Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitifin çok koyu değildi şüpheliydim açıkçası ama silinmiş canım. Sanırım pik yapmasını yakalayamadık, bu testine göre en koyu olanla silinmeye başlayan arasında pik yapmış olmalı ama yine de testin varsa herbir hafta daha her gün yapmaya devam edersen aklında soru işareti kalmaz

İkinci resim pik 5 mayis gece 11 de birinci resimde dun gece 11de

Eklentiler

• IMG_20190506_232812.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20190504_222942.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 40
mrssoydas bakar misin durum bu 5 mayis da silik 4 mayi ls 23 pik 6 mayis 5 mayistan daha koyu
Canım 4 Mayıs koyu ama pik değil, pik t çizgisinin c’den daha koyu olduğu durum. Sanki yeni yeni yumurtlama olacak sende ya da acaba iki kere mi yumurtlama olacak ki bu ay?

Neyse önceki koyuluğu değerlendirmiştin sonuçta, yakın takipte ol, bugün akşam üzeri tekrarla. Olur da yine koyulaşma olursa değerlendirmeye devam

mrssoydas HtcL53 tesekkur ederim 12. Gunden beri gun asiri iliskiye devam ediyorum. Bugun de degerlendirecem ama adetimi bu durumda 18 mayista beklemeyim mi benim her zaman koyulastgi gunden 14 gun sonra oldu adet. 4 mayisi baz almayim mi

Canım bence önümüzdeki günlerde daha koyulaşırsa ister istemez adet tarihin değişir ona göre yine +14 hesaplarız, yok koyulaşmaz silinirse yine en koyu günü baz alıp, 18mayısa göre bekleriz

Kızlar merhaba, bütün doktora gittim, hamile değilim ve polistik över olduğumu öğrendim. Bu nasıl bir durum oluyor bilenler var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…