Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ustunde bole yatay cizgi var kirmizi ben onu diyorum. Silinmiyor o yatay cizgi Gebe degilim muhtemelen zaten adete 4 gun var gebelik testi negatif muhtemelen bu ay da olmadi.
Kız bi sakin ol bak bendede olmadı bu ayda kaç aydır deniyosun ? Bide stress hiç iyi değil bende çok stres yapıyorum bak bugün test yaptım yine gördüm negatifi ama olsun yeni bi aya umutlandım rabbim tez zamanda sevindirsin bizi kuzum

Canım bak böyle olmuştu testler o günleri de değerlendirdik bende pco var ama ileri seviye değil âdetlerimin düzeni çok nadir şaşıyor
Tam gününü tuttursak bile hamilelik oluşma ihtimali %25, hayırlısı olsun

Bende de PCOS var 30-32 gün sürer döngüm. değerim güzel yükselirse hamileyim inşallah. PCOS gebeliği zorlaştırıyor ama engel değil. Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmanı da öneririm

Senin adet ne zamandi
Benim pazar günü gelmesi gerek .. bendeki umutta jinekologuma genel bi muayneye gittimde rahme bakınca kalınlaşmış gibi bu kez tutmuş olabilir demişti o yüzden umutluydum ama olmadı hayırlısı olsun hakkımızda ( doktora gittinmi bütün tahliller rahim ultrasonu felan bakıldımı ne diyo ) aslında 1yıla kadar burda normal diyorlar kesinlikle bi müdahilede bulunmuyolar bi yılı doldurmadan kafanı rahatlat illaha ona odaklanma canım biliyorum zor ama rabbim sabrını verir kafan rahat olsun bedenin rahat olsun

Bu testleri 21 şubatta yatırmıştım o zamandan beri hiç doktora gitmedim sadece tek taraflı pco senin olmaması için bi sebep yok dedi ultrasonda gözüküyor değerler normalmiş
Benim adetim gecikmez sene de 2 kere anca 29 günde falan oluyorum -1 +1 değişir günüm[/QUOTE]

Eklentiler

• Screenshot_20190529-223529_Samsung Internet.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20190529-223508_Samsung Internet.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20190529-223548_Samsung Internet.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 17
Ben de pcos var. Tahlillerim normal cikiyor. Sadece ultrasonda gorunuyordu. Adetlerim duzensizdi. Sogan suyuyla duzene soktum suan icin. Esim gitti testesteron hormonu azdi. İlac verdiler suan ideal aralikta. Baska da bir sorun gormediler. Bilmiyorum yumurtlama gunune kadar gun asiri iliski oluyor. Yumurtlama gunu muhakkak degerlendiriyorum ama cozemedim. Benim de pzt adet gelmesi gerek.

İçini ferah tut canım olur bi arladaşım evlendiği gün kalmış başkası 4/5 ayda oluyo bazıları 1/5 senede oluyo

sende de mi negatif bnde bgun tekrarladm yine negatif.hayirlisi olsn ne yapalim. onumzdeki aya odaklaniriz .belkide hamilesndr belli olmaz ..

Kızzzlaaaar sonucum çıkmış tam iki kayı değil ama iyi gibi sanki yaaa bilemedim
uuu ben anlamam sayılardan felan ama en başından berri okudum sen muhteşem pozitifsin bu ay olmadı önümüzdeki ay felan bende hemen bi düşüş moral bozukluğu ama artık takılmıycam

sende de mi negatif bnde bgun tekrarladm yine negatif.hayirlisi olsn ne yapalim. onumzdeki aya odaklaniriz .belkide hamilesndr belli olmaz ..
Yok cano ya öyle deyip umutlandırma gurban oluyum olmadı bu ayda önümüzdeki aya odaklanak napalım sende bat ne zaman ?

Yok cano ya öyle deyip umutlandırma gurban oluyum olmadı bu ayda önümüzdeki aya odaklanak napalım sende bat ne zaman ?
belli olmaz canm ondan dedim . gec döllenme falan oldgu zaman testlerde hemen cikmiyor.bakalim hayirlisi olsn . benm bat 15 haziran.2 gn kaldi ama bn adet olcam belli .bu ay kismet degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…