Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemedi canım 10-12 gün süre diyorlar, benim de öyle oldu. Bugün iğneden sonraki 12.günüm, yumurtlamadan sonraki 9.günüm. İğnenin etkisi nihayet geçtimrssoydas doktor kac gunde etkisinin gececegini soylemedi mi
Ne zaman adet olman lazım şimdi?Söylemedi canım 10-12 gün süre diyorlar, benim de öyle oldu. Bugün iğneden sonraki 12.günüm, yumurtlamadan sonraki 9.günüm. İğnenin etkisi nihayet geçti![]()
14 Mayıs canımNe zaman adet olman lazım şimdi?
5günün kalmış hadi bakalım inşallah olur.14 Mayıs canım
Sün ve önceki gün tek sefer mi test yaptın canım? Daha çok erken, hafif dalgalanma normal, yavaş yavaş olmasa da birden de koyulaşabilir, sabırla devam testlereDünyanın en tatlı anneleri, anne adayları ve anne olmak için canla başla savaşan kaderdaşlarım☺ Benim ovulasyon testlerime bi bakabilir misiniz? Koyulaşacağı yerde silikleşiyor mu bu testler?
Akşam okuldan 4 buçukta geliyorum canım o yüzden günde sadece 1 kere yapabiliyorum.Sün ve önceki gün tek sefer mi test yaptın canım? Daha çok erken, hafif dalgalanma normal, yavaş yavaş olmasa da birden de koyulaşabilir, sabırla devam testlereanan yine de iki günde bir değerlendirmeyi de ihmal etme
![]()
Ohh ne güzel olmuş ne mutlu sanaAkşam okuldan 4 buçukta geliyorum canım o yüzden günde sadece 1 kere yapabiliyorum.
En son değerlendirme Salı günü oldu canım, Çarşamba günü doktorumu değiştirdim çok tatlı bir doktor buldum sonunda sevecen,sıcakkanlı bir doktor işinde de iyi olduğunu duymuştum. Vajinal ultrasonla baktı ve hiçbir sorun görmedi açıkcası. O yüzden eşimden sperm testi istedi. Cumartesiye kadar perhizde olacak maalesef değerlendirmede yokdua edin olur mu eşimde de bir sıkıntı çıkmasın
Önümüzdeki Çarşambaya tekrar randevu verdi belki o zaman ister hormon testlerini ama ilk olarak eşimin testine bakmak istedi benceOhh ne güzel olmuş ne mutlu sanahormon tahlili falan istedi mi? Onlara da bakar. Henüz pozitif görmedik zaten testlerde, Cumartesi’ye kadar olmaz inşallah
yeni doktor yeni umutlar hadi hayırlısıııı
![]()
Hadi inşallah canımmmÖnümüzdeki Çarşambaya tekrar randevu verdi belki o zaman ister hormon testlerini ama ilk olarak eşimin testine bakmak istedi bence ☺ İnşallah canım benim, yeni doktor uğur getirir inşallahsenin de bat a az kaldı de mi? Var mı farklı hisler ☺
Test yapmıyor musun canım?Hadi inşallah canımmmay evet son 4 gün
ama hiçbir şey hissetmiyorum, belirti yok, farklılık yok
bir şey yoksa normal tabiii farklılık olmaması
![]()
Yapıyorum tabii, yapmam mıTest yapmıyor musun canım?
Test icin erken mi acaba yapsak mi???Hadi inşallah canımmmay evet son 4 gün
ama hiçbir şey hissetmiyorum, belirti yok, farklılık yok
bir şey yoksa normal tabiii farklılık olmaması
![]()
Hım blmiyorum ki canım. İnşallah hamilesindir ya benim de 8 gün kaldı.Yapıyorum tabii, yapmam mıiki gündür negatif. Ana bugün şöyle bir durum oldu ovulasyon testim pozitife yakın çıktı. İlk kez klomen kullandım ya bu ay, e bir de polikistik olunca acaba geriden gelen bir yumurt vardı da o mu çatlayacak?
Canım normalde 11.gün yaparım testimi varsa çıkar zatenTest icin erken mi acaba yapsak mi???Yarın yapsak mi