- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Buna ne gerek vardı yavBunlarda bu şekilde . Kafanızda ufak bi ? Kalmasın bayan bayanayız yani .
(Sadece o parti kısmı bana ait değildi fikir amaçlı alıntı idi ben nasıl yapsam nasıl farklı olsa diye biraz yanlis düşünmüşüm kabul ediyorum . Toyluktan öyle oldu internete bakıp aslında öneri arastiriyordum)
PekiCanım burayı dışarıdan da okuyorlar. O yüzden sitenin ismini kaldır.
Bir sürü şey paylaştın kapını iyi kilitle altınlarını da iyi sakla benden söylemesiÇok özür dilerim kendimi muhabbete kaptırınca bi daha olmaz
Dikkat ederim
Çok özür dilerim kendimi muhabbete kaptırınca bi daha olmaz
Bunlarda bu şekilde . Kafanızda ufak bi ? Kalmasın bayan bayanayız yani .
(Sadece o parti kısmı bana ait değildi fikir amaçlı alıntı idi ben nasıl yapsam nasıl farklı olsa diye biraz yanlis düşünmüşüm kabul ediyorum . Toyluktan öyle oldu internete bakıp aslında öneri arastiriyordum)
Nasıl kaldırabilirim bakıyorumCanım burayı dışarıdan da okuyorlar. O yüzden sitenin ismini kaldır.
Şikayet Et yazısının yanında üç nokta var onu tıkla,duzenleNasıl kaldırabilirim bakıyorum
Şikayet Et yazısının yanında üç nokta var onu tıkla,duzenle
Benimde kafam karıştı sanırım.Kimse evli olduğuna inanmıyoruz demedi ki cüzdan paylaştın.
15 yıldır buradayım ilk defa bu kadar net bilgileri gördüm,şaka gibi resmen.Seda dur artık da. Oldu olacak kimlik numaranı da ver. Arkadaşım nereye yazdığının farkında mısın? Kim evlilik cüzdanını paylaşır anonim sitede. Kimi tanıyor güveniyorsun da bu kadar rahat hareket ediyorsun
Deprem bölgelerine böyle yüksek binaları dikerek bitirdiler bizi be sedaKarşı binanın yan binası burda binalar yüksek karşı manzara inşaat var yapılan yeni evler falan .bu onkoloji uzak benim evime marketlerde biraz uzak ya eşimle gidiyorum yada kendi arabam ile . Duruma göre bakıyorum.
15 yıldır buradayım ilk defa bu kadar net bilgileri gördüm,şaka gibi resmen.
Açık davetiye resmen görünce ben fena oldum,uyarayım dedim.Bu kadar saf olamaz insan valla ben burada gerildim abla. Allah korusun şu devirde yapılacak şey mi?
30 dakika sınırı var silmek için..Çöp sepeti işaretine tıkla silmek için.
Nikah cüzdanı süresi dolmamış en azından, 22 dk hala silebilir30 dakika sınırı var silmek için..