Hamileliğim...

Bunlarda bu şekilde . Kafanızda ufak bi ? Kalmasın bayan bayanayız yani .
(Sadece o parti kısmı bana ait değildi fikir amaçlı alıntı idi ben nasıl yapsam nasıl farklı olsa diye biraz yanlis düşünmüşüm kabul ediyorum . Toyluktan öyle oldu internete bakıp aslında öneri arastiriyordum)
Buna ne gerek vardı yav

Bunlarda bu şekilde . Kafanızda ufak bi ? Kalmasın bayan bayanayız yani .
(Sadece o parti kısmı bana ait değildi fikir amaçlı alıntı idi ben nasıl yapsam nasıl farklı olsa diye biraz yanlis düşünmüşüm kabul ediyorum . Toyluktan öyle oldu internete bakıp aslında öneri arastiriyordum)

Seda dur artık da. Oldu olacak kimlik numaranı da ver. Arkadaşım nereye yazdığının farkında mısın? Kim evlilik cüzdanını paylaşır anonim sitede. Kimi tanıyor güveniyorsun da bu kadar rahat hareket ediyorsun

Seda dur artık da. Oldu olacak kimlik numaranı da ver. Arkadaşım nereye yazdığının farkında mısın? Kim evlilik cüzdanını paylaşır anonim sitede. Kimi tanıyor güveniyorsun da bu kadar rahat hareket ediyorsun
15 yıldır buradayım ilk defa bu kadar net bilgileri gördüm,şaka gibi resmen.

Karşı binanın yan binası burda binalar yüksek karşı manzara inşaat var yapılan yeni evler falan . 😀 bu onkoloji uzak benim evime marketlerde biraz uzak ya eşimle gidiyorum yada kendi arabam ile . Duruma göre bakıyorum.
Deprem bölgelerine böyle yüksek binaları dikerek bitirdiler bizi be seda😒 keşke eccük kısa boylu yapsalarmış.

X