Anksiyeteye bedensel ağrılar

Siz ne zamandan beri böylesiniz size yardımcı olacak kimse var mı ilaç takviye alıyormusunuz
Hayır almıyorum şimdi daha iyiyim aktiflik olarak ilk günlere göre ilk zamanlar eşim ve kayınvalidem ilgileniyordu.diz nasılsınz ilaç alıyormusunz yada siz nasıl ve neler yaşıyorsunuz

Hayır almıyorum şimdi daha iyiyim aktiflik olarak ilk günlere göre ilk zamanlar eşim ve kayınvalidem ilgileniyordu.diz nasılsınz ilaç alıyormusunz yada siz nasıl ve neler yaşıyorsunuz
Sağlık anksiyete si yaşiyorum her şeyi kötüye yoruyorum vücut ta çıkan bi sivilce bile hayatımı alt üst ediyor bu dönemde midede aşırı gaz geğirme bulantı çarpıntı baş ağrısı denge kaybı sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı 2.5 aydır böyleyim gece uyuyamıyorum kilo kaybediyorum siz bu dönemde kaç kilo verdiniz iyileşmek için neler yaptın kardeşim fikir verirmisin

Aynı şeyleri yaşıyoruz sabah akşam karnım gurul gurul belim sırtım ağrıyor sürekli arada baş ve boyun ağrısı oluyor sürekli rüyada gibiyim eski halimi hatırlamıyorum bile resinlere baktığımda kendi kendime yabancı geliyorum 2 ay önce kayınbabamı kaybettik beyin tümöründen sapasağlam adam 1 ay içinde öldü o gün bu gündür toplayamıyorum kendimi Allah rızası için yardımcı olun
Bu travma olusturmus sizde bendede boyle basladi ilk bi yakinimizi ansizin kotu hastaliktan kaybettik ne oldugunu anlayamadan vay efendim sonra bende oyleysem soyleysem derken çığ gibi buyudu bende doktor doktor geziyorm elhamdullillah birsey yok ama gelde icime anlat bu hafta yine baska bi dert buldm kendime bakalm :)

Bu travma olusturmus sizde bendede boyle basladi ilk bi yakinimizi ansizin kotu hastaliktan kaybettik ne oldugunu anlayamadan vay efendim sonra bende oyleysem soyleysem derken çığ gibi buyudu bende doktor doktor geziyorm elhamdullillah birsey yok ama gelde icime anlat bu hafta yine baska bi dert buldm kendime bakalm :)
Nasıl yani ne yaşıyorsunuz

Ben doktora da gidemiyorum gitsem belki rahatlayacağım ama Gidemediğim için içim içimi yiyor psikiyatri ilaç başladım 5 gün oluyor birtık toparlıyor gibiyim

Maşallah mesala ilaca başlayınca neler de düzelme oldu canım
Fiziksel ağrılarım biraz hafifledi bazıları geçti ilacın yan etkisi olarak mide yanması ve kafa derimde uyuşma hissediyorum daha önce hisseden oldu mu acaba bu tarz şeyler

Sağlık anksiyete si yaşiyorum her şeyi kötüye yoruyorum vücut ta çıkan bi sivilce bile hayatımı alt üst ediyor bu dönemde midede aşırı gaz geğirme bulantı çarpıntı baş ağrısı denge kaybı sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı 2.5 aydır böyleyim gece uyuyamıyorum kilo kaybediyorum siz bu dönemde kaç kilo verdiniz iyileşmek için neler yaptın kardeşim fikir verirmisin
Ah canım miğdem de sanki bir baskı var gibiydi gaz bulantı bazen bağırsaklarım da hareketlilik be bi ara vücuduma takmıştım ben 2ay bile olmadan 10kg verdim 😞değerlerim çok düşüktü onlar düzeldikce biraz daha ayağı kalktım okudum okudum okuttum ziyaretlere gittim ne duyduysam onu yaptım okadar zor ki Rabbim şifa versin ama ölüm korkum düşme hiisim gibi şeyleri atamadım hala

Ben karaciğer kanseriydim 1989 da çünkü karaciğerimin olduğu yer ağrıyordu.Ve hala ağrıyor.
e082.gif

X