Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benm bat 15 haziran .bn bgun sabah yaptm ama negatf cikti. erken mi yaptm yoksa hamile olsaydm silikte olsa cikar miydi acaba ?
Ben de de adet olacakmışım gibi sancı başladı cumartesi akşam bekliyordum ovulasyona göre erken başladı gıbi bu sefer.. Psikoloji tüm dengeyi bozuyor gerçekten.. Biz en iyisi pazarı bekleyelim hiç bişey yapmadan wox_90

kasiklarmda cok batma oldu bnde suphelendm olablir mi acaba diye test yaptm bgn ama cikmadi bisey. erkende olablir test icin bilemiyrm . beklicez bakalim baska care yok. hayirlisi olsn

yok canm ne kusuru olurmu ..bat yani beklenen adet tarihi..adet olacagim tarih. kisaltilmisi.
Sağol canımın aslında bendede 4 gün kaldı yapsam çıkarmı yoksa yinemi neğatif çıkar diye korkuda var t yi patlatmak istiyorum

Folik asit kullanıyorum ben de. Neredeyse bir yıl oldu. Lh hormonum 11 fsh 5 gibiydi en son ölçtürdüğümde. Zayıfım zaten ya 58 dim üç ayda 52 ye düştüm sırf adet olmama etkisi olur diye. Bakalım artık hayırlısı. Bu ay da adet olursam artık aşılama istiyorum

Kızlar bayadır yokum buralarda aramızda hamileliğini yeni öğrenenler var çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bata 5 gün var hiç bir adet belirtisi yaşamıyorum ancak sürekli uyku hali ve yoğun baş ağrısı çekiyorum. Aslında bu ay evde duramadığımızdan denemeyelim diye düşünmüştük yumurtlama döneminde bir kez falan deneyebildik hala evde değilim testte yapamıyorum umutlanmalımıyım

Uuuu sürek
li uyku hali en güzel belirtilerden derler çevremdeki bi çok kişi sürekli uyku hali vardı hamileyken derler

Kızlar adete 9 gün var ve bende çok halsizlik ve uyku hali var ben hiçbirşey yapmak istemiyorum.

Hakkında hayırlısı olsun canım, ama sakın ümitsizliğe kapılma. Allah nasip eder inşallah. Yumurtlama günlerini iyi takip et belki de atladığın gün oluyordur. Gönlünce olsun herşey.

cumartesi canm. hayirlisi olsn .test yapmicam artik o gune kdr
Hadi bakalım inşallah ben galiba test alıcam ama geçen ay kötü oldum etkileniyo insan böylede beklemek kasıyo hayırlısı kuzum iş çıkışı açık ezane bulursam alıcam

..Kilom normal diye düşünüyorum
170 boy 60 kilodayım
İşk kez denedik bakalım ne olacak halimiz
Çok teşekkürler cevapların için
Tekrardan tebrikler☺
Begonya92 bu mesajı aslında sana yazmıştım ama alıntılayamamışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…