- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Benimki koridorda. O termosların turuncusu da mı varmış ilk defa gördüm. Mavisi Antep’in bitki örtüsü.Kilerim vestiyer arkasında hiç duydunuz mu bilmem . Bende bu eve yeni geldiğim de öğrendim .normalde kiler başka evlerde koridor içinde oluyor . Benim ki vestiyerin arkasında. ☺ burada özel eşyalar var tabi .
Benimki koridorda. O termosların turuncusu da mı varmış ilk defa gördüm. Mavisi Antep’in bitki örtüsü.
Zigon sehpaların neden o kadar eski?Annem turuncu almış bana çeyiz dizerken.
Bence biri eski sehpaları itelemiş hediye diye. Şimdi çok güzel modeller var. Yaşlı işi bu biraz.Bu model aslında biz almadık hediye geldi gelin gormede
Esimin yigeni biraz kucukken o onceki dönemlerde bi iki üç kez yere itip düşürdü. Ondan belkide ufak çizik gibi bi şeyler oluştu. Her gün tozunu alırım kış yaz.. çok yıpranırsa yeni bi model alırız .Bence biri eski sehpaları itelemiş hediye diye. Şimdi çok güzel modeller var. Yaşlı işi bu biraz.
Sehpaların kendisi değil, modeli eski.Esimin yigeni biraz kucukken o onceki dönemlerde bi iki üç kez yere itip düşürdü. Ondan belkide ufak çizik gibi bi şeyler oluştu. Her gün tozunu alırım kış yaz.. çok yıpranırsa yeni bi model alırız .
Anladım evet . Bazen bende görüyorum farklı modeller var.Sehpaların kendisi değil, modeli eski.
Parçaların biraz nasıl desem vintage gibi. Eltiminkiler böyle değildi. Bir de o kasetçaları kullanıyor musun yav? 2000’lere gittim. Aklım hayır dese de of deli gööönüüüülllllAntepli oluşum çeyizim den de belli .
Bence boya bunlarıEsimin yigeni biraz kucukken o onceki dönemlerde bi iki üç kez yere itip düşürdü. Ondan belkide ufak çizik gibi bi şeyler oluştu. Her gün tozunu alırım kış yaz.. çok yıpranırsa yeni bi model alırız .
Bu ve kapı süsü, takı yastığı, diğer ikramlı yemek masası vs. hepsini internetten bulmuş. Kendisinin değil. Onları kendisinin olduğu için değil de sanırım yaptırmayı düşündüğü için paylaşmış.Bu fotoğrafta mı partiden?
Eki Görüntüle 3333984
Kapı süsü müBu ve kapı süsü, takı yastığı, diğer ikramlı yemek masası vs. hepsini internetten bulmuş. Kendisinin değil. Onları kendisinin olduğu için değil de sanırım yaptırmayı düşündüğü için paylaşmış.
Altta yazı varmışBu ve kapı süsü, takı yastığı, diğer ikramlı yemek masası vs. hepsini internetten bulmuş. Kendisinin değil. Onları kendisinin olduğu için değil de sanırım yaptırmayı düşündüğü için paylaşmış.