merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
geceleri mide bulantısı baş dönmesi ağrı ve lekelenme bunların hepsi bende olmuştu ama 5.haftamda ilk haftadan belli olurmu bilmem test yaptırdınmı canım
şuan 33 haftalık hamileyim canım..bence adet gününü bekle daha sonra test yaptır inşallah güzel bir haber alırsın.
merhaba arkadaşlar,
bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizi yönlendirebilir mi?
benim yumurtlamadan sonra da yumurtalıklarımdaki ağrı devam etti. daha önce hiç böyle olmamıştı. 10 gun olucak agrı devam ediyor, karnım şiş, arada psikolojik mi bilmiyorum ama başım dönüyor ve geceleri midem bulanıyor. ve devamlı sağ yumurtalığım agrıyor hatta işteyim bi ara koşar adım yurudum sanki yumurtalığım sallanıyormuş gibi oluyor.
bir haftada bir belirti çıkar mı ortaya?
bir de lekelenme herkeste olur mu?
arkadaşlar ben gecen ay 19unda adet gödrüm bu ay daha olmadım belimde kasıklarımda ağrı var. dün akşam afedersiniz iç çamaşırıma kahverengi leke bulaşmış acaba hamile olabilirmiyim? kendiimi kaptırmak istemiyorum 1-2 gün daha bekleyip test yaptıracağım. bu lekelenme daha önce hiç olmadı ve karnım şiş belki kilo aldım ondandır :)
deniz 0509 bende bu konuya takılmıştım ama ilk haftalar drlar bile anlayamıyor bebiş olduğunu kese görünse bile bebeğin görünmediği bi kaç hafta sonra kendini gösterdiği oluyor. ama bence yerleşme esnasında vucudumuzda değişiklikler oluyor benimde midem bulanıyor akşamları yani 2-3 akşamda bir oluyor mide bulantım dün akşamüzeri başladı gece yatıncaya kadar geçmedi bugün hiç bi şeyim yok aynı yemekleri yedim özellikle kontrol etmek için kendimi off inşallah bebeklerimiz bizimledir
evet doktor çok yeni hamilelik başlangıcı dedi 10-15 gün sonra tekrar gel kesinleştirelim dedi.ve ya kanda oluşan bir mikropta olabilir dedi korkuyorum kızlar inşallah iyi olur. bakın sonuç. SG >= 1.030 pH <=5.0 Beta-HCG 27.19 Bu sonuclar hakkında sizin bir bilginiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?