- 20 Mart 2008
- 140.584
- 210.696
- 60
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Silmesi lazım gereksiz ve tehlikeli bişi yapmış.Nikah cüzdanı süresi dolmamış en azından, 22 dk hala silebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silmesi lazım gereksiz ve tehlikeli bişi yapmış.Nikah cüzdanı süresi dolmamış en azından, 22 dk hala silebilir
Kendisi silemezse de yönetim falan silsin yazık olacak yoksaSilmesi lazım gereksiz ve tehlikeli bişi yapmış.
nasıl silicem ona bakıyorum telefon şarjı bitti bigisayar dan giriş yaptım geriKendisi silemezse de yönetim falan silsin yazık olacak yoksa
sedagaziantep27 nikah defterinin olduğu resimleri sil hemen 30 dakika sınırı var vaktin geçiyor.
Aynen gitti zaten.Kendisi silemezse de yönetim falan silsin yazık olacak yoksa
Önce kendi gitti baksana:))Ben şikayet ettim silinmesi için. Yönetim halleder inşallah. Seda'yı kendinden daha çok düşünüyoruz
Al banlattın kadını mutlu musun
Ben şikayet ettim silinmesi için. Yönetim halleder inşallah. Seda'yı kendinden daha çok düşünüyoruz
Al banlattın kadını mutlu musun
Direk şikayet ettim.Al banlattın kadını mutlu musun
Kib...Aaaa neden gitti
İyi oldu bence freni patlamış kamyon gibi paylaşım yapıyordu.
Üzüldüm ama En azından bir gün durursa daha sakin kafa ile düşünür ne yaptığı ile ilgili. Koordinat verdi ya. Bir de altınları paylaştı.
İyi oldu bence freni patlamış kamyon gibi paylaşım yapıyordu.
Azcık nasıl desem naif galiba, başını belaya sokacak. Herkese güvenen bir yapısı var sanırım. Allah'tan insta, Facebook gibi yerlere atmadı, yerli forumda çok kişi yok neyse ki.Üzüldüm ama En azından bir gün durursa daha sakin kafa ile düşünür ne yaptığı ile ilgili. Koordinat verdi ya. Bir de altınları paylaştı.
Site adresi silinir mi kiKib...
Merhaba,nasıl silicem ona bakıyorum telefon şarjı bitti bigisayar dan giriş yaptım geri
Naif değil katipcim direk saf diyoruz buna,tehlike yaratacak olmasının fsrkında bile değildi kaptırdı kendini burada.Azcık nasıl desem naif galiba, başını belaya sokacak. Herkese güvenen bir yapısı var sanırım. Allah'tan insta, Facebook gibi yerlere atmadı, yerli forumda çok kişi yok neyse ki.