Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Ben adet oldum. 19. Gun bugun adetin 5. Gunu tumurtlamisim ovu testleri yaniltmadi beni bu ayda tutmadi bana dua edin esimin degerleri yukselsin. Yeni bat haziran 1
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninle ve isteyen herkesle inşallah gelecek ay herşey gönlünce olur 🙏

Benim çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor sanırım, bugün yaptığım gebelik testinde gölge gibi kalmış çizgi artık.. yine çizgi görmeye başlarım inşallah 🙏

Ay çok sivilce çıktı bir de bende yaaa 😕 ergenliğimin toplamı kadar vardır herhalde 😒
İnşallah canım gebelik testinide burda yorumlarız🥰🤲

Evet bugün 2.günüm . Hayirlisi 😊 yeni BAT 3 Haziran
Ohh yeni döngü güzel haberler getirsin bize inşallahhh 🤗❤️
Hayır yapmadımmm şafak sayıyorum son 2 😅 artık negatif göre göre bi hoş oldum 😅 bi yazı okudum kadının biri 10 ve 12. Günlerde negatif görmüş ama hamileymiş tek umudum o 😅
ay inanmam yapmadın mı test gerçekten 😁😁 adet olana kadar umut hep var, adet olunca da tüm umudu sonraki aya devrediyoruz 🤗🤗 hiç eksilmiyor umudumuz hiç tükenmiyor ❤🙏

ay inanmam yapmadın mı test gerçekten 😁😁 adet olana kadar umut hep var, adet olunca da tüm umudu sonraki aya devrediyoruz 🤗🤗 hiç eksilmiyor umudumuz hiç tükenmiyor ❤🙏
İnanki yapmadım 😅😅😅 çok meraklardayım ama üzülmek istemiyorum bekleyip görelim

Sen nasılsın varmı belirti 😊

İnanki yapmadım 😅😅😅 çok meraklardayım ama üzülmek istemiyorum bekleyip görelim

Sen nasılsın varmı belirti 😊
Yok yaaa belirti hak getire vallahi 😒 o kadar kendimi dinliyorum inceliyorum yokluyorum hiç mi belirti olmaz, yok 🙄 çatlatma iğnesinin 11.günüydü bugün ama testlerde hala silik hayalet çizgi var, iğnenin etkisi geçemedi bir türlü. Yumurtlamadan sonraki 8.günüm, adete 6 gün var..

Zaman da inatla geçmiyor sanki 😒

Eklentiler

• 22FF6DF3-1817-42CC-B180-2B9C6B052C2C.jpeg
    22FF6DF3-1817-42CC-B180-2B9C6B052C2C.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 33
Yok yaaa belirti hak getire vallahi 😒 o kadar kendimi dinliyorum inceliyorum yokluyorum hiç mi belirti olmaz, yok 🙄 çatlatma iğnesinin 11.günüydü bugün ama testlerde hala silik hayalet çizgi var, iğnenin etkisi geçemedi bir türlü. Yumurtlamadan sonraki 8.günüm, adete 6 gün var..

Zaman da inatla geçmiyor sanki 😒
Valla bende belirtileri hissetmeme rağmen testler hep negatif, hayırlısı bakalm senin daha çok yeni sakın heyecan yapıp erken test yapma insan çok üzülüyor gerçekten, diyene bak ama dayanabilirsen en erken Ovülasyon sonrası 12.güne kadar bekle

Valla bende belirtileri hissetmeme rağmen testler hep negatif, hayırlısı bakalm senin daha çok yeni sakın heyecan yapıp erken test yapma insan çok üzülüyor gerçekten, diyene bak ama dayanabilirsen en erken Ovülasyon sonrası 12.güne kadar bekle
😂😂😂 yok kızz ben de iyice arsızlaştım bakma sana dediğime 😂😂 iki hamileliğimde de yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrendim. Bu sefer erken başladım test yapmaya çünkü ilk kez çatlatma iğnesi oldum, etkisinin geçme süresini (her ne kadar geçmese de😁) kendi vücudumda test etmek istedim ☺️ Kontrol amaçlı da her sabah gebelik testi yapıyorum 😉

O yüzdeeeen adet olana kadar testler forever 😁😁

😂😂😂 yok kızz ben de iyice arsızlaştım bakma sana dediğime 😂😂 iki hamileliğimde de yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrendim. Bu sefer erken başladım test yapmaya çünkü ilk kez çatlatma iğnesi oldum, etkisinin geçme süresini (her ne kadar geçmese de😁) kendi vücudumda test etmek istedim ☺ Kontrol amaçlı da her sabah gebelik testi yapıyorum 😉

O yüzdeeeen adet olana kadar testler forever 😁😁
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 😊

Kizlar bu beklemek zaten mahvediyo takmayim düşünmeyim diyorum ama nafile 23 mayis daha benim bat offff

Back