- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.421
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Şaka yaptığınızı vs iddia etmedim. Üstteki üye ile karistirdiniz sanırım.
Sadece tarattım ve neden tarattigimi da yazdım. Başka da bir yorumda bulunmadım.
Aneden başkasının fotoğrafını çekip attınız o beşik süsler falan hepsi internette çıkıyor şaka gibi masada öyle. fotoğraf sizindir de. süsler hediyeler oda vs başkasının hep
Valla benim oğlum da ilk torun ama öyle bir şey görmedik. Sizinkiler eli açıkmış ne güzel.Evet burma altın bilezik 4 tane.
Tabi doğum zamanı ayrı hediye oluyor .
Onlarda ki heyecan oğullarından yani eşimden ilk torun. Gorumcemin 1 çocuğu var oda kız kreşe gidiyor .
Bir yanlışın olmasın, bu saç rengi boya çünkü.Dış görünüşüm resimlerde olduğu gibi .
Sac rengim kendi rengi boya değil ana rengim .
Heveslenmişler. Bizim antepte genelde büyük aileler altın takar. Ablamlarin bebeklerinede yarım altın urup künye falan takıldı .Valla benim oğlum da ilk torun ama öyle bir şey görmedik. Sizinkiler eli açıkmış ne güzel.
Tam AnteplisinSalonum.buyuk geniş
daha şu büyük cumhuriyet altını takanda oluyor .Valla benim oğlum da ilk torun ama öyle bir şey görmedik. Sizinkiler eli açıkmış ne güzel.
Aslen öyleyim zaten .Tam Anteplisin
Kız Allah canını almasın o saat neOturma odam sade bi renk duvarda nikah resmimiz olan bi saat var onu fotoğrafcı yaptı . Ben en çok tekli berjelde oturuyorum . Gün içindezamanında neden gri renk aldın koltuğu diyen oldu ben duvar kağıdına ve avizeye uysun istedim.
Sizler salon da koltuğun üstünü örtüyor musunuz ? Merak ettim.
Muşamba örtünün kenarında dantel varsa bil ki Antep’tesin.Mutfağım pembe . Pembe rengi çok severim. Mutfakta kalorifer duvardaburayı farklı yapmışlar . ilk defa bende böyle gördüm. onkolojinin evleri değişik .
Evet zaten antepte yaşıyorum. Burda dogdum büyüdüm evlendimMuşamba örtünün kenarında dantel varsa bil ki Antep’tesin.