• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol cnm önerilerin icin. Dr randevumu satan 15 gün sonraya alabildim. Çevremde herkes hamile stres yapmayayi. Diyorum ama elimde degil. Gördüğüm konuştuğum herkes daha bebek yok mu dusunmuyomusun yok sa olmuyormu... Bunları duymakta bikkinti geldi valla. Stres yapmadan bile zorla strese sokuyolar insanı
Canım bak ben 5 yıl pasif 2 yıl da aralıksız ve farklı tedaviler gördüm lakin sonuç alamadım, senin gibi çok stresli idim ama baktım ki herşey daha kötü, hormonlarım tavan yapmış o zmn stres yapmayı bıraktım, zmnı gelince olacak içini ferah tut ve dua et Rabbim yüzümüze gülecek inşallah :dua:

Canım bak ben 5 yıl pasif 2 yıl da aralıksız ve farklı tedaviler gördüm lakin sonuç alamadım, senin gibi çok stresli idim ama baktım ki herşey daha kötü, hormonlarım tavan yapmış o zmn stres yapmayı bıraktım, zmnı gelince olacak içini ferah tut ve dua et Rabbim yüzümüze gülecek inşallah :dua:
İns. Cnm

Herkese günaydın bugün benim bat günüm sabah kahverengi bi akıntı oldu peçeteye sildiğimde sizce hamilelik olabilir mi

Dediğim gibi düzenli takip Etiler’den daha iyi görürsün yumurtlama dönemi dışında da dalgalanmalar olur lh hormonunda. Yapmaya devam et, şu an bir şey söyleyemesek de koyulaşması umut verir bize 😉
İnşallah bakalım bekliyorum🚶🏻‍♀️ Bu arada tebrik ederim hep takdir ediyordum pozitifliğinizi sonucu çok çok güzel oldu rabbim bizlerede nasip etsin inşallah❣️

Arkadaslar 3 haziran yumurtlama oldu ve sonraki gun siliklesti bugun ovulasyon testi yaptm o siliklesmeden sonra koyulasmis mi sizce de anlamadim simdi tekrar mi yumurtluyorum.
15605243653471423209847.jpg

Arkadaslar 3 haziran yumurtlama oldu ve sonraki gun siliklesti bugun ovulasyon testi yaptm o siliklesmeden sonra koyulasmis mi sizce de anlamadim simdi tekrar mi yumurtluyorum. Eki Görüntüle 2278868
Canım lh dalgalanması olabilir, yumurtlama mı kesin bir şey diyemeyiz koyuluğu yetersiz yumurtlama diyebilmek için.. yapmaya devam et bakalım, hayırlısı ❤

Back