• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

Merhaba arkadaŞlar

ben 30 yaŞında 3 senelık evlı ve hıÇ korunmamıŞ bır bayanım ama halen bır bebeĞım yok
eŞıme ve bana bazı testler yapıldı...
ılaÇlı rahım fılmı felan Çekıldım tÜplerım aÇık spermler normal ve yumurta takıbı aldım bu ay Çatlatma ıĞnemı oldum gonophane ılacı kullandım Şu anda coraspırın ve progestan almaktayım...adetıme 3 gÜn kaldı umarım olmam
ama bırŞey sormak ıstıyorum sankı adet olacak mıŞım gıbı aĞrılar Çekıyorum karın ve kasıklarımda baŞım dÖnÜyor ve ılaÇtan da olabılır sÜreklı uyku halındeyım
acaba hamıle olabılırmıyım ???
LÜtfen yazın 3 gÜn sonra kanama gelmelı normalde ama ınŞ kanamammmm ama kasık aĞrılarım Çok fazla

eftelya 22
bana da sonucunu bildirirmisin merak ettim
bende idrara sık gidiyorum ama bende köpüklenme var idrarımda

kum deniz bana mı cevap yazdın

EFTALYA 22 arkadaşa cevap yazdım senin yazını sonra gördüm ama senin içinde geçerli bende adet olmayı bekliyordum.kasıklarımda ağrı vardı. adetim 11 gün gecikmişti korunuyorduk bebek beklemiyorduk test aldım pozitif çıktı.şu an 9 hafta 3 günlük hamileyim.
İnşallah tüm çocuk isteyenlerin çocukları olur.

canım benim idrar testlerim doğru sonuç vermiyor daha önce düşük yaptım 2 haftalıktı bebk ama idrarda teste çıkmamıştı hastalığıma 2 gün var bakalım 10 gün bekleyeceğim eğer bişi çıkmazsa kesin hamileyimdir daha önceleri kastığım gibi kendimi kasmayı düşünmüyorum cünkü insanın ruhsal yapısını bozuyor ve vücuttaki değişimelre sebep oluyor en önemlisi beklemek sabır....

birde bu ateşlenme sizde oldumu geceleri bana ateş basıyor ama içten normal ateş çıkması gibi değil ayaklarım buz gibi dururken içten yandığını hissediyorum ve ağız kuruması çok var bende devamlı (afedersiniz)tükrük yutuyorummmm

merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 13 mart ve buna göre 21-24-26-27 martta ilişkim oldu.ve 2 gündür sürekli başım ağrıyıp ateşim çıkıyor ağzımdada değişik bir tat oluşuyor ara ara.hamilelik oluşmuşsa yada oluşuyosa bu kadar erken bişiler hissesilirmi çok merak ediyorum cevap verirmisiniz.

birde bu ateşlenme sizde oldumu geceleri bana ateş basıyor ama içten normal ateş çıkması gibi değil ayaklarım buz gibi dururken içten yandığını hissediyorum ve ağız kuruması çok var bende devamlı (afedersiniz)tükrük yutuyorummmm

Bende böyle şikayetler yok.İnşallah bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirir ve çocuğunu doğurursun.:nazar:

eftelya yazılarından farkettım ocakta hamıle oldugunu ögrenmişsin düşükmü yaptın geçmiş olsun kahverengi lekelenme pek hayır olmuyo benımde aynısı olmuştu inş. bu sefer bebişleriömiz ii tutunur.

slm kızlar yazdıklarınızı okurken tam bende olan birşey bu,yani idrarda beyaz pulların olması...ama bugün görmüştüm idrarımda,test negatif çıktı:((

slm kızlar yazdıklarınızı okurken tam bende olan birşey bu,yani idrarda beyaz pulların olması...ama bugün görmüştüm idrarımda,test negatif çıktı:((

bazen negatif çıkabiliyromuş. Regliyi 10 gün falan geçmesi daha kesin sonuç verirmiş. Daha sonra yine test yapabilirsin istersen.

herkese merhaba son adet tarihim 1 şubattı bende bütün belirtiler vardı kasık ve bel agrıları,mide bulantısı,gögüslerim şişmiş ve harita gibi damarlar belirmişti,halsizlikde vardı adet günümü 10 gün gecti test yaptım negatif 15 gün gecti negatif birde sabah deneyeyim dedim yine ikinci çizgi çıkmadı tam çöpe atacakken belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm birden içimi sevinç kapladı 20 gün olmuştu ve ben hala adet görmüyordum birkac gün sonra iki test daha yaptım sonuç negatif adet günümü tam 1 ay gecmişti adet belirtileri yoktu tam hamile moduna girmeye baslamıstımki 2 gün önce 30 martta kanama basladı ve ben adet oldum normalden cok kanama var normal bir durummu bilemiyorum doktora gitmeyide sevmedigim icin gitmedim kan testide yaptırmamıştım

Son düzenleme:
kittycat merhaba;
adetlerin normalde düzensizmi oluyordu. bu önemli bir durum sağlığın acısından ve ilerde çocuk olma durumunu zorlaştırır muayene olsan senin daha iyi olur herşye bizim için bence aksatma :)

herkese merhaba son adet tarihim 1 şubattı bende bütün belirtiler vardı kasık ve bel agrıları,mide bulantısı,gögüslerim şişmiş ve harita gibi damarlar belirmişti,halsizlikde vardı adet günümü 10 gün gecti test yaptım negatif 15 gün gecti negatif birde sabah deneyeyim dedim yine ikinci çizgi çıkmadı tam çöpe atacakken belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm birden içimi sevinç kapladı 20 gün olmuştu ve ben hala adet görmüyordum birkac gün sonra iki test daha yaptım sonuç negatif adet günümü tam 1 ay gecmişti adet belirtileri yoktu tam hamile moduna girmeye baslamıstımki 2 gün önce 30 martta kanama basladı ve ben adet oldum normalden cok kanama var normal bir durummu bilemiyorum doktora gitmeyide sevmedigim icin gitmedim kan testide yaptırmamıştım

Evet bencede normal olmayan durumlarda doktora gitmelisin.

arkadaşlar ben hala hasta olamadım 6 gün geçti ayın 13 ünde doktora gidecektim eğer o tarihe kadar hasta olmazsam kan testi yaptırıp bakacağım umarım hamileyimdir bana dua edin

arkadaşlar ben hala hasta olamadım 6 gün geçti ayın 13 ünde doktora gidecektim eğer o tarihe kadar hasta olmazsam kan testi yaptırıp bakacağım umarım hamileyimdir bana dua edin

inşallah hamişsindir canım allah bütün isteyenlere wersn bende uğraşıyorum 5 aydır bu ay belirtiler war bendede sanki :( 18 martta adet oldum adetime dasha 10 gün war ama ben 8-9 gündür kasık ağrısı çekiyorum dolgunluk war tam bi ağrı gibi değil bi dolgunluık war ara ara sancı giriyor sürekli su içiyorum ağızm kuruyor:( tuwalete normnalden fazla gidiyoruım yorgunluk we uykuda war göğüslerde pek bişey belli olmadı henüz elledikçe acıyor :( bakalım ne olucakl geçen ayda adetim garip gelmişti adet miktarı günü we kıwamı değişince erte4si ay hamile kalmak daha kolaymış diye duymuyştum bide değişik rüya gördüm çok umutlandım şimdi :(:(:( allah hepimizi meleklerine kawuştursun imşallah :CüvCüv:

Back