Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs ağrısı çok vardı nerdeyse 3 haftadır ağrıyordu bende adet bekliyordum, adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar vardı. Bide akıntım vardı. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısı ile olur canım. Senin bat ne zaman.
Benim yarın canım, umarım gelmez :dua: 1 haftadır inanılmaz derecede mide bulantısı var psikolojik olduğunu düşünüyorum :KK45:adet belirtisi de yok bakalim artık hayırlısı

Canııım çok teşekkür ederim dualarım uğraşlarım sizin için bundan sonra 🤗 listedeki herkesi hamile görmek tek hedefim 🙏

inanır mısın hiç belirtim yok 🙄 bu kadar normal olunur yani, adet olacakmış gibi de değilim, ağrım sızım akıntım yok, sadece 4 gündür ishal ver biraz ama o da uzun yol falandır diye düşünüyorum ☺
olabilir canım, Dr a ne zmn gitmeyi düşünüyorsun? Kan tahlili sonucunu da görelim de iyice emin olalım

Ayak üşümesi belirti olur mu ki iki gündür ayaklarım çok üşüyor.. Herseyden umutlanıyorum 😔

Kızlar dün ovu testinde pik gördüm 4 gün değerlendircem bu 4 gün eşimi zorlıycak gibi sürekli ayakta çalışıyor zaten yorgun oluyor birde pik öncesi de ilişki olmuştu o yüzden sperm kalitesini yükseltmek için ne yemeli içmeli bilen varsa yazıversin anacım

Eklentiler

• 79304820-3C5D-4068-A67F-56469030F564.jpeg
    79304820-3C5D-4068-A67F-56469030F564.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar dün ovu testinde pik gördüm 4 gün değerlendircem bu 4 gün eşimi zorlıycak gibi sürekli ayakta çalışıyor zaten yorgun oluyor birde pik öncesi de ilişki olmuştu o yüzden sperm kalitesini yükseltmek için ne yemeli içmeli bilen varsa yazıversin anacım
Fındık fıstık ceviz pekmez ne varsa yükle canım, keçiboynuzu özü falan da iyi olur bence 👍

Back