- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.414
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Maşallah canım,rabbim mutluluğunuzu bozmasıniyi akşamlar herkeze ... Bugün benim için en özel günlerden bir tanesi . Duygularım çok değişik ilk kez bu kadar mutluyum .
Sevdiklerim yanımda özellikle canım eşim.
Ailem yiğenlerim .
Eşimle tanışma hikayem 23 şubat 2021 yılında başladı . Ve 21 mart 2021 de nişanlandık. 12 temmuz 2021 de nikâhımız oldu. ☺ seda ile ufuğun hikayesini sizlede paylaşmak istedim.
Rabbim güzel gunlerini gostersin inş canım benimBugün ise ailemize yeni birisi katılıyor. Çok heyecanlıyım bildiğiniz üzere ben anne oluyorum .
Bu güne çok şükür nereden nereye geldim.
Zaman çok çabuk geçiyor
inşallah oğlum da sağ salim doğup aramıza katılacak.
Parti oldu hediyelerde geldi .
Ne kadar şanslısın,hepsi çok güzel canımHediyeler annemgil beşik almışlar bambu
Jelatinli paketli olanlar ablamlardan geldi .annem bebek örtüsü ve yastık yapmış.
HarikaBugün kü çiçeğim eşimden
Mobilyayı supriz yaptılar . Annemgilin hediyesi Çocuk odası boylece hazır . Besik karyola dolap Büyük eniştem dekarasyoncu o kurdu yerleştirdi .
MErhaba bi niyetim var hamilelerin duasi kabul olur derler. sizde hamilesiniz dua almak istiyorum . betul niyetine hayirli. es karsima cikmasi icin dua ederseniz cok mutlu olurumBugün ise ailemize yeni birisi katılıyor. Çok heyecanlıyım bildiğiniz üzere ben anne oluyorum .
Bu güne çok şükür nereden nereye geldim.
Zaman çok çabuk geçiyor
inşallah oğlum da sağ salim doğup aramıza katılacak.
Parti oldu hediyelerde geldi .
Tabi ki ederim . Allah gönlüne göre versinMErhaba bi niyetim var hamilelerin duasi kabul olur derler. sizde hamilesiniz dua almak istiyorum . betul niyetine hayirli. es karsima cikmasi icin dua ederseniz cok mutlu olurum
Teşekkür ederimSağlıkla kavuşun Umut’unuza
Çok sağolMaşallah canım,rabbim mutluluğunuzu bozmasınsağlıkla evladınızi kucaginiza alın inş mutluluklar yuvanizda
AminAllah bozmasın inşallah.