Benim yarın canım, umarım gelmezGöğüs ağrısı çok vardı nerdeyse 3 haftadır ağrıyordu bende adet bekliyordum, adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar vardı. Bide akıntım vardı. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısı ile olur canım. Senin bat ne zaman.
olabilir canım, Dr a ne zmn gitmeyi düşünüyorsun? Kan tahlili sonucunu da görelim de iyice emin olalımCanııım çok teşekkür ederim dualarım uğraşlarım sizin için bundan sonralistedeki herkesi hamile görmek tek hedefim
inanır mısın hiç belirtim yokbu kadar normal olunur yani, adet olacakmış gibi de değilim, ağrım sızım akıntım yok, sadece 4 gündür ishal ver biraz ama o da uzun yol falandır diye düşünüyorum ☺
İnşallah bat günü gelen sırasıyla mutlu haberlerle gelir canım.Benim yarın canım, umarım gelmez1 haftadır inanılmaz derecede mide bulantısı var psikolojik olduğunu düşünüyorum adet belirtisi de yok bakalim artık hayırlısı
Yarın da koyulaşırsa giderim kan vermeye sanırım canım, inşallah da güzel haberlerle gelirimolabilir canım, Dr a ne zmn gitmeyi düşünüyorsun? Kan tahlili sonucunu da görelim de iyice emin olalım
sewin canm bi sorun olmucak insalah.saglikla buyusun bebisin insalahÇok teşekkür ederim mesajın için, bir yanım sevinmek istiyor bir yanım ya değilse diye düşünüyor. Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Hayırlısı hepimiz için olsun.❤
inssalah canm icini ferah tutYarın da koyulaşırsa giderim kan vermeye sanırım canım, inşallah da güzel haberlerle gelirim
İnşallah canım, bakalım kan testinde ne çıkacaksewin canm bi sorun olmucak insalah.saglikla buyusun bebisin insalah
canm buarada belirtilerin war mi ? bnm 5 gnum war dha bata. tek farklilik karnimn alt kisminda batmalar oluyor arada birYarın da koyulaşırsa giderim kan vermeye sanırım canım, inşallah da güzel haberlerle gelirim
Gayet net kız çok güzel çıkmış MaşallahKızlaaaaaar koyulaşmış mıııııııııı
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok teşekkür ederim mesajın için, bir yanım sevinmek istiyor bir yanım ya değilse diye düşünüyor. Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Hayırlısı hepimiz için olsun.❤
Teşekkür ederim canım inşallahCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
bilmiyrum canm ama duymustm ..bnde kndimi cok yorgun hissediyorm son zamanlarda.hayirlisi olsun insalah..Ayak üşümesi belirti olur mu ki iki gündür ayaklarım çok üşüyor.. Herseyden umutlanıyorum
Ben de bilmiyorum hiç canım, inşallah öyledir amaAyak üşümesi belirti olur mu ki iki gündür ayaklarım çok üşüyor.. Herseyden umutlanıyorum
Testte bir sorun vardır belki hemen asma suratınıgünaydın kızlar, biraz mutsuzumbu sabahki testim düne göre silik çıktı aynı marka olmasına rağmen
Umarım öyledir canım, üstteki dün alttaki bugün testimTestte bir sorun vardır belki hemen asma suratını
Fındık fıstık ceviz pekmez ne varsa yükle canım, keçiboynuzu özü falan da iyi olur benceKızlar dün ovu testinde pik gördüm 4 gün değerlendircem bu 4 gün eşimi zorlıycak gibi sürekli ayakta çalışıyor zaten yorgun oluyor birde pik öncesi de ilişki olmuştu o yüzden sperm kalitesini yükseltmek için ne yemeli içmeli bilen varsa yazıversin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?