- 12 Temmuz 2022
- 23.043
- 84.559
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Tüm tuşlara basmalı konudan bu sorgulamaŞeyi soran oldu mu, konu hamilelikten burma bileziğe ve odadaki peteğe nasıl geldi
Salon gelin işi olsun dediler sarılı beyazlı oldu . Oturma odasını kendim seçtim zaten . Mobilyalar bellonadanMobilyalar da ağır yaşına uygun gelmedi bana. ama sen severek almışsın mutlusun önemli olan da o
Konu konuyu açtı diyelim.Tüm tuşlara basmalı konudan bu sorgulama
Çok sağol teşekkür ederimEvinde mutlu mesut güzel günler yaşa İnşallah. Bebeğinize sağlıkla kucağına al. Hepte dilerim böyle temiz kal
eğlenceli bi sohbetti konu konuyu açtı .Şeyi soran oldu mu, konu hamilelikten burma bileziğe ve odadaki peteğe nasıl geldi
Daha iyi canım teşekkürlereğlenceli bi sohbetti konu konuyu açtı .sizin de anneniz iyidir inşallah şuan hastaydı.
Teşekkür ederim canım kirmadigin için, güzel günlerde oturun inş ailenlePembe renkleri sık kullandım çünkü çok severim . Bazen buzdolabı çamaşır makinesi markası sordular bu forumda bana hangi marka iyi olur diye şuan canlı halini gösterdim. 9 kilo Arçelik benim kiler gayet güzel memnunum.
Yoksa senin var mı kaşlı(?) yüzüğün?Evet bir tane görümcen var. Kaşlı yüzüğün de var mı?
Var.Yoksa senin var mı kaşlı(?) yüzüğün?
Canım sitenin adını sil istersen nolur nolmazeğlenceli bi sohbetti konu konuyu açtı .sizin de anneniz iyidir inşallah şuan hastaydı.
Dört burma bileziğin olmadığına yemin ederim ama ispatlayamam.Şeyi soran oldu mu, konu hamilelikten burma bileziğe ve odadaki peteğe nasıl geldi
Aaaaa nasıl oluyooo askolettam
rica ederim.Daha iyi canım teşekkürler
sağol teşekkür ederim banyo öyle sade şekilde duşa kabin düz model zamanında öyle yapmışlar. Desenli değil duşa kabin camiTeşekkür ederim canım kirmadigin için, güzel günlerde oturun inş ailenle
Burma bilenziğim de yok vallaDört burma bileziğin olmadığına yemin ederim ama ispatlayamam.
Ben ispatlimDört burma bileziğin olmadığına yemin ederim ama ispatlayamam.
Ben bi ara oradan yatırımlık ev almaya niyetlendim ama eşim ikna olmadı. Şimdi yayanız.Burası beştepe mahallesi onkoloji diye geçiyor günsev sitesi
Çıkar masaya vur bilenziklerini kızzzzBen ispatlim
Şimdi baktım kaşlı yüzüğe de, benim bildiğim margaret asla takmazBen bi ara oradan yatırımlık ev almaya niyetlendim ama eşim ikna olmadı. Şimdi yayanız.