Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hanimlar oruçluyken kan aldırmak orucu bozmaz haberiniz olsun. Orucluyken tahlil yapmaktan kaçınmayın. Yada tahlil yaptırmak icin oruç tutmamazlik yapmayın.

Kızlaaar canlarım ne zamandır yazamadım, okulda anneler günü etkinliğini atlattık derken şimdi de 19 Mayıs’ın 100.yılına hazırlanıyoruz Okusam da yazamıyorum, 13ünde adet oldum, yeni bat 14 Haziran sizler nasılsınız doktora gidecek olanlar bat bekleyenler son durumlar nasıl? En kısa zamanda pc başına geçip düzenleme yapıyorum

İnşallah öyledir canım ama git derim bi doktora adetin 3. Günü hormon testi falan yaptır

Neyse önümüzdeki maçlara bakalım artık

kızlar ya 7 yıllık bi ilişki sonrası geçen hafta evlendim sonunda. yaklaşık 1 -2 yıldır da inanılmaz çocuk isteği vardı içimde. evlenir evlenmez hamile kalmak istiyorum diyodum. o zamanlar eşim 1 sene falan geçsin bakarız diyodu. şimdi ise sanki bi korku oldu içimde. kendimide hazır hissetmiyorum sanki. çocuklarıda çok severim üstelik. bi yandanda korkuyorum 32 yaşıma giricem diğer ay, ya istediğim zaman hamile kalamazsam diye. varmı böyle şeyler yaşayan?

Kolay gelsin canım, yeni ay yeni umut inşallah en güzel vakitte gelecek minik kalbin sana belki de denk gelecek hamileliklerimiz yine birbirimize akıl vercez

Kizlar bugun Diyetisyen e kayıt yaptırdım bakalim polikistik overin düşmanı olan kilolara veda ederim insallah suan 80 kiloyum görseniz inanmazsınız zayıf gözüküyorum ama 20 25 kilo vermem lazım insallah 6 aylık bir süreçte ne kadar vericem sizinle paylaşırım

Canlarım merhaba, ben bugün yine doktora gittiimm Doktor alttan muayene etti rahim duvarım sağlıklıymış yumurtam da 16mm olmuş, eşime bir vitamin verdi proceed plus diye kullananınız oldu mu acaba aranızda Bi de gelince ovülasyon testi yaptım ekte olacak test Bu ay umutluymuş doktorum ben de dedim ki ben her ay umutluyum hocam

Eklentiler

• 92A44FA1-1EFE-4211-8FF4-E0448FD70C5A.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 36
Proxeed plus I esim kullaniyor. Cok iyi bi destekmis 3 ay kullanmak gerekiyor sonuc almak icin. Demek 16 mm yumurta ovu testinxe oyle gorunuyor himm

Proxeed plus I esim kullaniyor. Cok iyi bi destekmis 3 ay kullanmak gerekiyor sonuc almak icin. Demek 16 mm yumurta ovu testinxe oyle gorunuyor himm
Öyleyse değerlendirmek mi lazım canımm Bi de benim eşimde ciddi bir sorun yokmuş ama ileri hareketi ile yerinde hareket arasındaki oran biraz fazla diye verdi canım doktor

süperrr benim yumurtalarım 18-20mm gibi çarlıyor genellikle. Sen de eğer sakınca yoksa bugünü, yarını ve sonraki günü değerlendir. Bugünü atlarsan bile sonrakileri atlama canım. Yumurta günde 1-2 mm büyüyor. Benim iki iki gidiyor

Bugün iftara misafirim var canım yaEsnemeye mi başlasam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…