Kilon bencede normal canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...Kilom normal diye düşünüyorum
170 boy 60 kilodayım
İşk kez denedik bakalım ne olacak halimiz
Çok teşekkürler cevapların için
Tekrardan tebrikler☺
Begonya92 bu mesajı aslında sana yazmıştım ama alıntılayamamışım
Ben hiç ovulasyon testi almadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama bazı arkadaşlar onunla öğreniyormuş bak dene bakalım bi araştır bende merak ettim hadi inşallah yada öıkıp ala bilirsenAy inşallah yaumutlanmaktanda korkuyorum ama valizime bi tane ovülasyon testi atmıştım yapsam bişey ifade eder mi ki
Canım merhaba ben geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım 17.gün yumurtam gelişti ams bu ay sadece 3 ya da 4 gün çörekotu kürü yiyebildim yumurtam 14. Gün oluştuBen de polikistik over hastasıyım. yumurtam gelişmiyor çoğu ay. Özel birşey yaptınız mı geliştirmek için
Amin inşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun canım, ama sakın ümitsizliğe kapılma. Allah nasip eder inşallah. Yumurtlama günlerini iyi takip et belki de atladığın gün oluyordur. Gönlünce olsun herşey.
Teşekkür ederim onu da bi ara denemiştim. Bilemiyorum artık nerede yanlışlık varCanım merhaba ben geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım 17.gün yumurtam gelişti ams bu ay sadece 3 ya da 4 gün çörekotu kürü yiyebildim yumurtam 14. Gün oluştu
İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamanda inşallahTeşekkür ederim onu da bi ara denemiştim. Bilemiyorum artık nerede yanlışlık varinşallah daha fazla bekletmez küçük mucizem
Atarsa 4 ama inşallah atmaz gelmezKızlaaaaar haydi yoklama zamanı, ses verin yeni batları yazınNurrhanm Canparcamm Nurov busra1tan HtcL53 istanbulaski Emine Hatayli O Oslemgvn E Eceee16 Eylullum1 şekerlerim adet olanlar yeni batları yazıverirse şu listenizi bir düzenleyeyim. Kaç gündür tavuk gibi erkenden uyumaktan elim varmadı
Atarsa 4 ama inşallah atmaz gelmezbat hiç beklemiyorum gelsin istemiyorum benide ekliyin
Evett 16 haziran bat yaş 24 canım16 Haziran mı bat? yaşı da yaz hemen ekliyorum
Hoşgeldin listemizeEvett 16 haziran bat yaş 24 canım
İnşalllaahh canım aminnnHoşgeldin listemizeuğurlu gelir inşallah
Bu arada sende hamilesinn okudum allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinHoşgeldin listemizeuğurlu gelir inşallah
Amiiin canım Allah razı olsunBu arada sende hamilesinn okudum allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ♥♥
Amiiin canım Allah razı olsundilerim en kısa zamanda darısı başına olsun ❤
Yarın da kan vercem bakalım duyuma göre kendimi hamile kabul ederim ben de
Kızlaaaaar haydi yoklama zamanı, ses verin yeni batları yazınNurrhanm Canparcamm Nurov busra1tan HtcL53 istanbulaski Emine Hatayli O Oslemgvn E Eceee16 Eylullum1 şekerlerim adet olanlar yeni batları yazıverirse şu listenizi bir düzenleyeyim. Kaç gündür tavuk gibi erkenden uyumaktan elim varmadı
23 haziran canım benim bat güncelleyiver yazdığım son bat olsun inşallaaaah rabbiiiimKızlaaaaar haydi yoklama zamanı, ses verin yeni batları yazınNurrhanm Canparcamm Nurov busra1tan HtcL53 istanbulaski Emine Hatayli O Oslemgvn E Eceee16 Eylullum1 şekerlerim adet olanlar yeni batları yazıverirse şu listenizi bir düzenleyeyim. Kaç gündür tavuk gibi erkenden uyumaktan elim varmadı
Kızlaaaaar haydi yoklama zamanı, ses verin yeni batları yazınNurrhanm Canparcamm Nurov busra1tan HtcL53 istanbulaski Emine Hatayli O Oslemgvn E Eceee16 Eylullum1 şekerlerim adet olanlar yeni batları yazıverirse şu listenizi bir düzenleyeyim. Kaç gündür tavuk gibi erkenden uyumaktan elim varmadı
İnşallah olma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?