kum deniz bana mı cevap yazdın
eftelya 22
bana da sonucunu bildirirmisin merak ettim
bende idrara sık gidiyorum ama bende köpüklenme var idrarımda
birde bu ateşlenme sizde oldumu geceleri bana ateş basıyor ama içten normal ateş çıkması gibi değil ayaklarım buz gibi dururken içten yandığını hissediyorum ve ağız kuruması çok var bende devamlı (afedersiniz)tükrük yutuyorummmm
birde bu ateşlenme sizde oldumu geceleri bana ateş basıyor ama içten normal ateş çıkması gibi değil ayaklarım buz gibi dururken içten yandığını hissediyorum ve ağız kuruması çok var bende devamlı (afedersiniz)tükrük yutuyorummmm
idrarda test yaparken bakmıştım bende de beyaz beyaz görüntüler vardı. Hamilelikte olabiliyormuş.
canım beyaz baryaz görüntüler derken? nasıl bişeydi böle pul pul gibimi?
slm kızlar yazdıklarınızı okurken tam bende olan birşey bu,yani idrarda beyaz pulların olması...ama bugün görmüştüm idrarımda,test negatif çıktı(
herkese merhaba son adet tarihim 1 şubattı bende bütün belirtiler vardı kasık ve bel agrıları,mide bulantısı,gögüslerim şişmiş ve harita gibi damarlar belirmişti,halsizlikde vardı adet günümü 10 gün gecti test yaptım negatif 15 gün gecti negatif birde sabah deneyeyim dedim yine ikinci çizgi çıkmadı tam çöpe atacakken belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm birden içimi sevinç kapladı 20 gün olmuştu ve ben hala adet görmüyordum birkac gün sonra iki test daha yaptım sonuç negatif adet günümü tam 1 ay gecmişti adet belirtileri yoktu tam hamile moduna girmeye baslamıstımki 2 gün önce 30 martta kanama basladı ve ben adet oldum normalden cok kanama var normal bir durummu bilemiyorum doktora gitmeyide sevmedigim icin gitmedim kan testide yaptırmamıştım
arkadaşlar ben hala hasta olamadım 6 gün geçti ayın 13 ünde doktora gidecektim eğer o tarihe kadar hasta olmazsam kan testi yaptırıp bakacağım umarım hamileyimdir bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?