Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata son 5 kaldi sırtımda feci bir ağrı sorumlu aldim acaba yada bir belirtimi? Akintim var o neden onuda anlamadim hadi herseyde vardir bir hayir herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin 🙏

Eklentiler

• 7C2F46AF-C882-475B-9151-A17A18B13673.jpeg
    7C2F46AF-C882-475B-9151-A17A18B13673.jpeg
    238 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kızlar ben 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay hamıle kalmıs tim ama kimyasal sonuclandı bu ay da sogan kürü ile birlikte kullandım normalde hep adetin 14. Gunu yumurtlama olurdu bugun 14 gun ama ovu testi silik zaten pazar gunu esim de askere gidiyor bende yapmaktan vazgectm artık bu ay bıraktım hic içimden gelmiyor ama ne yazıkki bırakmak zorunda kaldım ınsallaj sizler guzel haberler alırnsz :))

Dünyanın en tatlı anneleri, anne adayları ve anne olmak için canla başla savaşan kaderdaşlarım☺ Benim ovulasyon testlerime bi bakabilir misiniz? Koyulaşacağı yerde silikleşiyor mu bu testler?

Eklentiler

• 13E9EFD2-40EC-4188-9255-13AD05A6B9F9.jpeg
    13E9EFD2-40EC-4188-9255-13AD05A6B9F9.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 32
Dünyanın en tatlı anneleri, anne adayları ve anne olmak için canla başla savaşan kaderdaşlarım☺ Benim ovulasyon testlerime bi bakabilir misiniz? Koyulaşacağı yerde silikleşiyor mu bu testler?
Sün ve önceki gün tek sefer mi test yaptın canım? Daha çok erken, hafif dalgalanma normal, yavaş yavaş olmasa da birden de koyulaşabilir, sabırla devam testlere 🤗 anan yine de iki günde bir değerlendirmeyi de ihmal etme 🤗

Sün ve önceki gün tek sefer mi test yaptın canım? Daha çok erken, hafif dalgalanma normal, yavaş yavaş olmasa da birden de koyulaşabilir, sabırla devam testlere 🤗 anan yine de iki günde bir değerlendirmeyi de ihmal etme 🤗
Akşam okuldan 4 buçukta geliyorum canım o yüzden günde sadece 1 kere yapabiliyorum.
En son değerlendirme Salı günü oldu canım, Çarşamba günü doktorumu değiştirdim çok tatlı bir doktor buldum sonunda sevecen,sıcakkanlı bir doktor işinde de iyi olduğunu duymuştum. Vajinal ultrasonla baktı ve hiçbir sorun görmedi açıkcası. O yüzden eşimden sperm testi istedi. Cumartesiye kadar perhizde olacak maalesef değerlendirmede yok 😔 dua edin olur mu eşimde de bir sıkıntı çıkmasın

Akşam okuldan 4 buçukta geliyorum canım o yüzden günde sadece 1 kere yapabiliyorum.
En son değerlendirme Salı günü oldu canım, Çarşamba günü doktorumu değiştirdim çok tatlı bir doktor buldum sonunda sevecen,sıcakkanlı bir doktor işinde de iyi olduğunu duymuştum. Vajinal ultrasonla baktı ve hiçbir sorun görmedi açıkcası. O yüzden eşimden sperm testi istedi. Cumartesiye kadar perhizde olacak maalesef değerlendirmede yok 😔 dua edin olur mu eşimde de bir sıkıntı çıkmasın
Ohh ne güzel olmuş ne mutlu sana 🤗 hormon tahlili falan istedi mi? Onlara da bakar. Henüz pozitif görmedik zaten testlerde, Cumartesi’ye kadar olmaz inşallah 🤭 yeni doktor yeni umutlar hadi hayırlısıııı 🤗

Ohh ne güzel olmuş ne mutlu sana 🤗 hormon tahlili falan istedi mi? Onlara da bakar. Henüz pozitif görmedik zaten testlerde, Cumartesi’ye kadar olmaz inşallah 🤭 yeni doktor yeni umutlar hadi hayırlısıııı 🤗
Önümüzdeki Çarşambaya tekrar randevu verdi belki o zaman ister hormon testlerini ama ilk olarak eşimin testine bakmak istedi bence ☺️ İnşallah canım benim, yeni doktor uğur getirir inşallah😍 senin de bat a az kaldı de mi? Var mı farklı hisler ☺️

Önümüzdeki Çarşambaya tekrar randevu verdi belki o zaman ister hormon testlerini ama ilk olarak eşimin testine bakmak istedi bence ☺ İnşallah canım benim, yeni doktor uğur getirir inşallah😍 senin de bat a az kaldı de mi? Var mı farklı hisler ☺
Hadi inşallah canımmm 😍🤗 ay evet son 4 gün 😁 ama hiçbir şey hissetmiyorum, belirti yok, farklılık yok 🙈 bir şey yoksa normal tabiii farklılık olmaması 😂

Test yapmıyor musun canım?
Yapıyorum tabii, yapmam mı 😁 iki gündür negatif. Ana bugün şöyle bir durum oldu ovulasyon testim pozitife yakın çıktı. İlk kez klomen kullandım ya bu ay, e bir de polikistik olunca acaba geriden gelen bir yumurt vardı da o mu çatlayacak?

Eklentiler

• C91D33F7-C880-44DD-A8F7-D037694B2BF9.jpeg
    C91D33F7-C880-44DD-A8F7-D037694B2BF9.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 21
Yapıyorum tabii, yapmam mı 😁 iki gündür negatif. Ana bugün şöyle bir durum oldu ovulasyon testim pozitife yakın çıktı. İlk kez klomen kullandım ya bu ay, e bir de polikistik olunca acaba geriden gelen bir yumurt vardı da o mu çatlayacak?
Hım blmiyorum ki canım. İnşallah hamilesindir ya benim de 8 gün kaldı.

Back