- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.421
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Amma hızlıymışsın Seda. Mutluluklar dilerim.
Yok yaşını değil, süreci söylüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.sağol şuan 3 yıl oldu evleneli yaşım zaten o zaman da 25 ti ideal bence.
Evet anladım. Sağol doğru 5 ay nişanlı kaldık .Yok yaşını değil, süreci söylüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bilezik*Eşimin ailesi ise bana bilenzik taktılar.
Puset ve çocuk arabası almışlar.
Bilezik*
Eşinin ailesi hamile kaldın diye mi bilezik taktı Seda? Maşallah. Doğumda da bir set gelir o zaman.B Burhan Burhanitto Gel de gör Anteplileri
Niye sordun lensten mi?Bu fotoğrafta mı partiden?
Eki Görüntüle 3333984
Evet, altındaki yazıyı görünce tarattım Pinterest'te gördüm.Niye sordun lensten mi?
Aneden başkasının fotoğrafını çekip attınız o beşik süsler falan hepsi internette çıkıyor şaka gibi masada öyle. fotoğraf sizindir de. süsler hediyeler oda vs başkasının hepBugün kü çiçeğim eşimden
Mobilyayı supriz yaptılar . Annemgilin hediyesi Çocuk odası boylece hazır . Besik karyola dolap Büyük eniştem dekarasyoncu o kurdu yerleştirdi .
Pinterestte de hesabim var di.Evet, altındaki yazıyı görünce tarattım Pinterest'te gördüm.
Şaka yaptığınızı vs iddia etmedim. Üstteki üye ile karistirdiniz sanırım.Pinterestte de hesabim var di.
Normal. Aynı resimleri oraya da koymuş olabiliriz ... önceden twitter hesabimda vardi ama suan kullanmiyorum Çocuk odası nin tam halini netce gösterebilirim tamamıyla hazır neden şaka yapayım ki ?