- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi sedagaziantep27
Onüçbuçuk gram olar mı? Benim değil bu arada,annemin.Bunların gramı önemli, böyle pek bir anlam ifade etmiyor.
Bana bunları almaz kimseBlack Light fikir olur sana da.
Ne taraftasınız siz?Bende ona evde olduğu günlerde giderim oturup vakit geçiririm.. zaten biz bi site etrafında oturuyoruz daieler ayrı site etraf bahçe aynı mesela ben A dayım o D de blok olarak
Yinede kısmet ben de bilmiyordum önceden evlendigim de nasıl bi hayat bekler beni yada eşim nasıl biri olacakBana bunları almaz kimse
Ben a bloktayim o biraz çapraz köşede karşımda kinde değil bi diğerinde oturuyor .Ne taraftasınız siz?
Kapı numarası neydi canım?Bende ona evde olduğu günlerde giderim oturup vakit geçiririm.. zaten biz bi site etrafında oturuyoruz daieler ayrı site etraf bahçe aynı mesela ben A dayım o D de blok olarak
Semti soruyo,mahalle de olur tabii hatta sokak ismi de olurBen a bloktayim o biraz çapraz köşede karşımda kinde değil bi diğerinde oturuyor .
Burası beştepe mahallesi onkoloji diye geçiyor ….Semti soruyo,mahalle de olur tabii hatta sokak ismi de olur
Burası beştepe mahallesi onkoloji diye geçiyor …
Güzel espriKapı numarası neydi canım?
Çok katlı yaaBurası beştepe mahallesi onkoloji diye geçiyor …
Doğru bana dediklerine göre her bi sitede binada 60 daire var mis . Şimdi bizim böyle yakın oturusumuzun sebebi varÇok katlı yaa
Hayırli olsun Allah korusun ya vallaDoğru bana dediklerine göre her bi sitede binada 60 daire var mis . Şimdi bizim böyle yakın oturusumuzun sebebi var
Görümcem hamile iken buraya taşınmış o dönemde kaynanam çocuğa bakmak için burdan ev alıyor taşınıyor daha sonra eşim bekar tabi . Babası sende evlenirsen bu taraflarda oturursun demiş. oğlum kızım etrafımda olsun zaten kalabalık bi aile değiliz falan işte kısmet benim ev de burdan oldu . Gelin olarak geldim
Mobilyalar da ağır yaşına uygun gelmedi bana. ama sen severek almışsın mutlusun önemli olan da oAksesuarlardan kaynaklı belkide .
Olabilir elbet anlıyorum teşekkürler.