inş canım umudumuz öyle inş degldr başka çocuk varmı ilkmi canım
allah bagışlasn canım inş olur ya bak en azından bi oglun var o duyguyu tatmışşsn allah hiç tatmayanlarada versn hem olur inş sıkma canınını7 yaşında bir oğlum var.ama ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı benim.hatta hamileliğim 7.haftada anlaşıldı.bütün testler negatifti.o kadar zaman geçtiki bir tane daha olur diye umuyorum.ve çok istiyorum.inşallah isteyen herkese verir allah.
zehracm sen çalışıyomsn geç yazıyosnda
kızlar değerim 246 dan 6000 e çıkmış hamileyim sanırım:) doktora gidicem bakalım
hadi gözün aydın..darısı başımıza inşallah arkadaşım.
kızlar değerim 246 dan 6000 e çıkmış hamileyim sanırım:) doktora gidicem bakalım
nedir bu stres ya bizi mahvetti hepimimzin psikolojisi alak bulak bir tek ben böyleyim sanıyordum ama görüyorum arkadaşlarım çok allah hepimize hayırlısını hayırlı zamnda versin kendimizle adeta savaşdayız düşünmeyecem diye kolay gelsin haaepimize her aya ay bu umutla ve hayal kırlıklarıla yaşıyoruz umudumuzun hiç bitmemeisi dileğiyle stresle savaşanlar
arkadaşlar fikir yürütebilecek olan yok mu?
bu gün de ölçtüm ateşimi 36,8 çıktı.
merhabalar arkadaşlar ben bu sayfada yenıyım ve sizlerden bilgi almak isterım .. ne olursunuz benı yönlendırın ... benım yarın edet günüm ama karnım şiş göğüslerım çok hasas ve hafiften adet sancılarım var ama sanki içimden hamileyım diye bir ses var, geçen hafta çok fena adet sancılarım oldu ve çok hafifce iki gün boyunca bir iki damla kanamam oldu akıntıyla karışık.... başim çok ağırıyor ve kendımı halsız hisedıyom, hiç böyle olmamıştım, midemden çok ekşime var.. ya ne olursunuz bana yardımcı olun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?