Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaaar koyulaşmış mıııııııııı :KK17: :KK17: :KK17:

Eklentiler

• C70AB9A7-6F8C-4747-B010-1B8705E15381.jpeg
    C70AB9A7-6F8C-4747-B010-1B8705E15381.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 49
  • AE5918DA-A2EA-4AE7-BEDD-1A2CEAC23E08.jpeg
    AE5918DA-A2EA-4AE7-BEDD-1A2CEAC23E08.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• EF35A7BB-F85B-4A4D-A8C3-3044EA7B5490.jpeg
    EF35A7BB-F85B-4A4D-A8C3-3044EA7B5490.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar hepinize merhaba sabah yaptım testi sizce gebelik var mı? Ben en son polistik over olduğumu öğrenmiştim ve inofolic combi kullandım acaba ilacın etkisiyle mi çıktı bilgisi olan var mı?
canm ilac etkisiyle mi bilmem ama daha nasil olsn basbaya hamile gorunuyosn teste gore .adetin kac gun gecti

canm ilac etkisiyle mi bilmem ama daha nasil olsn basbaya hamile gorunuyosn teste gore .adetin kac gun gecti
Adetlerim düzensiz o yüzden kaç gün geçtiğini tahmin edemiyorum canım. Ama 5 haftalık olabilir sanırım. Doktora ancak yarın gidebilicem çalıştığım için şuan çıkamıyorum

Canım inofolik ben de kullanıyorum üç aydır, öyle bir etkisi yok. Yani çatlatma iğnesi gibi içerisinde hcg hormonu bulunmuyor, folik asit sadece.

Yaniiii tebrik ederim, hamilesin ❤️😍🤗 hayırlı oldun sağlıkla devam etsin inşallah 🤗

Canım inofolik ben de kullanıyorum üç aydır, öyle bir etkisi yok. Yani çatlatma iğnesi gibi içerisinde hcg hormonu bulunmuyor, folik asit sadece.

Yaniiii tebrik ederim, hamilesin ❤😍🤗 hayırlı oldun sağlıkla devam etsin inşallah 🤗
Çok teşekkür ederim mesajın için, bir yanım sevinmek istiyor bir yanım ya değilse diye düşünüyor. Yarın ilk işim doktora gitmek olacak. Hayırlısı hepimiz için olsun. 🥰❤️

Yaniiii tebrik ederim, hamilesin ❤😍🤗 hayırlı oldun sağlıkla devam etsin inşallah 🤗
Maşallah canım yaa kendim pozitif gördüm gibi çok sevindim :KK200: :halay: dua et bizlerde, bi belirti var mı canım?

Maşallah canım yaa kendim pozitif gördüm gibi çok sevindim :KK200: :halay: dua et bizlerde, bi belirti var mı canım?
Göğüs ağrısı çok vardı nerdeyse 3 haftadır ağrıyordu bende adet bekliyordum, adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar vardı. Bide akıntım vardı. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre hayırlısı ile olur canım. Senin bat ne zaman.

Canııım çok teşekkür ederim dualarım uğraşlarım sizin için bundan sonra 🤗 listedeki herkesi hamile görmek tek hedefim 🙏

inanır mısın hiç belirtim yok 🙄 bu kadar normal olunur yani, adet olacakmış gibi de değilim, ağrım sızım akıntım yok, sadece 4 gündür ishal ver biraz ama o da uzun yol falandır diye düşünüyorum ☺️

Back