Canım benim bir kızım var 4 yaşında, iki ay önce de kimyasal gebelik yaşadım. Düzenli doktor takibindeyim. Sürekli çağırıyor sap olsun, hastaneye ortak olcamDe kontrolundemısınız soz cnm benı dr hıc cagatmıyor daha once hamıle kaldıgım ıcın yumurtlamayıda yakıp etme dıyor ama ben bakıyorum cunku gec yumurtluyorum adetlerım 30 32 gunde olmasına ragmen
Adete 2-3 kala yumurtlama olur o sorun değil, onlar tahmini tarihler, geç döllenme oluyor. Ama yumurtlamadan 2-3 gün sonra adet olunması sıkıntı. Yani tahmini adet tarihine 2-3 gün kala yumurtlayan birisi zaten o tarihte adet olmazDıydum cnm hatta hamıle kaldım ay ben progrsyan kullanmıştım bır oncekı ay adetım 45 gune sarkmıstı onu kullamırken tesadduf hamıle kalmıstım 16 da yumurtlayıp gecen ay 20 de yumurtladım 29 da adet oldum bır dr a sordum sıkıntı yok dedı adete ıkı uc gun kala yumurtlayıp hamıle kalanda var ama ben 15. 30. Gunde progestan kullanıcam 20. Gunde belkı dr angıderım ovu testlerıyle takıp edıcem 15. Gun baslıcam teste dr a msj atcam yarın ıste bılmıyorum bakalım
Hoşgeldinn ekliyorum listemize, Uğur getirsin sanaBeni de ekleyin minnoşlaaar yaş 27, kör olası bat 29 mayıs ama bu ay boş geçti umudum yok yumurtlamayı kaçırdık, 9 aylık evliyim bir başarısız klomen deneyimimiz oldu haziranda ikinciyi denicez bakalım
Kullanıyorum canım evde bi sürü testim var öyle yatıyolar benim yumurtlamam şaşmaz pek bide hissediyorum da ben adamı yakalayamıyorum sorun ordaHoşgeldinn ekliyorum listemize, Uğur getirsin sana ☺ Benim de geçen ay başarısız bir klomen deneyimim oldu ikinciyi denedik bu ay bakalım ne olacak
Ovulasyon testi kullanmıyorsan denesene, yumurtlamayı yakalamak daha kolay olur
Iste onhamılelıkte erken yumurtlayınca 29. Jaftaya kadar gıttı cnm olmadı danısayım ben bu dr da cok kızıyor yumurtlamayı takıp etme dıyor ıkıgınde ılıskı olsun rahat bırak dıyor anneden gelen bı gec yumurtlama var takıp ettım 22.de yumurtlayınca 32 de adet oldum gecen ay 20 de yumurtladım 29. Gunde adet oldum progestan ı kullancaö bakalım erken yumırtlarmıyım yada kacıncı gun gıtsem dr a bılemedım bende takıplı kalmak ıstıyorum bu sehırde cok bıldıgım dr da yok oyuzden kararsızım da bı dr bana ımkansız dedı 14. Gun adet olursun 20 21 olamaz yumurtlaman dedı 4 aydır takıp edıyorum korunmus olsam da ıste testler ve belırtıler dogruluyor kafam karısık napsam bılemedımAdete 2-3 kala yumurtlama olur o sorun değil, onlar tahmini tarihler, geç döllenme oluyor. Ama yumurtlamadan 2-3 gün sonra adet olunması sıkıntı. Yani tahmini adet tarihine 2-3 gün kala yumurtlayan birisi zaten o tarihte adet olmaz
Ben de döngüsü 28gün süren birine göre adete 6-7 gün kala yumurtluyorum. Ama 22.gün yumurtlayınca döngüm 34-35 gün sürüyor.
Doktor sorun yok dediyse yoktur o zaman ☺ İnşallah tine sağlıkla hamilelik yaşarsın❤
Benım esımde aynı gecelı gunduzlu bıde ramazan oruclu 3 gunde bır denk gelıyoruz oructan sonra zor ısımızKullanıyorum canım evde bi sürü testim var öyle yatıyolar benim yumurtlamam şaşmaz pek bide hissediyorum da ben adamı yakalayamıyorum sorun ordagörevde oluyoda
Nasip artık ramazanın bereketi bebişlerimizle gelir belki, beklemeye devamBenım esımde aynı gecelı gunduzlu bıde ramazan oruclu 3 gunde bır denk gelıyoruz oructan sonra zor ısımız
Artık havada karada nerede yakalarsanKullanıyorum canım evde bi sürü testim var öyle yatıyolar benim yumurtlamam şaşmaz pek bide hissediyorum da ben adamı yakalayamıyorum sorun ordagörevde oluyoda
Bende imrenirdim fark edenlere ama artık o kadar dinler hale geldimki kendimi zamanla anlamaya başladım valla evlenmeden önce adetimi bile takip etmezdim, beklenti çok kötü bişey ya, umarım biter bu hasretArtık havada karada nerede yakalarsaniyi farkediyor olman ne güzel yaa hep hevesleniyorum yumurtlamayı anlayanlara ben hafif ağrı hissediyorum o da bazen arada da akıntı oluyor ama o tam gününü vermiyor bence benim de eşim nöbetçi oluyor ama denk geldiği kadar artık
Insallah cnm kacıncı gunun ovulasyon kullanıyomusunNasip artık ramazanın bereketi bebişlerimizle gelir belki, beklemeye devam
İnşallah bulursun canım kafana göre doktor ama bence bu yumurtlamadan sonrasının kısa olmasını ciddiye al. Yaşından dolayı da rahat ol diyor olabilir. Evlilik yılın kısa, yaşın da 20lerdeyse ilk bir sene oluruna bırakıyorlar müdahale etmiyorlar. Eminim vardır doktorunun da bir düşündüğüIste onhamılelıkte erken yumurtlayınca 29. Jaftaya kadar gıttı cnm olmadı danısayım ben bu dr da cok kızıyor yumurtlamayı takıp etme dıyor ıkıgınde ılıskı olsun rahat bırak dıyor anneden gelen bı gec yumurtlama var takıp ettım 22.de yumurtlayınca 32 de adet oldum gecen ay 20 de yumurtladım 29. Gunde adet oldum progestan ı kullancaö bakalım erken yumırtlarmıyım yada kacıncı gun gıtsem dr a bılemedım bende takıplı kalmak ıstıyorum bu sehırde cok bıldıgım dr da yok oyuzden kararsızım da bı dr bana ımkansız dedı 14. Gun adet olursun 20 21 olamaz yumurtlaman dedı 4 aydır takıp edıyorum korunmus olsam da ıste testler ve belırtıler dogruluyor kafam karısık napsam bılemedım
Amin amin aminBende imrenirdim fark edenlere ama artık o kadar dinler hale geldimki kendimi zamanla anlamaya başladım valla evlenmeden önce adetimi bile takip etmezdim, beklenti çok kötü bişey ya, umarım biter bu hasret
Yas 28 cnm bıde bebek kaybom var bıran once olsun ıstıyorum cunku hamılelıgım sokıntılı olcak maaşesef hayırlısı dıyorum 20. Gun olmadı dr a gıderım eger 20 22 ye kadar yumurtlama görmezsem dedıgın gobı olabılır ıns sorun cıkmaz 1 senedır saglık sorunları yasıyorum cunku artık sorun cıkmasınİnşallah bulursun canım kafana göre doktor ama bence bu yumurtlamadan sonrasının kısa olmasını ciddiye al. Yaşından dolayı da rahat ol diyor olabilir. Evlilik yılın kısa, yaşın da 20lerdeyse ilk bir sene oluruna bırakıyorlar müdahale etmiyorlar. Eminim vardır doktorunun da bir düşündüğü ☺
İnşallah sorun olmaz canım.. olmadı hiçbir şey kullanma bir ay kafanı dinle, belki iyi gelir.. hayırlısı olsun inşallah kısa sürede listemiz hamile dolsunYas 28 cnm bıde bebek kaybom var bıran once olsun ıstıyorum cunku hamılelıgım sokıntılı olcak maaşesef hayırlısı dıyorum 20. Gun olmadı dr a gıderım eger 20 22 ye kadar yumurtlama görmezsem dedıgın gobı olabılır ıns sorun cıkmaz 1 senedır saglık sorunları yasıyorum cunku artık sorun cıkmasın
Bakalım cnm duruma gore hele bı testlere baslayalım buay yumurtlamamaa rıskımde var her 4. 5. Adetımde adetım bozuluyor nasıp en dogru zamanda gelırler ınsİnşallah sorun olmaz canım.. olmadı hiçbir şey kullanma bir ay kafanı dinle, belki iyi gelir.. hayırlısı olsun inşallah kısa sürede listemiz hamile dolsun
Kullanıyorum canım aslında pek de gerek duymuyorum şaşmıyo benim hiç, 30günde bir adetim yarısında da yumurtlarım hissederim zaten, ovu da bazen hissetmediğim zaman falan kullanıyorum 29unda adet olcam yani haftaya ikinci klomeni denicez inş tutar ya çok zor şeylermiş bunlar, düşünmesi bileInsallah cnm kacıncı gunun ovulasyon kullanıyomusun
Görürsün inşallah daha erken bence hcg kaç çıktıDaha kesemizi göremedikbir sürü kan verdim değerlerime bakmaları için
İnşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden oluverir dediğin gibi Haziran ayı hepimize umut olsunBen de laboquick kullanıyorum, pcos olduğundan daha kullanışlı bizler için ovulasyon testleri. Ama imkan bulduğun zaman doktor takibi ile bir arada götürmeni tavsiye ederim canım. Ben üç aydır doktor takibindeyim, aynı zamanda ovulasyon testi kullanıp ateş ölçüyorumovulasyon da ateş de gayet doktorla uyumlu gidiyor ❤
Bugün de kontrolüm vardı, solda 13mm folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakalım dedi. Geçen ay lh düşük çıkınca çatlatma iğnesi vermişti ama olmadı. Cumartesi yine bakar sanırım ama ben yine de ovulasyon yapıyorum, koyulaşma var gibi. Galiba bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmaz, inşallahh
Ayyy canımm aynı benKullanıyorum canım evde bi sürü testim var öyle yatıyolar benim yumurtlamam şaşmaz pek bide hissediyorum da ben adamı yakalayamıyorum sorun ordagörevde oluyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?