- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
4 gün var sayılır mıCanım lh hormonu zaten vücutta var olan bir hormon olduğu için silik çıkması kesin gebelik varlığını göstermez. Eğer adete yakın ya da adet günü t çizgisi en az c kadar belirginse gebelik söz konusu olabilir ❤
Vallaha iki aydır 4 teste negatifi gördüm ya çok sinir bozucu bide gözümmü yanlış alpılıyo aceba silik çizgi varmı aceba oluyordumİnsan ovülasyon testinde bile olsa çift çizgi görünce mutlu oluyoinşallah işe yarar burdan güzel haberleri veririz birbirimize❣
Tam bir sebebi yok canım yumurtlama bazen iki gün gün de sürebiliyor hatta üç gün süreni de gördüm. Kimine göre yumurta kaliteliyse de uzun sürüyormuşİnşallah canım ben de öyle umut ediyorum sıra sıra hamilelik haberlerimizi alalım inşallah☺ İki gündür ovulasyon testim pik dünü değerlendirdim bugün yatılı misafirim var maalesef olmadı artık yarın değerlendirirz☺ Sence iki günde böyle koyu olması neden olabilir canım bir fikrin var mı?
Dediğim gibi düzenli takip Etiler’den daha iyi görürsün yumurtlama dönemi dışında da dalgalanmalar olur lh hormonunda. Yapmaya devam et, şu an bir şey söyleyemesek de koyulaşması umut verir bize4 gün var sayılır mıhiç beklentimin olmadığı bir aydı ama adet belirtisi olmaynca şüphelendm
Yok yok canım zaten adet bitiminden bu yana gün aşırı devam ediyorum değerlendirmelereTam bir sebebi yok canım yumurtlama bazen iki gün gün de sürebiliyor hatta üç gün süreni de gördüm. Kimine göre yumurta kaliteliyse de uzun sürüyormuşyarını atlama ama mutlaka değerlendir muhtemelen yarın silikleşmeye başlar kaçırma aman ❤
Erken canım varsa bile çıkmaması çok normalKizlar ben yine dayanamayıp test yaptım ama malesaf yine negatiff... Ama daha 6 gün var adetime. Erken mi yaptım oyuzden mi cikmadi ki....
İns.oyledir cnm.... Adet belirtilerin başladı bile belinde ağrı ve adet ağrısı var karnında acayip derecede sis.Erken canım varsa bile çıkmaması çok normal
Doktordan randevu aldım artık bu sorunu var acaba diye.İns.oyledir cnm.... Adet belirtilerin başladı bile belinde ağrı ve adet ağrısı var karnında acayip derecede sis.
Sorun diye düşündüğün ne canım?Doktordan randevu aldım artık bu sorunu var acaba diye.
Tebrik ederim canimKızlaaaaaar koyulaşmış mıııııııııı
Allah gecinden versin, çok geçmiş olsunTebrik ederim canimsağlıkla kucağınıza alın inşallah haftaya bu gün de benim bat im bakalım ben de o gün test yapcm inşallah cifr çizgi görebiliriz. Sali gunu annem kalp krizi gecirdi. onu kaybettigimizi sanip öyle korktum ki, hep aklımdan torun görememiş olması geçti. Geçen yaz öyle çok baskı yapıyordu ki biz istemiyorduk eşimle. Hatta annem bir suru kıyafet battaniye zıbın falan almış koymuş. Bunları düşündükçe daha da kötü oldum. Inşallah bu ay müjdeyi verebilirim özellikle anneme
Ne bileyim ya neden olmuyo diye... Bebek istiyoruz diye o ve bu doktora gitmiştim muayene olmaya çok şükür Dr çok sağlıklı bi yumurtalıkların. Var dedi ve bana folvo diye bi ilaç verdi bunu kullan 1 ay sonra burdasın dedi ilaç bitti bitecek 5 ay oldu ama bizde hala tık yokSorun diye düşündüğün ne canım?
Bu arada senin için de çok sevindim cnm. Sanki kendi hamilelik hbrimi almış gb heyecan yaptım. Rabbi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Ne bileyim ya neden olmuyo diye... Bebek istiyoruz diye o ve bu doktora gitmiştim muayene olmaya çok şükür Dr çok sağlıklı bi yumurtalıkların. Var dedi ve bana folvo diye bi ilaç verdi bunu kullan 1 ay sonra burdasın dedi ilaç bitti bitecek 5 ay oldu ama bizde hala tık yok
O yüzden gideceksen şimdi gitme şu an belli bile değil hamile olduğun ya da olmadığın.. belki tutunmaya çalışıyor bilemezsin ki? Adet olursan 2-3.gün git tekrar hormonlarına bakılır, doktor gerek görürse yumurta geliştirici ilaç kullanır, belki eşinden test ister... ama çok panik halinde gibi görünüyorsun, biraz sakin olmaya çalış canım... olursa da olmazsa da nasip.. bu ay olmazsa sonraki ay olur... ben 8-9 aydır deniyorum, daha uzun süre bekleyenler var.. sen öncelikle kendi sağlığını düşünmelisin ki sağlıklı bir vücut sağlıklı bir ruh ile karşıla bebeğiniNe bileyim ya neden olmuyo diye... Bebek istiyoruz diye o ve bu doktora gitmiştim muayene olmaya çok şükür Dr çok sağlıklı bi yumurtalıkların. Var dedi ve bana folvo diye bi ilaç verdi bunu kullan 1 ay sonra burdasın dedi ilaç bitti bitecek 5 ay oldu ama bizde hala tık yok
Takvimdense ya ovulsaydın testi kullanmaya çalış ya da yaptırabilirsen doktor kontrolünde yumurta takibi yap bence. Bu takvimler ortalama günü veriyor. Her ay aynı sürede yumurtlamayabiliyoruz.Bu da benim takvimin ovulasyon dönemlerini degerlendirdik ama bakalım sonuç ne olacak....
Saol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanıTakvimdense ya ovulsaydın testi kullanmaya çalış ya da yaptırabilirsen doktor kontrolünde yumurta takibi yap bence. Bu takvimler ortalama günü veriyor. Her ay aynı sürede yumurtlamayabiliyoruz.
Canım ahkam kesmek değil niyetim, lütfen yanlış anlama, haddim değil belki ama senin için söylüyorum. Bu sürecin ne zaman biteceğini bilmiyorsun bu ay hamile de olabilirsin Allah korusun daha uzun süre beklemek durumunda da kalabilirsin.. Duymamaya görmemeye çalışırsan mutlu olursun yoksa aile huzuruna yansır gerginliğin.. Allah en kısa en hayırlı zamanda doldursun kucağını inşallah ama pes etme tükenme çok çabuk, sıkıldıkça buraya gel konulur rahatlarsın ☺ Bebek önemli ama hayatımızın odak noktasına koyarsak zevk alamayız ki yaşadığımız zamandan ❤Saol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanı
Yaa harika babalar günü sürprizi ❤ en güzel hediye olmuşAilelere falan mı ohoooeşime babalar günü söylerim, aileme arkadaşlarıma falan da hayırlısıyla 2-3 gafta sonra kalp atışını duyarsam söylerim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?