Bende şuan kendimi hamile gibi hissetmiyorumCikmisdir simdi canim ya sabah mi cikar sonuc ay inslh hadi bakim ikiz olsun cok amin yok demem vallaha ikize yani nebilim kuzum ya 10 tane idrarda da ciksa kanda gormeyince pek inanasim gelmiyo hala ben kendimi hamile gibi hisstemiyom niye olaki 24 aydir hep husran olunca benim beyinde bitmis galiba umutlanmak kız şaka gibi
Darisi bizlere ins hayirlisiyla saglicakla bizde anne olalim ne guzel bi duygudur eminim ki anne olmak❤Bende şuan kendimi hamile gibi hissetmiyorumbenim arkadaşım hep test yapıyordu çıkmıyordu en son hastaneye gitti rahatsızlanmıştı 4 haftalık hamileydi şimdi oğlu 2 buçuk yaşında ❤
Daha şimdiden bazen onunla konuşuyorum eşim her işten geldiğinde benden önce karnımı öpüyorDarisi bizlere ins hayirlisiyla saglicakla bizde anne olalim ne guzel bi duygudur eminim ki anne olmak❤
Uyyy kurban olurum onlari yaradana ben mis kokulularim cennet kokan meleklerimiz bizlerede nasip olsun ins sende sag salim kucagina alirsin ins kuzumDaha şimdiden bazen onunla konuşuyorum eşim her işten geldiğinde benden önce karnımı öpüyor ❤ Bence çok güzel ve özel bir duygu
var gibi yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugunKizlar öglen yaptigim test ama ilk idrarimla deil sabah daha koyuydu yaptim hastaneye gitmisdim var mi sizce ben daha belirgin gormusdum kanda gorene kadar ben inanamicam galiba
3.66 değer testte okadar belirirmi bilmiyorum. Eğer belirtin barsa geç döllenme belki testte bozuk olabilir burda herşeyi gördük inşallah sonunda mutlu haberi alırsınBacilar 3 idrarda pozitifi goren ben kanda degerim 3.66 gec dollenmemi acaba yukselirmi ki ama ben size dedim demi kanda gorene kadar inanmammmm bukadar belirtiye bile ragmen ip getirin asacam kendimi burda ay gulsem mi aglasam mi sinirlerim zibladi hadi gel uyu bu gece
Aminnnn canım çok amin hemdeOy oyyy etmem mi kuzum hergun sizlere dua etcem hamilee olsam yada olmasam ya deilsem ??amin inslhhh darisi sizlerre olsun en ennnn kisa zamanda üçüz ikiz dogurasiniz inslh kizlar aminn
Agzından bal damlıyor ınsallahInslh canim cok istiyoruz ama bekliyoz bakalim isteyen herkese versin rabbim banada ikiz ikiz hemde aminnn
Bacilar 3 idrarda pozitifi goren ben kanda degerim 3.66 gec dollenmemi acaba yukselirmi ki ama ben size dedim demi kanda gorene kadar inanmammmm bukadar belirtiye bile ragmen ip getirin asacam kendimi burda ay gulsem mi aglasam mi sinirlerim zibladi hadi gel uyu bu gece
Hic bilmiyom ki kimyasal gebelik yasamisdim ondan sonra yumurtlamam nzmn oldu takip edemedimvar gibi yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugun
Amin ins canim ya doktora gitcem bakalim ne dicek3.66 değer testte okadar belirirmi bilmiyorum. Eğer belirtin barsa geç döllenme belki testte bozuk olabilir burda herşeyi gördük inşallah sonunda mutlu haberi alırsın
Sabah yapdim yine aynen var silikde olsa cikiyo bende anlamadim anlayan bana anlatabilir mi lütfen kizlar5e yaklaşmış aslında ama yükselir mi ki? Çok ilginç bidaha test yapsana idrar testi bakalım ne çıkacsk
Doktorun varsa arayıp sor istersen en doğrusunu o söyler aslındaSabah yapdim yine aynen var silikde olsa cikiyo bende anlamadim anlayan bana anlatabilir mi lütfen kizlar
Canım naptın gittin mi doktora?Uyyy kurban olurum onlari yaradana ben mis kokulularim cennet kokan meleklerimiz bizlerede nasip olsun ins sende sag salim kucagina alirsin ins kuzum
Aynen oyle kuzum ama yine idrarda gordum cift cizgi test yaptim sabah cikdi doktordan geldim kan alindi bakalim sonuclar yarin cikcak yinede beklemedeyim ya yoksa diye bi yanimda umutsuzluk var ama yuzde 80 var ins
Amin ins canim benim Allah razi olsunRabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Bekliyom kuzum 1 bucukda randevumCanım naptın gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?