Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 6 haftalık hamileymişim, değerim 26 binlerde çıktı. Keseyi gördüm içindeki nohut kadar küçük bebeğimi de gördüm. Çok farklı bir duyguymuş, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüyüp doğsun minnak😊❣️

İdrarın yogunlugu da etkileyebilir bence.. Çok Bi fark yok cünkü.. Hemen üzülme ☺
canm bozma moralini hemen .sen kan vermismiydn ?
Hemen kötü dusunme canım ınsallaj saglıkla ilerler
Kızlar selam uzun bir aradan sonra yeniden geldim. Nasılsınız? Hamilelik durumları nasıl? mrssoydas mrssoydas umarım hamilesindir. Ne zamanları değerlendirmiştin?
Mutlaka haber ver canım merakla güzel haberlerini bekliyorum Rabbim meleğini versin sana:dua:
mrssoydas mrssoydas senden ne haber var mı gelişme kan verdin mi canım?
Çooook sevindim canım gözünaydın, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah :KK200: mrssoydas senden de güzel haberi bekliyorum :dua:
Canlarım, benimle birlikte merak edenler ❤️❤️ Kan verdim, bir gün gecikme sonucum 111, inşallah ili gün sonra da sağlıkla arttığını görürüm 🙏🙏🙏

Eklentiler

• DE32950B-4A95-4D7D-9016-2BF3E88C4C97.png
    DE32950B-4A95-4D7D-9016-2BF3E88C4C97.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 49
Beni de ekler misin🙂
Yaş 30 bat 19 Haziran
Valla ilk deneyimim, daha yeni başladık biz😃
Hiçbir şey bilmiyorum, yazılanları okuyup bişeyler öğrenmeye çalışacağım😂
Umarım uzun sürmez bebenin gelmesi🙏🏻

Merhabaa, geçen ay yaşadığım kimyasal gebeliğin ardından bu ay ovulasyon testi, folikül takibi ve ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonumun gerçekleştiğini öğrendim ☺

Bekleme süreci başladı benim için, ben de bu süreci birlikte bekleyip değerlendirebileceğim, karşılaştırıp fikir alabileceğim şekilde günlük gibi yazmaya karar verdim 🤗

Sonu adet de olsa bebek de olsa güzel bir paylaşım topiği olsun dedim 🙏

Bat bekleyenlerle beraber batlarımızı bekleyip, hamilelerden fikir alıp güzel haberlere birlikte sevinelim 💓💓

Benim bugün ovulasyondan sonraki üçüncü günüm yani 11 var bata sanırım 🤭 hafif bir kasık ağrım var ama doktorum yumurtadan dolayı serbest sıvı olduğu için ağrı normal dedi.. hadi bakalım ☺🤗

Son Durum
@tuce_tuce
27​
18.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Yarenimi
29​
23.04​
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
@Nurrhanm
23​
20.05​
@Canparcammm
01.07​
@duyguyigitemre
26​
25.05​
@hayaksii
25​
22.06​
@Nurov
27​
25.06​
@1917pinkterest
28​
29.06​
@busra89ist
30.05​
@HtcL53
38​
01.06​
@Semaes
01.06​
B Begonya92
25​
01.06​
@Emine dilek
38​
03.06​
@Oslemgvn
23​
06.06​
SelesX SelesX
26​
10.06​
E Eceee16
30​
11.06​
@Eylullum1
28​
12.06​
mrssoydas mrssoydas
32​
14.06​
wox_90 wox_90
28​
15.06​
@dlkkydlntpl
15.06​
@Semipermeable
30​
16.06​
D Denizyildizi_444
17.06​
@Peripellas
26​
17.06​
Ebrulipapatya Ebrulipapatya
34​
19.06​
@sukufenazz
21.06​
[/QUOT cok iyi dusunmussun ve bende katilmak isterim..

Kızlar bebek tamamen mucize bana göre, bundan tam bir ay önce doktora gittim ve bana polistik over olduğumu 3 ay ilaç kullanmam gerektiğini ve onun sonunda inşallah gebe kalacağımı söylemişti. Bu şartlarda yumurtam çatlamıyordu. Gebe kalmam biraz zor görünüyordu. Gecikmeli de olsa olur demişti doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu. 🥰❤️

Tebrikler 👏🏻Sağlıkla gelsin inşallah😊
Ben de de polikistik over sendromu var. Hangi ilacı vermişti doktorun? Merak ettim.
Bana doktorum sadece denemeye başla dedi herhangi bi ilaç vermemişti de🙄

Kızlar bebek tamamen mucize bana göre, bundan tam bir ay önce doktora gittim ve bana polistik over olduğumu 3 ay ilaç kullanmam gerektiğini ve onun sonunda inşallah gebe kalacağımı söylemişti. Bu şartlarda yumurtam çatlamıyordu. Gebe kalmam biraz zor görünüyordu. Gecikmeli de olsa olur demişti doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu. 🥰

Kızlar bebek tamamen mucize bana doktor. Ben tamamen kendimi ona odaklamıştım ilaçları kullanmaya, hatta adetim o kadar gecikti ki test dahi yapmadım çünkü asla hamile olmak aklıma bile gelmiyordu. Dün bi bakayım dedim ama hiç umudum yoktu negatif çıkacak diye düşünüyordum. Yani en umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim. Bence sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, hayat sürprizlerle dolu. 🥰

Begonya92 ye soru sormaya çalışıyorum beceremedim.alıntı mı cevapla mı olmadı. Kusura bakmayın arkadaşlar boş mesajlar için,silmeyi de bulamadım🙈

Back