Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh oh sevindim canım yaa Pcos bende de var malesef, yumurtlama oluyor ama çok geç oluyor 18-20. günlerde oluyor. Ama iki aydır kullanıyorum ikinci ayım, geçen ay 15.gün oldu yumurtlama. Peki neden 5.günü gideceksin?

Ay ne güzel, hadi hayırlı olsun ilk kontrolün değerin kaç çıkmıştı kaç gün önce?

Ay dimiiii, eşin askere gitti belki iki kişi karşılarsın onu olmazsa da gelmesine az kalmıştır zaten tüm hızıyla çalışmalara devam ☺ Testini bekliyorum heyecanla
Koskoca bir 3 gun var umarım adet olmam ve hayırlısıyla hamıle kalırım, kalırız ınsallaj cok zormus gercekren bu sürecler :)

Canımm ben anlarım belliydi zaten regl oldum Yeni bat 19 Haziran

Kızlar selam.ben dün 43 gün sonra adet oldum. Yaa hiç olmamaktan tabiki iyi ama ben bu düzensizlikle nasıl hamile kalıcam

Kızlar merhaba bende aranızdayım 1 sene once 20 haftada bebegımı kaybettım sağlık sorunlarından bukadar bekledık yumurtlamamı takıp ederek hamıle kalmıstım 8. Günüm geç yumurtluyorum ben birde 20 22 arası sızler kacıncı gunlerdesınız sohbet edelım bırlıkte takıp edelım

Oh oh sevindim canım yaa Pcos bende de var malesef, yumurtlama oluyor ama çok geç oluyor 18-20. günlerde oluyor. Ama iki aydır kullanıyorum ikinci ayım, geçen ay 15.gün oldu yumurtlama. Peki neden 5.günü gideceksin?
Tşk ederim canım prolaktin seviyesine bakmak istedi, 5 kez klomen kullandım ama 8 kez kullanabilir mişim sanırım yeniden klomen kullandırcak bakalım nasip neyse o olsun. Ama yorulduğumu farkettim ve kabullendim Dr a gidiyorum ama olmayacağını bile bile gidiyorum, alışkanlık haline geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…