Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şuan kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim arkadaşım hep test yapıyordu çıkmıyordu en son hastaneye gitti rahatsızlanmıştı 4 haftalık hamileydi şimdi oğlu 2 buçuk yaşında

Bende şuan kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim arkadaşım hep test yapıyordu çıkmıyordu en son hastaneye gitti rahatsızlanmıştı 4 haftalık hamileydi şimdi oğlu 2 buçuk yaşında ❤
Darisi bizlere ins hayirlisiyla saglicakla bizde anne olalim ne guzel bi duygudur eminim ki anne olmak❤

Kizlar moralim cok bozuldu e naboza girdim 3.66 cikmis beta hcg aklim b3nle kesin oynuyo tirlatmama az kaldi doktorum nerdeee tovbe yarabbim

Bacilar 3 idrarda pozitifi goren ben kanda degerim 3.66 gec dollenmemi acaba yukselirmi ki ama ben size dedim demi kanda gorene kadar inanmammmm bukadar belirtiye bile ragmen ip getirin asacam kendimi burda ay gulsem mi aglasam mi sinirlerim zibladi hadi gel uyu bu gece

Daha şimdiden bazen onunla konuşuyorum eşim her işten geldiğinde benden önce karnımı öpüyor ❤ Bence çok güzel ve özel bir duygu
Uyyy kurban olurum onlari yaradana ben mis kokulularim cennet kokan meleklerimiz bizlerede nasip olsun ins sende sag salim kucagina alirsin ins kuzum

3.66 değer testte okadar belirirmi bilmiyorum. Eğer belirtin barsa geç döllenme belki testte bozuk olabilir burda herşeyi gördük inşallah sonunda mutlu haberi alırsın

5e yaklaşmış aslında ama yükselir mi ki? Çok ilginç bidaha test yapsana idrar testi bakalım ne çıkacsk

Aynen oyle kuzum ama yine idrarda gordum cift cizgi test yaptim sabah cikdi doktordan geldim kan alindi bakalim sonuclar yarin cikcak yinede beklemedeyim ya yoksa diye bi yanimda umutsuzluk var ama yuzde 80 var ins

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Kizlar sonuclari aldim ama doktor 1bucukda gelecek bekliyom isde ama anlamiyom ki beta 3.7 gozukuyo kagidda bu progestan ne diye geciyo hangi hormonuma bakmam lazim hamile oldugumu anlamam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…