz)tükrük yutuyorummmm
beray 60 canım sana bişey sormak istiyorum arkadaşa demişsin idrarını pilastik birkaba yap diye beyaz intap gibi şeyler varmı ben hemen yaptım aynı dediğin gibi sanki beyaz akıntı var adetime 3 gün var ama çok sık idrara çıkıyorum hayallah heycanlandım şimdi ya bende hamileysem heyecandan titriyorum..
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bişeyler öğrenmek istiyorum . ben 26aralıkta ilişkiye girdik o gün yumurtlama günümdü hesaplarıma göre ve ilişkinin ertesi günü hafif 2.3 saniye ağrılar oldu yanma oldu öle 2 gün sürdü. ve 2 gün sonra ise acayip uyumaya başladım. ve cnm sürekli ekşi v acı şeyler istedi sıksık idrara çıkma oluyor . ve tatlı görmek istemiyorum . sormak istedigim yarın 26 bu yana 8 . gün olucak kan testi yaptırmalımıyım yoksa adet günüm geçmesini mi bekliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?