Ailelere falan mı ohoooNe zaman duyurcaksın canım
Ayyy babalar günü daha iyi bir hediye olamazdı harika olucakAilelere falan mı ohoooeşime babalar günü söylerim, aileme arkadaşlarıma falan da hayırlısıyla 2-3 gafta sonra kalp atışını duyarsam söylerim ☺
Sonuclarin degerlendirilmesi konusunsa pek bilgim yok ama tutunmus sanirim tebrik ederim.
Kan verdiğin saat bıle farkeder bence gayet guzel harika :)) cok sevındım
uuu ben anlamam sayılardan felan ama en başından berri okudum sen muhteşem pozitifsinbu ay olmadı önümüzdeki ay felan bende hemen bi düşüş moral bozukluğu ama artık takılmıycam
Canım artmış değerin çok sevindim hadi gözün aydın inşAllah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına miniğini
Hoşgeldin canım ekliyorum tabii eklemem mimrssoydas canım topikinde hayırlı olsun bebişinde
Benide ekleyebilir misin yaş 30 bat 15 haziran
Gerci adetim gelecek ama atesim dustu cünkü
Ayy kozlar okudum ama anca yazıyorum, atladığım varsa affedin Allah razı olsun hepinizdenSüperdaha iyi olcak inşallah
Kızım doğum gününe denk gelmişti, öyle sürpriz yapmıştım bu sefer de babalar gününe kısmetmişAyyy babalar günü daha iyi bir hediye olamazdı harika olucak
Canım seni eklemiştim zatenBeni de ekler misiniz yaş 30 bat 15 haziran
Olsun canım sende çok olmamış benim gibi hadi inşallah haziran en geç austosda bizde yazarız hamişiz diyebu 4. aydi canm
Siz hamişler dua ederseniz olur bence kızHoşgeldin canım ekliyorum tabii eklemem mi ❤ İnşallah sana da uğurlu gelecek burası çok beklemeden bebiş bihaber alacaksın sen en
Ayy kozlar okudum ama anca yazıyorum, atladığım varsa affedin Allah razı olsun hepinizden ❤ En kısa zamanda hamile dolsun taşsın burası, listede her ismin karşısındaBu olsun
Söylemedin dimi eşine babalar gününde söyle bencedeKızım doğum gününe denk gelmişti, öyle sürpriz yapmıştım bu sefer de babalar gününe kısmetmiş ❤
Hoşbuldum inşallah canim uğurlu gelir❤Hoşgeldin canım ekliyorum tabii eklemem mi ❤ İnşallah sana da uğurlu gelecek burası çok beklemeden bebiş bihaber alacaksın sen en
Bat a 4 gün var ama ovülasyon testinin silik çıkması mı belirgin çıkması mı lazımdı kafam karıştıKız silik çıktı diyosun bat ne zaman hamile olabilirsin
İnşallah allahım inşallahKız silik çıktı diyosun bat ne zaman hamile olabilirsin
Bildiğim kadarıyla az bi çizgide çıksa oluyo ama hiç kullanmadım ovulasyon testi inan bilmiyorumBat a 4 gün var ama ovülasyon testinin silik çıkması mı belirgin çıkması mı lazımdı kafam karıştı
Bende ilk defa bu ay denemek için aldım ama evde olmayınca deneyemedim doğru düzgün genelde net çizgi çıkması lazım ovülasyon testinde falan demişler bakalım bekliyorum sabırlaBildiğim kadarıyla az bi çizgide çıksa oluyo ama hiç kullanmadım ovulasyon testi inan bilmiyorum
Maşallah diyelim canım katlana katlana gitsin, hayırlısıyla kucağına da almak nasip olsun inşallahKızzzlaaaar sonucum çıkmış tam iki kayı değil ama iyi gibi sanki yaaa bilemedim
Canım lh hormonu zaten vücutta var olan bir hormon olduğu için silik çıkması kesin gebelik varlığını göstermez. Eğer adete yakın ya da adet günü t çizgisi en az c kadar belirginse gebelik söz konusu olabilirBat a 4 gün var ama ovülasyon testinin silik çıkması mı belirgin çıkması mı lazımdı kafam karıştı
Canım benim hayırlısı dedim gibi kız önümüzde bissürü zaman varBende ilk defa bu ay denemek için aldım ama evde olmayınca deneyemedim doğru düzgün genelde net çizgi çıkması lazım ovülasyon testinde falan demişler bakalım bekliyorum sabırla
Canımmmm peşimden bekliyorum arayı fazla açmayacaksın inşallahMaşallah diyelim canım katlana katlana gitsin, hayırlısıyla kucağına da almak nasip olsun inşallah
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum sıra sıra hamilelik haberlerimizi alalım inşallahCanımmmm peşimden bekliyorum arayı fazla açmayacaksın inşallah❤
İnsan ovülasyon testinde bile olsa çift çizgi görünce mutlu oluyoCanım benim hayırlısı dedim gibi kız önümüzde bissürü zaman varolmassada decam ovulasyon testine bende ilk kez bu akşam sipariş verdim nasıl yapılıyo bile bilmiyorum merak içerisindeyim bat’a da az kaldı gelse gitsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?