- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.421
- 28
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Ata lira ile Reşat altını hiç ayıramıyorum ya,ikisi farklı şeyler dimi canimuruplu bilekligim var deri kordon annem hediye edip taktı.
GramajYine solim ben gramaj falan pek bilmiyorum anlamam da sadece isim ve ne olduğunu anlatabiliyorum. Soranlar oldu ve cevapladım öyle.
Başka model mi diye tahmin ettiniz?Dört burma bileziğin olmadığına yemin ederim ama ispatlayamam.
Bileziğin vardır zaten, mesele o değil. Orijinal olduğunu iddia ettiğin saç rengini düşünürsek, bir de üstüne parti masası, kapı süsü vs. kendi internetten alıp hazırlığınmış gibi paylaştığın için hamilesin diye takılan dört bilezik de bi düşündürdü şahsen. Umarım o da olur. Biz kadınlar her şeyin en güzeline layığız.O mavi li bilekligin hemen o kısma bakın 4 bilezik var . Onu diyordum ben burma diye
Ata lira ile Reşat altını hiç ayıramıyorum ya,ikisi farklı şeyler dimi canimboynundaki Reşat olarak mi geçiyor ata lira mi
Olabilir . Samimi şekilde tüm sorulara cevap verdim icimde asla kötü bi niyet yok.Bileziğin vardır zaten, mesele o değil. Orijinal olduğunu iddia ettiğin saç rengini düşünürsek, bir de üstüne parti masası, kapı süsü vs. kendi internetten alıp hazırlığınmış gibi paylaştığın için hamilesin diye takılan dört bilezik de bi düşündürdü şahsen. Umarım o da olur. Biz kadınlar her şeyin en güzeline layığız.
Valla bende iki kedi var koltuklarım halılarım hep açık renk ama üstünü örtmem çünkü benana.Sizler salon da koltuğun üstünü örtüyor musunuz ? Merak ettim.
O mavi li bilekligin hemen o kısma bakın 4 bilezik var . Onu diyordum ben burma diye
Canım sitenin ismini zaman geçmeden kaldır.Olabilir . Samimi şekilde tüm sorulara cevap verdim icimde asla kötü bi niyet yok.
İkinci defadır yaziyorum farketmedi. Çok detay verdisedagaziantep27 bak kardeşim açık açık oturduğun yerin adını yazmışsın,ne kadar tehlikeli birşey yaptığının farkındamısın acaba.
Bu kadar detay verilmezki resmen davetiye.İkinci defadır yaziyorum farketmedi. Çok detay verdi
Dikkat ederimsedagaziantep27 bak kardeşim açık açık oturduğun yerin adını yazmışsın,ne kadar tehlikeli birşey yaptığının farkındamısın acaba.
Çok özür dilerim kendimi muhabbete kaptırınca bi daha olmazBu kadar detay verilmezki resmen davetiye.
Canım burayı dışarıdan da okuyorlar. O yüzden sitenin ismini kaldır.Dikkat ederim