Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 9-10.gün başlıyorum normalde. Testin varsa biraz daha erken başlayabilirsin belki canım, ki daha önce 16.gün yumurtlaman olmuştu dimi?
Hamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorum

Ben de laboquick kullanıyorum, pcos olduğundan daha kullanışlı bizler için ovulasyon testleri. Ama imkan bulduğun zaman doktor takibi ile bir arada götürmeni tavsiye ederim canım. Ben üç aydır doktor takibindeyim, aynı zamanda ovulasyon testi kullanıp ateş ölçüyorum 😁 ovulasyon da ateş de gayet doktorla uyumlu gidiyor ❤

Bugün de kontrolüm vardı, solda 13mm folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakalım dedi. Geçen ay lh düşük çıkınca çatlatma iğnesi vermişti ama olmadı. Cumartesi yine bakar sanırım ama ben yine de ovulasyon yapıyorum, koyulaşma var gibi. Galiba bu ay çatlatma iğnesine gerek kalmaz, inşallahh 🤗

Alıyım ben de labaquick buldum internette. Teşekkür ederim belki ateşölçrr de alırım yapabilir miyim ki düzenli 😄 senin yumurtada başlamış inşallah güzel güzel büyür.

Hamılelıkte oldu cnm 4 5 aydıt en erken 20 23 arası oluyor 15. Gun progestan a baslamıstım 16. Gun yumurtlamıstım acaba etkımı ettı ama bılmıyorum
Belki de canım, hiç Progestan kullanmadım araştırmadım da o yüzden 🙈 sadece progesteron hormonunun 10’un üzerinde olmasının yumurtlamayı gösterdiğini, yüksek devam etmesinin de hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum ☺️

Şimdi şöyle bir baktım da adet döngüsünü düzenlemek için de kullanılıyormuş 👍

Evet ya hep bu sabırsızlık zaten ☺️ Tamam canım ben birazcık daha bekleyim☺️ En azından 28ine kadar 😍

28. Gününde bence gebelık cıkar ılıskıden 10 11 gun sonra cıkıyor testte duphaston u neden kullanıyosun sut hormonun mu yuksek dr verırken gebelıge zararı olup olmıcanı soylemedımı cnm
Canım galiba bana cevap olarak yazdın bu mesajı. Olası bir hamilelikte bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bu ilaç. En son ilişki bu pazardı. İlk ilişkiye göre de bugün 1 hafta oldu☺️ Ben 5 gün daha bekleyim bari☺️

Canım galiba bana cevap olarak yazdın bu mesajı. Olası bir hamilelikte bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bu ilaç. En son ilişki bu pazardı. İlk ilişkiye göre de bugün 1 hafta oldu☺ Ben 5 gün daha bekleyim bari☺
Evet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacı

Evet cnm 4 5 gun kesın olur bekle cıkmaz cok erken evet progestan hem tutunmasını saglıyor hemde adet duuzenlıyor hamıleyken de bolbol ıctım yenı hamılelıktede bol bol ıcecegım bu ılacı
İnşallah değerlendirmeler tutmuştur da bebeğim tutunuverir canım☺️☺️😍 Rabbim herkes için en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canım ben de göremedim 🙄 dediğin gibi eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla testi, varsa çıkar muhtemelen yoksa da hayırlısı diyip Haziran ayına giriş yaparız 🙂

Canım onun belli bir derecesi yok ama yumurtlama gerçekleştikten sonra ateş yükseliyor. Yani 0,1-0,2 derece gibi bir düşüş olduktan sonra 0,5 derece gibi bi artış olması be yüksek devam etmesi yumurtlamanın göstergesi.

Ama her sabah aynı saatta aynı dakikada, yataktan kalkmadan, dil altından ölçüyorsun dimi? Bir de deftere kağıda falan not et her gün ölçümünü tarih tarih ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz ❤

Günaydııııın ❤ 17.gün yumurtlama oldu dedin ya, ne zamandı o gün? Eğer yumurtlamaya göre 1 haziransa bugün 7.gündesin 7 gün var yani ortalama.. daha erken gibi canım, varsa bile negatif görme olasılığın daha fazla 😕 en azından 10.günü bekle derim test için..

değerlendirmeler çok güzel olmuş bu arada 🤗 hadi azıcık sabret de güzel haberler ver bize 😍
Oyle yapcam daha görünürde kirmizilar yok hayirlisi bakalim bikacgun daha bekleyim

Yok demi hayirlisi olsun kuzum biraz daha bekleyim adet olmadim yine testi tekrarlarim😘
Aynen canım adetinin gelmesine ne kadar kaldı? Hem olmasa da üzülme her ay yeni bir umut bizim için napalım Rabbim zamanını biliyordur demek lazım☺️ Duphaston diye bir ilaç canım progesteron gibi birşey sanırım çook detaylı bir bilgim yok ama bana sadece rahim duvarını hazırlayıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor dedi doktor. Bakalım yumurta zamanımı kaçırmadım çok şükür bu sefer iniallah tutunmuştur minnağım☺️

Canım ben de göremedim 🙄 dediğin gibi eğer adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarla testi, varsa çıkar muhtemelen yoksa da hayırlısı diyip Haziran ayına giriş yaparız 🙂

Canım onun belli bir derecesi yok ama yumurtlama gerçekleştikten sonra ateş yükseliyor. Yani 0,1-0,2 derece gibi bir düşüş olduktan sonra 0,5 derece gibi bi artış olması be yüksek devam etmesi yumurtlamanın göstergesi.

Ama her sabah aynı saatta aynı dakikada, yataktan kalkmadan, dil altından ölçüyorsun dimi? Bir de deftere kağıda falan not et her gün ölçümünü tarih tarih ona göre daha sağlıklı yorum yapabiliriz ❤

Günaydııııın ❤️ 17.gün yumurtlama oldu dedin ya, ne zamandı o gün? Eğer yumurtlamaya göre 1 haziransa bugün 7.gündesin 7 gün var yani ortalama.. daha erken gibi canım, varsa bile negatif görme olasılığın daha fazla 😕 en azından 10.günü bekle derim test için..

değerlendirmeler çok güzel olmuş bu arada 🤗 hadi azıcık sabret de güzel haberler ver bize 😍
Aiyprum excsllde grafik yapiyprum :

Ovulasyon kitlerim geldi kizlar Gg da 29 tl. Yaninda 2 gebelik testi ve erken gebelik testi var. Reglm bugun bitti.

Eklentiler

• 15586244055957775390796475911752.jpg
    15586244055957775390796475911752.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 21
Cok tatlisin amin ins. Sen de var mi bebis ? Hayirlisiyla insallah
Yok kuzuum nerde, bu ay değerlendirmeleri hallettik çok şükür şimdi beklemeye geçtik ☺️☺️ İnşallah hayırlısıyla bu ay olur da geliverir annesine kuzucuğum☺️ Ben de ilk defa kullandım umarım hem sana hem bana şans getirsin bu testler ve bir de isteyennn herkeslere ☺️ Senin yeni mi bitti regl canım?

Yok kuzuum nerde, bu ay değerlendirmeleri hallettik çok şükür şimdi beklemeye geçtik ☺️☺️ İnşallah hayırlısıyla bu ay olur da geliverir annesine kuzucuğum☺️ Ben de ilk defa kullandım umarım hem sana hem bana şans getirsin bu testler ve bir de isteyennn herkeslere ☺️ Senin yeni mi bitti regl canım?
Evey canim. Normalde adetten snra 5. Gun basayin diyor ama ben garanti olsun diye hemen basadim.🤗🤗🤗 ay insallaaah yaaa Allah isteyen herkese hayirli ise versinn

Back