- 28 Ekim 2022
- 5.880
- 14.422
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Bu ve kapı süsü, takı yastığı, diğer ikramlı yemek masası vs. hepsini internetten bulmuş. Kendisinin değil. Onları kendisinin olduğu için değil de sanırım yaptırmayı düşündüğü için paylaşmış.
Olabilir dediğim gibi hediye olarak geldi ben almadım salondakini biz aldık.Bence boya bunları
Parçaların biraz nasıl desem vintage gibi. Eltiminkiler böyle değildi. Bir de o kasetçaları kullanıyor musun yav? 2000’lere gittim. Aklım hayır dese de of deli gööönüüüülllll
Güle güle otur evinde.Canaklarım falez uğurlu ceyizden alındı.
Sofra takimi kahvaltı takimi .
Tencere setleri falan . Öyle hem sohbet olsun hem kendimi tanitayim diye paylaştım .
Parçaların biraz nasıl desem vintage gibi. Eltiminkiler böyle değildi. Bir de o kasetçaları kullanıyor musun yav? 2000’lere gittim. Aklım hayır dese de of deli gööönüüüülllll
Çok sağol darısı isteyenlerin başınaGüle güle otur evinde.
Öyle ya maksat sohbet benim ki can sıkıntısından.Abla bize dünden beri evini gezdiriyon valla helal olsun
27 yaşım 1996 doğumluyum.Kaç Yaşındasın Seda?
Duvardaki peteği bile çekmişsin ne diyeyim. Güle güle oturunÖyle ya maksat sohbet benim ki can sıkıntısından.
Başka evlerde hiç duvarda var mı böyle petek onu merak edip sordum. Bende vardaDuvardaki peteği bile çekmişsin ne diyeyim. Güle güle oturun
Antep'te ki evlerde var,yalnız değilsiniz yaniBaşka evlerde hiç duvarda var mı böyle petek onu merak edip sordum. Bende varda
27 yaşım 1996 doğumluyum.
Çocuğa büyük yatak almışsınız neden
Ne zaman yatcak o yatakta 3 yaş civarııı bana fazla geldi.Çocuk hep 52 cm mi kalacak?