- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Çok çabuk yetiştin canım munecanMerhaba,
Kadınlar Kulübüne olan güveniniz için teşekkür ederiz ama forum üye olmadan da okunabiliyor, isim soyad, fotoğraf, açık adres, iletişim bilgileri vb paylaşmak güvenliğiniz açısından tehlikeli.
Herkes topiğe yazan üyeler gibi iyi niyetli olmaz, hırsız uğursuzun biri Kadınlar Kulübündeki konunda yazışmıştık çaya geldim ben falanca üyeyim der buradaki üyelerden birinin kullanıcı adını söyleyerek sizi kandırır sonra ayıklayın pirincin taşını.
Kullanım Sözleşmemizde “Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.” maddesi bulunsa da gizliliğinizi ve güvenliğinizi tehlikeye sokacak açık adres, isim soyad, kimliğinizi deşifre eden fotoğraflar kaldırılmış olup hem kendinizi soktuğunuz tehlikenin boyutunu anlamanız için hem de kurallar gereği içerik silme işlemi yapıldı.
Silşnmiş o site adresi baktım demin yoktu.Site adresi silinir mi ki
Kardeşimin evinin ayrıntılarını o derece bilmem
Oturduğu siteyi söyler mi insan ya. Evlilik cüzdanına kadar paylaşmaya gerek var mı Allah korusun
Çıkış yapmıştım aslında ama son dakika mune gel diye üflediniz mi ne yaptıysanız siteye bir gir bak dedim kendimeÇok çabuk yetiştin canım munecan
Ay banlansın diye şikayet etmedim ki ben
İyi olmuş ahretlik iyiki geri dönüş yaptın.Çıkış yapmıştım aslında ama son dakika mune gel diye üflediniz mi ne yaptıysanız siteye bir gir bak dedim kendimeşansa çabuk yetişmiş oldum :)
Silemedi ki zaten mesajlarını,öyle olsaydı zaten direk ban alma sebebi oluyordu,bende direk kibledim.Yönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.
Hayır kendi silmedi Mune yazdı şimdi neden banlandığınıYönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.
Evet aynen öyle, çünkü biliyorsunuz içerik silmek yasak bu yüzden üyeler de biz de silme işlemi yapamayız ama üyenin güvenliği gizliliğini tehlikeye sokacak paylaşımlarda (yüzün göründüğü fotoğraflar, tc no, isim soyad, adres vb) içeriğin tehlikeli olan kısmını kaldırmak zorunda olduğumuzdan içerik silme işlemi de yapıyoruz.Yönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.
Harikasın munecanÇıkış yapmıştım aslında ama son dakika mune gel diye üflediniz mi ne yaptıysanız siteye bir gir bak dedim kendimeşansa çabuk yetişmiş oldum :)
Çıkış yapmıştım aslında ama son dakika mune gel diye üflediniz mi ne yaptıysanız siteye bir gir bak dedim kendimeşansa çabuk yetişmiş oldum :)
Calcifer içerik silmek yasak, admin veya moderatör güvenlik nedeniyle silmek zorunda kalırsa da içerik silme işlemi yapılıyor, mantığı da şu hem silmek yasak hem de biz güvenlik nedeniyle bazı görselleri veya yukarıda bahsettiğim kimliği deşifre edecek paylaşımları sildiğimizde işlem yapmazsak bu iyi niyetimiz suistimale uğruyor.Hayır kendi silmedi Mune yazdı şimdi neden banlandığını
Yönetim tarafından üyenin mesajlarındaki fotoğraf vb detaylar silindiğinde, üyeyi de "mesaj ve içerik silme" detayıyla sistem banlıyor. Üye o yüzden banlandı.
Silemedi ki zaten mesajlarını,öyle olsaydı zaten direk ban alma sebebi oluyordu,bende direk kibledim.
Hayır kendi silmedi Mune yazdı şimdi neden banlandığını
Ablacım genç olduğundan mıdır yoksa Kadınlar Kulübünde biz bizeyiz deyip heyecana hevese mi kapıldı bilmiyorum ama yaptığı çok tehlikeli.Az daha geç gelsen abla neler olurdu düşünmek bile istemiyorum
Calci teyzem şikayet etmişAaaa neden gitti
Antep e yakışır bir mutfak dolabıMutfak dolapları evi satın aldığımızda böyleydi kendi modeli rengi . burası örnek daire imiş günsev inşaatın tavanda süslemeler çok var . Duvar kağıtları yırtık depremden dolayı henüz tadilata başlayamadık