• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lh hormonu zaten vücutta var olan bir hormon olduğu için silik çıkması kesin gebelik varlığını göstermez. Eğer adete yakın ya da adet günü t çizgisi en az c kadar belirginse gebelik söz konusu olabilir ❤
4 gün var sayılır mı🤔 hiç beklentimin olmadığı bir aydı ama adet belirtisi olmaynca şüphelendm🤷🏻‍♀️

İnsan ovülasyon testinde bile olsa çift çizgi görünce mutlu oluyo🙈 inşallah işe yarar burdan güzel haberleri veririz birbirimize❣
Vallaha iki aydır 4 teste negatifi gördüm ya çok sinir bozucu bide gözümmü yanlış alpılıyo aceba silik çizgi varmı aceba oluyordum 🙄🙄 neyse bu ay ovulasyonda bende ney çizgileri görüyinde havam değişsin ayolll 😂😂

İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum sıra sıra hamilelik haberlerimizi alalım inşallah☺ İki gündür ovulasyon testim pik dünü değerlendirdim bugün yatılı misafirim var maalesef olmadı artık yarın değerlendirirz☺ Sence iki günde böyle koyu olması neden olabilir canım bir fikrin var mı?
Tam bir sebebi yok canım yumurtlama bazen iki gün gün de sürebiliyor hatta üç gün süreni de gördüm. Kimine göre yumurta kaliteliyse de uzun sürüyormuş 😉 yarını atlama ama mutlaka değerlendir muhtemelen yarın silikleşmeye başlar kaçırma aman ❤️

4 gün var sayılır mı🤔 hiç beklentimin olmadığı bir aydı ama adet belirtisi olmaynca şüphelendm🤷🏻‍♀️
Dediğim gibi düzenli takip Etiler’den daha iyi görürsün yumurtlama dönemi dışında da dalgalanmalar olur lh hormonunda. Yapmaya devam et, şu an bir şey söyleyemesek de koyulaşması umut verir bize 😉

Tam bir sebebi yok canım yumurtlama bazen iki gün gün de sürebiliyor hatta üç gün süreni de gördüm. Kimine göre yumurta kaliteliyse de uzun sürüyormuş 😉 yarını atlama ama mutlaka değerlendir muhtemelen yarın silikleşmeye başlar kaçırma aman ❤
Yok yok canım zaten adet bitiminden bu yana gün aşırı devam ediyorum değerlendirmelere 🤣 bebeğimi hissedene kadar pes etmek yok tabi hayırlıysa nasip olsun☺ bi de bu ay 3 ya da 4 gün çörek otu kürü de yemiştim belki ondandır😊

Kizlar ben yine dayanamayıp test yaptım ama malesaf yine negatiff... Ama daha 6 gün var adetime. Erken mi yaptım oyuzden mi cikmadi ki....😕😕😕

Kızlaaaaaar koyulaşmış mıııııııııı :KK17: :KK17: :KK17:
Tebrik ederim canim :KK68: sağlıkla kucağınıza alın inşallah haftaya bu gün de benim bat im bakalım ben de o gün test yapcm inşallah cifr çizgi görebiliriz. Sali gunu annem kalp krizi gecirdi.:cry:onu kaybettigimizi sanip öyle korktum ki, hep aklımdan torun görememiş olması geçti. Geçen yaz öyle çok baskı yapıyordu ki biz istemiyorduk eşimle. Hatta annem bir suru kıyafet battaniye zıbın falan almış koymuş. Bunları düşündükçe daha da kötü oldum. Inşallah bu ay müjdeyi verebilirim özellikle anneme:KK51:

Tebrik ederim canim :KK68: sağlıkla kucağınıza alın inşallah haftaya bu gün de benim bat im bakalım ben de o gün test yapcm inşallah cifr çizgi görebiliriz. Sali gunu annem kalp krizi gecirdi.:cry:onu kaybettigimizi sanip öyle korktum ki, hep aklımdan torun görememiş olması geçti. Geçen yaz öyle çok baskı yapıyordu ki biz istemiyorduk eşimle. Hatta annem bir suru kıyafet battaniye zıbın falan almış koymuş. Bunları düşündükçe daha da kötü oldum. Inşallah bu ay müjdeyi verebilirim özellikle anneme:KK51:
Allah gecinden versin, çok geçmiş olsun 🙏 Allah hayırlısını nasip etsin inşallah, umarım bebek haberiyle mutlu edersin anneni ❤️

Sorun diye düşündüğün ne canım?
Ne bileyim ya neden olmuyo diye... Bebek istiyoruz diye o ve bu doktora gitmiştim muayene olmaya çok şükür Dr çok sağlıklı bi yumurtalıkların. Var dedi ve bana folvo diye bi ilaç verdi bunu kullan 1 ay sonra burdasın dedi ilaç bitti bitecek 5 ay oldu ama bizde hala tık yok

Ne bileyim ya neden olmuyo diye... Bebek istiyoruz diye o ve bu doktora gitmiştim muayene olmaya çok şükür Dr çok sağlıklı bi yumurtalıkların. Var dedi ve bana folvo diye bi ilaç verdi bunu kullan 1 ay sonra burdasın dedi ilaç bitti bitecek 5 ay oldu ama bizde hala tık yok
Bu arada senin için de çok sevindim cnm. Sanki kendi hamilelik hbrimi almış gb heyecan yaptım. Rabbi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu da benim takvimin ovulasyon dönemlerini degerlendirdik ama bakalım sonuç ne olacak....

Eklentiler

• Screenshot_20190614-005014.png
    Screenshot_20190614-005014.png
    255 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20190614-004957.png
    Screenshot_20190614-004957.png
    255,9 KB · Görüntüleme: 21
O yüzden gideceksen şimdi gitme şu an belli bile değil hamile olduğun ya da olmadığın.. belki tutunmaya çalışıyor bilemezsin ki? Adet olursan 2-3.gün git tekrar hormonlarına bakılır, doktor gerek görürse yumurta geliştirici ilaç kullanır, belki eşinden test ister... ama çok panik halinde gibi görünüyorsun, biraz sakin olmaya çalış canım... olursa da olmazsa da nasip.. bu ay olmazsa sonraki ay olur... ben 8-9 aydır deniyorum, daha uzun süre bekleyenler var.. sen öncelikle kendi sağlığını düşünmelisin ki sağlıklı bir vücut sağlıklı bir ruh ile karşıla bebeğini ❤️

Test için 3-4 gün daha bekle, hayırlısıyla güzel haberler tek tek gelecek 🙏🙏🙏

Bu da benim takvimin ovulasyon dönemlerini degerlendirdik ama bakalım sonuç ne olacak....
Takvimdense ya ovulsaydın testi kullanmaya çalış ya da yaptırabilirsen doktor kontrolünde yumurta takibi yap bence. Bu takvimler ortalama günü veriyor. Her ay aynı sürede yumurtlamayabiliyoruz.

Takvimdense ya ovulsaydın testi kullanmaya çalış ya da yaptırabilirsen doktor kontrolünde yumurta takibi yap bence. Bu takvimler ortalama günü veriyor. Her ay aynı sürede yumurtlamayabiliyoruz.
Saol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanı

Saol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanı
Canım ahkam kesmek değil niyetim, lütfen yanlış anlama, haddim değil belki ama senin için söylüyorum. Bu sürecin ne zaman biteceğini bilmiyorsun bu ay hamile de olabilirsin Allah korusun daha uzun süre beklemek durumunda da kalabilirsin.. Duymamaya görmemeye çalışırsan mutlu olursun yoksa aile huzuruna yansır gerginliğin.. Allah en kısa en hayırlı zamanda doldursun kucağını inşallah ama pes etme tükenme çok çabuk, sıkıldıkça buraya gel konulur rahatlarsın ☺ Bebek önemli ama hayatımızın odak noktasına koyarsak zevk alamayız ki yaşadığımız zamandan ❤

Neyse belki doktora güzel sonuçlarla gidersin 😉☺❤

Back