Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuclarin degerlendirilmesi konusunsa pek bilgim yok ama tutunmus sanirim tebrik ederim.
Kan verdiğin saat bıle farkeder bence gayet guzel harika :)) cok sevındım
uuu ben anlamam sayılardan felan ama en başından berri okudum sen muhteşem pozitifsin bu ay olmadı önümüzdeki ay felan bende hemen bi düşüş moral bozukluğu ama artık takılmıycam
Canım artmış değerin çok sevindim hadi gözün aydın inşAllah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına miniğini
mrssoydas canım topikinde hayırlı olsun bebişinde
Benide ekleyebilir misin yaş 30 bat 15 haziran
Gerci adetim gelecek ama atesim dustu cünkü
Hoşgeldin canım ekliyorum tabii eklemem mi İnşallah sana da uğurlu gelecek burası çok beklemeden bebiş bihaber alacaksın sen en
Süper daha iyi olcak inşallah
Ayy kozlar okudum ama anca yazıyorum, atladığım varsa affedin Allah razı olsun hepinizden En kısa zamanda hamile dolsun taşsın burası, listede her ismin karşısında Bu olsun

Siz hamişler dua ederseniz olur bence kız

Arkadaşlar eşimle ayrı yaşıyoruz en az 6 ay daha böyle ayrı olacağız. İki haftada bir sadece iki günlüğüne bir araya geliyoruz
İlk defa ramazan bayramında 9 gün beraberdik de yumurtlamaya denk getirdik. Bi daha da iki haftada bir zor denk gelir diye düşünüyorum.
Olacağından çok umutlu değilim ama yine de dua eder misiniz benim için

Bildiğim kadarıyla az bi çizgide çıksa oluyo ama hiç kullanmadım ovulasyon testi inan bilmiyorum
Bende ilk defa bu ay denemek için aldım ama evde olmayınca deneyemedim doğru düzgün genelde net çizgi çıkması lazım ovülasyon testinde falan demişler bakalım bekliyorum sabırla

Bat a 4 gün var ama ovülasyon testinin silik çıkması mı belirgin çıkması mı lazımdı kafam karıştı
Canım lh hormonu zaten vücutta var olan bir hormon olduğu için silik çıkması kesin gebelik varlığını göstermez. Eğer adete yakın ya da adet günü t çizgisi en az c kadar belirginse gebelik söz konusu olabilir

Bende ilk defa bu ay denemek için aldım ama evde olmayınca deneyemedim doğru düzgün genelde net çizgi çıkması lazım ovülasyon testinde falan demişler bakalım bekliyorum sabırla
Canım benim hayırlısı dedim gibi kız önümüzde bissürü zaman var olmassada decam ovulasyon testine bende ilk kez bu akşam sipariş verdim nasıl yapılıyo bile bilmiyorum merak içerisindeyim bat’a da az kaldı gelse gitsede

Canımmmm peşimden bekliyorum arayı fazla açmayacaksın inşallah
İnşallah canım ben de öyle umut ediyorum sıra sıra hamilelik haberlerimizi alalım inşallah İki gündür ovulasyon testim pik dünü değerlendirdim bugün yatılı misafirim var maalesef olmadı artık yarın değerlendirirz Sence iki günde böyle koyu olması neden olabilir canım bir fikrin var mı?

Eklentiler

• D0AD0C4E-771B-4643-9F39-DABDE956E2F1.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 1769E34D-5CEF-464F-AB94-7A43D5B5C3C2.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 36
İnsan ovülasyon testinde bile olsa çift çizgi görünce mutlu oluyo inşallah işe yarar burdan güzel haberleri veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…