- Konu Sahibi caglanuraden
2 ayda 7 kilo verdimArkadaşlar süreçte 2 ayda 6-7 kg verdim normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda 7 kilo verdimArkadaşlar süreçte 2 ayda 6-7 kg verdim normal mi?
Ben de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?Sağlık anksiyete sini nasıl yaşıyorsunuz benim aklım hep kötüye çalışıyor vücudumda küçük bi kızarıklığı bile kötüye yorumluyor um sizde nasıl
sizin sorununuz neydi bende ki sorun en ufak bi yerim ağrısa kanser oldum beynimde tümör var gibi şeyler sanmam ve doktora gitmeye korkmam2 ayda 7 kilo verdim
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor muBen de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde o
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu
Böbrek taraflarında mı ? Eğer orasıysa ağrı şeklinde oluyor. Ama inanın zaten büsbütün sağlıksız hissediyorum zaten ağrımayan bir yerim yok sanırımZorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu
Aynan kaburgaların bitimi sanki ağrıyor otururken kilo verdiğim için mi bilmiyorumBöbrek taraflarında mı ? Eğer orasıysa ağrı şeklinde oluyor. Ama inanın zaten büsbütün sağlıksız hissediyorum zaten ağrımayan bir yerim yok sanırım
Olmaz mı az önce acaba tansiyon um yükseldi dedi çok korktum baş ağrısı uyuşma mide bulantısı korkuyorum bazenBen de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama benim çevrem ailem asla beni anlamıyor 27 yıldır bu illetle ugraşiyorum son 3 yıldır tavan yaptı evden uzağa gideemiyorum korkularım var endişesiz bir günüm yok tansiyon takıntım ve korkum var bir türlü atamiyorum günde belki 10 kere ölcüyorumgerçekten bizi biz dışında kimse anlayamaz dıştan sadece psikolojik rahatsız olarak gözüküyoruz oysaki bedensel olarak neler yaşıyoruz artık aklımızı kaybedeceğimizi bile düşünüyordur çoğumuz bu kaygılardan o vücutta gezen ağrı uyuşma çarpıntı özellikle geçmiş olsun umarım kilo vermeniz durur sağlıkla geri alırsınız uykusuzluk o kadar çok düşünüyoruz ki beyin kendini dinlenmeye alamıyor o da depresyona sokuyor Ztn gerçekten çok değişik bir ruh hastalığı bu kaygı
Merhaba doktora gittiniz miBen sizinle paylaşayım sol kol ağrısı uyuşması sol göğüs ağrısı yine aynı yerin altında ağrı nefes aldıkça bazen göğüs kafesimde ağrı var yine iştahsızlık kilo kaybı denge kaybı bulantı baş dönmesş aşırı halsizlik sürekli yatma hişsi aşırı halsizlik
Evet gittim piskoloh olarak mı soruyorsunuzMerhaba doktora gittiniz mi
Yok normal doktor bi sorun varmış mıEvet gittim piskoloh olarak mı soruyorsunuz
Benimde bunlara ek en yoğun ölüm ve kalp ağrıdı sandığım için kriz korkusu varSizi o kadar iyi anlıyorum ki ama benim çevrem ailem asla beni anlamıyor 27 yıldır bu illetle ugraşiyorum son 3 yıldır tavan yaptı evden uzağa gideemiyorum korkularım var endişesiz bir günüm yok tansiyon takıntım ve korkum var bir türlü atamiyorum günde belki 10 kere ölcüyorum
Kuralım ben varım ihtiyacım da var buna
Ya ben 1 ay önce ilaçlı tomografiye girdim ondan sonra bende baş agrısı yanması başladı cok fena gece uyutmayan nöroloji mr ceketi bişey yok dedi o ilacı damarlarıma tıkadı gibi hissediyorum kaç gündür gögsüm kolum agrıyor vucudum uyuşuyor ara ara bi ara midem cok bulanıyordu psikolojik diyorlar ama anlamadımYok gittim sadece değerlerim düşüktü onun dışında bi sorun yoktu .sizde ne gibi şeyler oluyor
Geçmiş olsun evet piskolojik öyle birşeymiş ki gerçekmiş gibi bir çok şeyi yapıyormuş Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zormuşbenim sürekli sol kol ağrım kolum ida yanma bazen göğüs kafesim de yanma aştı sol göğüsün tam üstü altında ağrı ya daha anlatmakla bitmeyecek şeyler bulantı iştahsızlık kilo kaybı en ufak duyduğum kötü şeylerde çöküyor vücudum .ve hiç gecmeyen her an ölecem korkusuYa ben 1 ay önce ilaçlı tomografiye girdim ondan sonra bende baş agrısı yanması başladı cok fena gece uyutmayan nöroloji mr ceketi bişey yok dedi o ilacı damarlarıma tıkadı gibi hissediyorum kaç gündür gögsüm kolum agrıyor vucudum uyuşuyor ara ara bi ara midem cok bulanıyordu psikolojik diyorlar ama anlamadım
Sagolun size de geçmiş olsun cok kötü gerçekten bende de var her an ölüm korkusu siz de ne zman başladı pekiGeçmiş olsun evet piskolojik öyle birşeymiş ki gerçekmiş gibi bir çok şeyi yapıyormuş Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zormuşbenim sürekli sol kol ağrım kolum ida yanma bazen göğüs kafesim de yanma aştı sol göğüsün tam üstü altında ağrı ya daha anlatmakla bitmeyecek şeyler bulantı iştahsızlık kilo kaybı en ufak duyduğum kötü şeylerde çöküyor vücudum .ve hiç gecmeyen her an ölecem korkusu
Haklısınız valaArkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama watsapp grubu kurup konuşarak anksiyeteye iyi geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz birbirinizin semptomlarını dinledikçe daha çok etkiliyor insanı mesela biri size bende kalp çarpıntısı var bugün diyecek ertesi gün siz de aynı şeyi yaşayacaksınız çünkü adı üstünde anksiyete size kalmış ben tecrübe etmiş biri olarak size yazdım bir de sitede yasak bilginiz olsun.