Hamileliğim...

Üzüldüm ama :KK43: En azından bir gün durursa daha sakin kafa ile düşünür ne yaptığı ile ilgili. Koordinat verdi ya. Bir de altınları paylaştı. :KK43:
Azcık nasıl desem naif galiba, başını belaya sokacak. Herkese güvenen bir yapısı var sanırım. Allah'tan insta, Facebook gibi yerlere atmadı, yerli forumda çok kişi yok neyse ki.

nasıl silicem ona bakıyorum telefon şarjı bitti bigisayar dan giriş yaptım geri
Merhaba,
Kadınlar Kulübüne olan güveniniz için teşekkür ederiz ama forum üye olmadan da okunabiliyor, isim soyad, fotoğraf, açık adres, iletişim bilgileri vb paylaşmak güvenliğiniz açısından tehlikeli.
Herkes topiğe yazan üyeler gibi iyi niyetli olmaz, hırsız uğursuzun biri Kadınlar Kulübündeki konunda yazışmıştık çaya geldim ben falanca üyeyim der buradaki üyelerden birinin kullanıcı adını söyleyerek sizi kandırır sonra ayıklayın pirincin taşını.

Kullanım Sözleşmemizde “Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.” maddesi bulunsa da gizliliğinizi ve güvenliğinizi tehlikeye sokacak açık adres, isim soyad, kimliğinizi deşifre eden fotoğraflar kaldırılmış olup hem kendinizi soktuğunuz tehlikenin boyutunu anlamanız için hem de kurallar gereği içerik silme işlemi yapıldı.

Azcık nasıl desem naif galiba, başını belaya sokacak. Herkese güvenen bir yapısı var sanırım. Allah'tan insta, Facebook gibi yerlere atmadı, yerli forumda çok kişi yok neyse ki.
Naif değil katipcim direk saf diyoruz buna,tehlike yaratacak olmasının fsrkında bile değildi kaptırdı kendini burada.

X