Bugun onemli degil yarini obur gunu falan degerlendir. Bizimde hareket problemi var o yuzden verdi proxseedi memnun olanda olmayanda var ama memnun olanlar coginlukta insallah bizde anne oluruzÖyleyse değerlendirmek mi lazım canımm☺ Bi de benim eşimde ciddi bir sorun yokmuş ama ileri hareketi ile yerinde hareket arasındaki oran biraz fazla diye verdi canım doktor☺
İnşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBugun onemli degil yarini obur gunu falan degerlendir. Bizimde hareket problemi var o yuzden verdi proxseedi memnun olanda olmayanda var ama memnun olanlar coginlukta insallah bizde anne oluruz
aminnn. sagol canim bakicamCok teşekkür ederim Allah razi olsun sizlere de nasipetsin insaallah. https://instagram.com/saglicak_la?igshid=6hfdxtubo6bp ben bu sayfanin sahibinden aldim canim pedi istersen bi araştır bisey kaybetmezsin.
Evet canım adetin 3. Günü gitmen gerekiyorHormon testi için adetliyken gel demişti onu bekliyorum birde prolaktinin testi yaptırıcam
Umarım adet olmam daEvet canım adetin 3. Günü gitmen gerekiyor
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun canım yuvanızkızlar ya 7 yıllık bi ilişki sonrası geçen hafta evlendim sonunda. yaklaşık 1 -2 yıldır da inanılmaz çocuk isteği vardı içimde. evlenir evlenmez hamile kalmak istiyorum diyodum. o zamanlar eşim 1 sene falan geçsin bakarız diyodu. şimdi ise sanki bi korku oldu içimde. kendimide hazır hissetmiyorum sanki. çocuklarıda çok severim üstelik. bi yandanda korkuyorum 32 yaşıma giricem diğer ay, ya istediğim zaman hamile kalamazsam diye. varmı böyle şeyler yaşayan?
Ah ne kadar güzel ben de başlicam bakalım 72’yim benKizlar bugun Diyetisyen e kayıt yaptırdım bakalim polikistik overin düşmanı olan kilolara veda ederim insallah suan 80 kiloyum görseniz inanmazsınız zayıf gözüküyorum ama 20 25 kilo vermem lazım insallah 6 aylık bir süreçte ne kadar vericem sizinle paylaşırım
Test yapmadım karnım ağrıyor hasta olmam inşallah. Her ay test yapıyordum akışına bıraktım artık sürpriz olsun diyeNihayet vakit buldumliste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir
B Begonya92 canım nasılsın adet oldun mu? Yeni bat ne zaman?
E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yinebat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi
sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan dorukta test yapan hemen buraya yazsın emiii
Biliyorsun 4 gün önceden başlıyordum testler yapmaya. Geçen ay ilk çıkıp sonra çıkmaması beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Elimde de 1 tane gebelik testi var. Ayın 18'ini bekliyorum. Test yapmadım. Zaten 18'i cumartesine geliyor. Eğer gecikirse de 2 gün gecikmeli kan tahlili yaptırmış olacağım. Ama cumartesi geceye kadar beklerim. Olmazsam Pazar sabah ilk idrarla tek testimi kullanırım.Nihayet vakit buldumliste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir
E Eceee16 canım nasılsın, listemizde sora sana geldi yinebat yarın ❤ Haberdar et mutlaka bizi
sukufenazz D Denizyildizi_444 kızlar sizin de üç gün kalmış heyecan dorukta test yapan hemen buraya yazsın emiii
Hiç birsey sağlığımizdan onemli degil diyet yapalim.yuruyus yapalim kendimiz icin istediklerimize ulaşmak icin çaba sarfedelim basaricaz insallahAh ne kadar güzel ben de başlicam bakalım 72’yim benpcos için en ideali kilo vermek
Canım ramazan yoğunluğu vardı pek ilgilenemedim, 13 mayıs ta regli oldum canım Dr a geldim sıra bekliyorum bakalım ne diyecek. Yeni bat 11 hazıran diyelim İnş gelmez de bebiş haberi alırımNihayet vakit buldumliste güncelleme yapıyoruuuuz, eklenmek isteyen çıkmak isteyen belirtebilir
Gayet pik canımKızlaaaarr, pik mi bu☺ Eğer bu pik se ben geçen ay iki gün önce yumurtlama sanıp çalışmaları bırakmıştım bu ay yakaladım galiba Rabbim sağlıkla hamileliği de bana ve benim gibi isteyen cağnııımmm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah☺
İnşallah canım benim, günlerin hepsini değerlendircem durmak yokGayet pik canımtest yapmaya devam et, bugün de dahil silindiği gün ve takip eden iki gün çok önemli üç gün biraz yorulacaksın ama sonra bekleme aşamasına geçiyorsun inşallah ☺
aminnn... ya ben çok bilinçsizim bu konularda. yaptıklarınız neler bi anlatsanız bu nedir mesela?Kızlaaaarr, pik mi bu☺ Eğer bu pik se ben geçen ay iki gün önce yumurtlama sanıp çalışmaları bırakmıştım bu ay yakaladım galiba Rabbim sağlıkla hamileliği de bana ve benim gibi isteyen cağnııımmm kaderdaşlarıma nasip etsin inşallah☺
Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum canım, ama ilk defa bu ay ovulasyon testi yaparak takip ettim yumurtamı. İyi ki bu siteye üye olmuşum çok güzel kalpli insanlar seferber oluyor senin sıkıntıların için Allah razı olsun hepsinden. Ben ovulasyon testini ilk burda duydum, internetten sipariş ettim adet bitimimden itibaren takip ettim her gün. Şükür bugün çatladı yumurtam. Önceki aylarda hep yanlış zamanlarda deniyormuşum. İnşallah bu ay tutar bebeğim hayırlısıyla. Sen merak ettiklerini sor bildiğim sürece yardımcı olurumaminnn... ya ben çok bilinçsizim bu konularda. yaptıklarınız neler bi anlatsanız bu nedir mesela?
Mrb canım Dr göründüm rahimde 2 cm Lik bir polip olduğunu söyledi histereskopi olmamı önerdi, benim içim rahat etmedi yarın farklı 2 Dr a görüncemGayet pik canımtest yapmaya devam et, bugün de dahil silindiği gün ve takip eden iki gün çok önemli üç gün biraz yorulacaksın ama sonra bekleme aşamasına geçiyorsun inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?