Hamileliğim...

Bilezik*
Eşinin ailesi hamile kaldın diye mi bilezik taktı Seda? Maşallah. Doğumda da bir set gelir o zaman. B Burhan Burhanitto Gel de gör Anteplileri

Evet burma altın bilezik 4 tane.
Tabi doğum zamanı ayrı hediye oluyor .
Onlarda ki heyecan oğullarından yani eşimden ilk torun. Gorumcemin 1 çocuğu var oda kız kreşe gidiyor .

Bugün kü çiçeğim eşimden
Mobilyayı supriz yaptılar . Annemgilin hediyesi Çocuk odası boylece hazır . Besik karyola dolap Büyük eniştem dekarasyoncu o kurdu yerleştirdi .
Aneden başkasının fotoğrafını çekip attınız o beşik süsler falan hepsi internette çıkıyor şaka gibi masada öyle. fotoğraf sizindir de. süsler hediyeler oda vs başkasının hep

Evet, altındaki yazıyı görünce tarattım Pinterest'te gördüm.
Pinterestte de hesabim var di.
Normal. Aynı resimleri oraya da koymuş olabiliriz ... önceden twitter hesabimda vardi ama suan kullanmiyorum Çocuk odası nin tam halini netce gösterebilirim tamamıyla hazır neden şaka yapayım ki ?

Sandıklarımin hepsi .
Şifonyer
Uzun yatağı bile var . Biraz dağınık ivir zivir var yarın toplayacağım. Çocuk odası bu
Uykulu yorgun halimle neden yalan söylim?

Eklentiler

• 20231113_020214.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 119
  • 20231113_020224.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 20231113_020311.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 120
  • 20231113_020239.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 112
  • 20231113_020228.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 131
Şaka yaptığınızı vs iddia etmedim. Üstteki üye ile karistirdiniz sanırım.
Konunuz denk geldi dikkatimi çekti ve görünce tarattım; neden tarattigimi da yazdım. Daha fazla üstünde durmadım. Bana kanıt sunmaniza gerek yok; beni enterese etmiyor.
Sağlıklı bir doğum diliyorum size.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…