- 28 Ekim 2022
- 5.880
- 14.422
- 28
- Konu Sahibi sedagaziantep27
setin içinde oda var di
Çocuk hep 52 cm mi kalacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
setin içinde oda var di
Çocuk hep 52 cm mi kalacak?
Ne zaman yatcak o yatakta 3 yaş civarııı bana fazla geldi.
Oda mevcuttu akli yetince orda yatsın diyeNe zaman yatcak o yatakta 3 yaş civarııı bana fazla geldi.
Aşkısi o zaman farkirdim şimdi daha da fakirim ferforje divan alacağım beyaz son fikrim bu yöndeBen park yatak aldım sonra da montessori geçtim 90*190 . Dediğimde alsaydın fiyatları çok iyiydi. Şimdi milyon para oldu
Şimdi ilk yeni doğduğunda bizim odamıza koyma yi düşündük sallamalı beşiği ağlarsa bakmak için.Sepet beşik de varmıs kız o d açok küçük
Sen yine park yatak filan alacan ama arada canım ya 6 ay anca yatar sepetteŞimdi ilk yeni doğduğunda bizim odamıza koyma yi düşündük sallamalı beşiği ağlarsa bakmak için.
Şimdi pek tecrübem yok.Sen yine park yatak filan alacan ama arada canım ya 6 ay anca yatar sepette
Yalnız bebekler sallanmaz bebişim. Onu iyice araştır. Bebeği sallayarak uyutmuyor bayıltıyorsunŞimdi ilk yeni doğduğunda bizim odamıza koyma yi düşündük sallamalı beşiği ağlarsa bakmak için.
Kaç tane yapcan kız. Ama gerekir illa ya ara aylarda bi şey. Doğmadan al istersen hep artıyo fiyatlar da yazıkŞimdi pek tecrübem yok.
Tabi ki alırız gerekeni. Bu ilk çocuk daha
Ben sallayacaktım yeter ki uyusun diye neyse ki kendi istemedi puhahahaYalnız bebekler sallanmaz bebişim. Onu iyice araştır. Bebeği sallayarak uyutmuyor bayıltıyorsun
Ben yiğenimi durmadiginda ağladığında uyuyamaz ise sallardım ya beşikte ya kucağımda ya ayağımdaBen sallayacaktım yeter ki uyusun diye neyse ki kendi istemedi puhahaha
Ben sallayacaktım yeter ki uyusun diye neyse ki kendi istemedi puhahaha
Çok hoş güle güle kullanın .
çocuk konusunda düşündüğüm rakamı soruyorsan ideal sayı bana göre 2Kaç tane yapcan kız. Ama gerekir illa ya ara aylarda bi şey. Doğmadan al istersen hep artıyo fiyatlar da yazık
Antepli koca bulacam eskisi buraliydi bana bir şey takmadıBilezik*
Eşinin ailesi hamile kaldın diye mi bilezik taktı Seda? Maşallah. Doğumda da bir set gelir o zaman. @Leopar Taytli Burhan Gel de gör Anteplileri
Sallanmamalı ya çaresizlikten minik minik ama cok sakin sallayayım dedim onu da benimki kabul etmedi sağolsun.Ben yiğenimi durmadiginda ağladığında uyuyamaz ise sallardım ya beşikte ya kucağımda ya ayağımda