Kist yok dedi doktor acaba yanlış mı anladım benHormon sonuclarin nasil canim bir de kist ne kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist yok dedi doktor acaba yanlış mı anladım benHormon sonuclarin nasil canim bir de kist ne kadar
Ben de polikistik over hastasıyım. Adetleriniz düzenli miKızlar merhaba, bütün doktora gittim, hamile değilim ve polistik över olduğumu öğrendim. Bu nasıl bir durum oluyor bilenler var mı acaba?
Polikistik overde ultrasonda kist gozlenir ancak bunlar nkrmal kist degildir mmliktir. Fsh ve lh hormonunda sikinti olur. Mesela bende var hormonlari etkilemiyor ama 7 mm ultrasonda o nedenle ilac kullanmiyorum. Varsa sogan suyu ic adet duzenliyor.Kist yok dedi doktor acaba yanlış mı anladım ben
Düzensiz adet olma ya da olamama, kilo artışı, tüylenme gibi belirtileri olan durumdur. Birden fazla yumurta hücresinin gelişemeyecek adetle atılmayıp yumurtalıklarda kalmasıdır. Kan tahlili ve ultrason görüntüsü ile teşhis edilir. Kan tahliline göre lh bölü fsh oranının 2,5 kat ve daha fazla olması pcos tanısını destekler. Ultrasonda da ibrelerin etrafında İnci gibi sıra sıra dizilmiş minik kistler olması pcos tanısı için yeterlidir.Kızlar merhaba, bütün doktora gittim, hamile değilim ve polistik över olduğumu öğrendim. Bu nasıl bir durum oluyor bilenler var mı acaba?
Vermez olur muyumAmin amin aminTest yaptın mı be yaptın canım ya da son konuşmamızdan beri kaç kere test yaptın kan verdin
![]()
Gayet iyi canım değerlerFsh 2.11
Prolaktin 8,50 çıktı kızlar
Çok moralimi bozdum canım,biraz araştırayım dedim hep olumsuz yorumlara denk geldim. Allah razı olsun içimi ferahlattın. Doktor foliküler olduğunu söyledi. Ben özellikle sordum kist mi diye hayır değil dedi. Bana 3 aylık bir tedavi başlattı folik asit verdi ve duphaston diye bir ilaca başlattı. Bakalım inşallah faydasını görürüm.Gayet iyi canım değerlerbunlar hamileliğe engel değil. Benim prolaktinim 43 çıkmıştı ilaçla düşürmüştük. Foliküler kist gibi bir durumsa adetle atılıyor zaten hiç merak etme.
Insallah canim mutlu haberlerini alirizBenim çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor sanırım, bugün yaptığım gebelik testinde gölge gibi kalmış çizgi artık.. yine çizgi görmeye başlarım inşallah☺
Ay çok sivilce çıktı bir de bende yaaaergenliğimin toplamı kadar vardır herhalde
![]()
İnşallah inşallahBenim çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor sanırım, bugün yaptığım gebelik testinde gölge gibi kalmış çizgi artık.. yine çizgi görmeye başlarım inşallah☺
Ay çok sivilce çıktı bir de bende yaaaergenliğimin toplamı kadar vardır herhalde
![]()
Soğuk sıkım keçiboynuzu özü, fındık fıstık ceviz takviyeleri yapmaya çalış canım, ilaç kullanıyorsanız ekstra olarak. Hayırlısı olsun elbet senden benden hepimizden güzel haber gelecek listemiz dolacak. Sadece hepsinin bir zamanı varKizlar Ben adet oldum. 19. Gun bugun adetin 5. Gunu tumurtlamisim ovu testleri yaniltmadi beni bu ayda tutmadi bana dua edin esimin degerleri yukselsin. Yeni bat haziran 1
Ilac arti keciboynuzu kuru caksir suyu ceviz badem ve kabakcekirdegi yiyor 2 aydir. Evet hayirlisi zamanini bekliyor demek ama yas faktoru var iste o endiselendiriyor beni. Nasipte varsa olcak yapacak birsey yok. O listeye eklenmek umuduyla insallahSoğuk sıkım keçiboynuzu özü, fındık fıstık ceviz takviyeleri yapmaya çalış canım, ilaç kullanıyorsanız ekstra olarak. Hayırlısı olsun elbet senden benden hepimizden güzel haber gelecek listemiz dolacak. Sadece hepsinin bir zamanı var![]()
inşallah canım, bu mübarek günlerde birbirimizin dualarında yer alıyoruzdur eminimIlac arti keciboynuzu kuru caksir suyu ceviz badem ve kabakcekirdegi yiyor 2 aydir. Evet hayirlisi zamanini bekliyor demek ama yas faktoru var iste o endiselendiriyor beni. Nasipte varsa olcak yapacak birsey yok. O listeye eklenmek umuduyla insallah![]()
Insallah canim. Birbirimize olan bu destegimiz unutlarimizi ve inancimizi arttiriyor.inşallah canım, bu mübarek günlerde birbirimizin dualarında yer alıyoruzdur eminimlistemizde sen de yer alacaksın kısmetse ☺ Bak elinden geleni de yapıyorsun güzel günler yakın
![]()