• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ama sürekli yazışmalarınızı okuyordum benim yumurtalama günüm ayın 8 iydi beraber olduk cuma günü doktora gittim 18 yada 20 gel dedi bende gece yatarken bunalma başladı normalde eşime sarılmadan yatamam ama onun kolunu daha üzerime atması bunaltmaya başladı sürekli tütrük salgılıyorum yuttunuyorum bazende ağzımın içi kuruyo göbek bagının oldugu bölgenin alt kısmında böyle nasıl anlatsam bir şey kaynatırsınızda fokurdarya onun gibi oluyo için akşamları üşüme ve titreme ayrıca baş ağrısı sizce hamile kalmış olabilirmiyim bebeğimin olmasını çok istiyorum bana yardım edin lütfen

meraba ben yeni hamileyim bence biraz daha sabretmen gerekiyo kendini gözlemle kasık ağrıları bulantı reglide gecikme olursa umarım inşallah hamiş olursun biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim :34:

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım.Adetime 5 gün var pek bir belirtim yok bazen ufak karıncalanmalar hissediyorum karnımda.fakat 2 gündür sarı renkte akıntım var.Kızlar bu sarı akıntısı oldu mu hiç sizde?

hayır canım olmadı sabret biraz acele etme...

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bu ay henüz adet olmadım ama karnımda şişlik göğüslerimde ağrı göğüs uçlarımda acı var sizce acaba hamile olabilir miyim ilk belirtiler ne zaman ve neler oluyor ltfn yardımcı olursanız sevinirim cevap bekliyorum

reglin geciktimi tatlım bide kasıklarında ağrı varmı ben bunları yaşadım o yüzden soruyorum.benim hamileliğimde çok yeni çünkü...

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın

belirtiler var kasık ağrısı varmı göğüste dolgunluk ve şişlik reglide geciktiyse tamamdır....hamiş olabilirsin.

arkadaşlar ben gecen ay 19unda adet gödrüm bu ay daha olmadım belimde kasıklarımda ağrı var. dün akşam afedersiniz iç çamaşırıma kahverengi leke bulaşmış acaba hamile olabilirmiyim? kendiimi kaptırmak istemiyorum 1-2 gün daha bekleyip test yaptıracağım. bu lekelenme daha önce hiç olmadı ve karnım şiş belki kilo aldım ondandır :)

şişlik alt karındamı onu merak ettim reglin geciktiyse test yaptır bence canım umarım istediğin olur ....

merhabalar ben adet günümden 8 gün önce falan idrar testi yaptım evde çift çizgi çıktı ikincisi biraz silikti.ben bundan 5 yada 6 tane tekrarladım hep aynı çıktı sonra gittim kan testi yaptırdım 246 çıktı kanda. ama adet günümün geçmesini bekle dediler çok sabırsızım.üç gün falan var sanırım adet zamanıma sizce ben hamlemiyim çok merak ediyorum
ve kasıklarımda belimde arı hissediyorum.sizce olurmu psikolojikmi .

merhabalar ben adet günümden 8 gün önce falan idrar testi yaptım evde çift çizgi çıktı ikincisi biraz silikti.ben bundan 5 yada 6 tane tekrarladım hep aynı çıktı sonra gittim kan testi yaptırdım 246 çıktı kanda. ama adet günümün geçmesini bekle dediler çok sabırsızım.üç gün falan var sanırım adet zamanıma sizce ben hamlemiyim çok merak ediyorum
ve kasıklarımda belimde arı hissediyorum.sizce olurmu psikolojikmi .

bence gebelik poziitif çünkü kan testin yüksek çıkmış ancak idrar testinde adet gecikmesi olmadan belli olmuyor..tebrik ederim..

kızlar benimde yarın adet günüm ama hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne başka bişey..sadece zaman zaman sağ kasıgıma bi ağrı giriyor ve sık idrara çıkıyorum başka belirti yok göğüslerde falan bi değişiklik yok mesela..daha korunmasız ılk ayımız ama beklemek zor..4 gun önce kan testım de 1.2 negatıf cıktı ama ben ümidimi kaybetmedim erken baktırdığım için negatif çıktığına inanmak istiyorum..sizce gebelik var mı paylaşırsanız bilgilerinizi sevinirim..

kızlar benimde yarın adet günüm ama hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne başka bişey..sadece zaman zaman sağ kasıgıma bi ağrı giriyor ve sık idrara çıkıyorum başka belirti yok göğüslerde falan bi değişiklik yok mesela..daha korunmasız ılk ayımız ama beklemek zor..4 gun önce kan testım de 1.2 negatıf cıktı ama ben ümidimi kaybetmedim erken baktırdığım için negatif çıktığına inanmak istiyorum..sizce gebelik var mı paylaşırsanız bilgilerinizi sevinirim..

adetine ne kadar varki kan testi o kadar çıktı

bence gebelik poziitif çünkü kan testin yüksek çıkmış ancak idrar testinde adet gecikmesi olmadan belli olmuyor..tebrik ederim..

yüksek dimi adet günümüde hatırlayamıyorum ama heralde şuanda gecikmelerdeyim.çok heyecanlanıyorum gerçekten hamilemiyim die:)tekrardan kan testi yaptırcam bakalım bide değer düşerse ondan korkuyorum.

yüksek dimi adet günümüde hatırlayamıyorum ama heralde şuanda gecikmelerdeyim.çok heyecanlanıyorum gerçekten hamilemiyim die:)tekrardan kan testi yaptırcam bakalım bide değer düşerse ondan korkuyorum.

biz pozitif düşünelim ki testte pozitif çıksın umutsuzluga kapılmak yok.. ben bile hamile olduğumu düşünüyorum :)) hayırlı haberlerını beklıyoruz canımm..

herkese selam.bende size bir şey sormak istiyorum.son adetim 28 mayıstı.bu güne dek düzenli olarak çalıştık ikinci bebek için.tam 14.günümde ,inanılmaz bir sol kasık ağrısı ve belimde kopma derecesinde dinlenince geçen kalkınca artan ağrılar yaşadım.doktorumu aradım.ovulasyondandır dedi.ama benim ilk defa böyle ağrılarım oldu,daha önce yumurtlamadım mı ben:1: göğüs uçlarımda da hassaslık var,yara gibi dokunamıyorum.hamile olma durumum olabilir mi,tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım

herkese selam.bende size bir şey sormak istiyorum.son adetim 28 mayıstı.bu güne dek düzenli olarak çalıştık ikinci bebek için.tam 14.günümde ,inanılmaz bir sol kasık ağrısı ve belimde kopma derecesinde dinlenince geçen kalkınca artan ağrılar yaşadım.doktorumu aradım.ovulasyondandır dedi.ama benim ilk defa böyle ağrılarım oldu,daha önce yumurtlamadım mı ben:1: göğüs uçlarımda da hassaslık var,yara gibi dokunamıyorum.hamile olma durumum olabilir mi,tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım
slm canım tecrübeli deglm ama arkadaşlrda bu durumlar oldu ovulasyon sonrası devam ettiyse gebelik olablr

Back